|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юли 03, 2025 2:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Хайде КОЛЕГИ.Подкрепяйте сайта.
Автор |
Съобщение |
presiqn
|
 Хайде КОЛЕГИ.Подкрепяйте сайта.
Имам една молба към всички колеги. Нека при влиза в форума, поне веднъж дневно да цъка на 2те банерчета отгоре на форума, за да са доволни спонсорите и да ни помогнат по-някакъв начин да си подържаме сайта, па може и даже и да го подобрим. Та това е моята молба. Нали за това сме колеги, за да се подкрепяме.
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

|
Вто Сеп 30, 2008 9:49 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Мога да кажа само едно голямо БРАВО на колегата presiqn! Колеги кликайки върху банерите, било то тези на гугъл, или двете споносрирани връзки, по този начин се отблагодаряваме на нашите спонсори. Всичко това може само да доведе до по добри и сигурни условия за нашия форум. 
|
Вто Сеп 30, 2008 10:01 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Кликането върху гугъл реклами трябва да е предизвикано от интерес към рекламата, а не като спорт. Гугъл могат да ни изключат от програмата си и да загубим натрупаната сума, ако открият прекалено много кликове от едно IP или ако познатия ни googlebot открие във форума текст подканящ потребителите да кликат.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Сеп 30, 2008 10:11 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Тук забележката е правилна, но мисля че предложеното в първия пост, кликче или две е напълно в границите на нормалното.
|
Вто Сеп 30, 2008 10:44 pm |
|
 |
presiqn
|
Аз лично не съм споменавал имена, а само банер4етоа 
|
Сря Окт 01, 2008 10:42 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
LEVSKI написа: Тук забележката е правилна, но мисля че предложеното в първия пост, кликче или две е напълно в границите на нормалното.

_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Окт 01, 2008 10:45 am |
|
 |
presiqn
|
Ferrari написа: LEVSKI написа: Тук забележката е правилна, но мисля че предложеното в първия пост, кликче или две е напълно в границите на нормалното. 

|
Сря Окт 01, 2008 11:41 am |
|
 |
sok1
|
Колега, а ти кликна ли? 
|
Пет Окт 03, 2008 7:03 am |
|
|
|