|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: Я чакай да погледна...а, бе, не съм дон..по-скоро съм доня  Предавам се! Пак ме затапи! Аз като се гледам се чудя, дон ли съм, доня ли съм!
Опиши какво виждаш и ще разберем що си 
|
Пет Окт 03, 2008 11:45 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Опиши какво виждаш и ще разберем що си 
Направо снимка качвам! Чакам констатации!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Окт 03, 2008 12:26 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ти не си от тази планета 
|
Пет Окт 03, 2008 1:38 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ти не си от тази планета 
Знаех си аз, че има нещо нередно! Как трябва да изглеждам, че да съм от тази планета! Просто не ми виждаш ръцете, защото те са много късички!
|
Пет Окт 03, 2008 1:40 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Хубу де..какво виждам...
- ами това отзад вероятно ти е гъзеца....ама някак си ти виси до коленете
- обувките ти приличат на тухли четворки
- това едрото отпред обаче не знам цици ли са или корем, но под него виждам нещо мнооого миниатюрно  може да е колана на дънките ти
|
Пет Окт 03, 2008 1:44 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
На снимката съм гол, не е колан това миниатурното! Гъза от много плюскане е увиснал! Корема също! А и ттой се е попрепълнил и вече няма място в него и вече започва от циците!
|
Пет Окт 03, 2008 2:42 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ти гледай да не дойде време когато корема ще ти започва от сливиците  и ще заемаш цялото място отпред във Фиата
|
Пет Окт 03, 2008 2:47 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ти гледай да не дойде време когато корема ще ти започва от сливиците  и ще заемаш цялото място отпред във Фиата Нема проблеми! Ще демонтирам предната седалка и ще си карам от задната! Така Любо Ганев едно време караше Полско Фиатче! Само, че той от ръст, не от шкембета!
А аз натам съм тръгнал! Да ми почва корема не от сливиците, ами от носа! ТОва ще е новата мода! А вие ще сте изостанали от нея! Аз обаче ще съм номер едно!
|
Пет Окт 03, 2008 2:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ще вземеш целия да станеш един търбух и няма да имаш нужда от кола, защото ще се търкаляш 
|
Пет Окт 03, 2008 2:54 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ще вземеш целия да станеш един търбух и няма да имаш нужда от кола, защото ще се търкаляш 
Да, ама ще съм икономичен откъм гориво...и модерен! Завиждаш ми, аааааааааа?
|
Пет Окт 03, 2008 2:55 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ти ще си един екологичен човек-автомобил....ще се движиш на собствени газове  Завиждам ти...аз вече нямам коремче, дупето ми е малко 
|
Пет Окт 03, 2008 3:10 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Да ама ще има органичен еарбек.
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Пет Окт 03, 2008 3:23 pm |
|
 |
Tuzarka
|
NikMar написа: Да ама ще има органичен еарбек.
Направо 2 еърбега ще има...един отпред и един отзад  А този отзад е на едно място с ауспуха 
|
Пет Окт 03, 2008 3:26 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ти ще си един екологичен човек-автомобил....ще се движиш на собствени газове  Завиждам ти...аз вече нямам коремче, дупето ми е малко 
Завиждайте, завиждайте!
|
Пет Окт 03, 2008 3:27 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Tuzarka написа: Ти ще си един екологичен човек-автомобил....ще се движиш на собствени газове  Завиждам ти...аз вече нямам коремче, дупето ми е малко 
Що не си ги щракнеш да оценим карасотата за която говориш.
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Пет Окт 03, 2008 3:32 pm |
|
|