|
|
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 5:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Две Статии, заслужаващи внимание
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
 Две Статии, заслужаващи внимание
102-годишен получи ипотечен кредит за 25 години
102-годишен британски пенсионер от графство Източен Съсекс получи ипотечен кредит в размер на 200 хиляди паунда за период от 25 години, пише вестник The Telegraph.
Месечната вноска по кредита е 958 паунда. Старецът смята да изплаща сумата с парите, които получава от наемателите, на които е отдал жилището. По думите му бизнесът, с който той започва да се занимава, е отдаване на жилища под аренда.
Повечето британски банки дават кредити само на лица, които са под 75-годишна възраст, ако отговарят на поставените условия.
Но напоследък няколко кредитни организации изцяло са се отказали от възрастовите ограничения за кредитополучатели.
За пенсионерите недвижимата собственост напоследък е начин да печелят пари, отбелязват анализатори.
Както пише The Telegraph, един от клиентите на банката, който е на 75 години, притежава вече 10 жилища, купени с пари от кредити. Той дава жилищата под наем. Това много прилича на играта монополи, само че с истински жилища.
__________________________________________________________________________________
Бременен мъж? Факт!
"Съпругата ми Нанси и аз сме напълно нормална, щастлива млада двойка. В живота ни няма нищо необичайно. Поне така беше, докато не решихме да си родим дете", разказва младият Томас Бийти от Орегон пред известното списание Advocate.
Макар че звучи невероятно, историята може лесно да бъде обяснена.
Томас е роден като жена. При промяната на пола си той си премахнал гърдите, но решил да остави яйчниците си и матката.
Благодарение на хормони развива повечето от мъжките полови характеристики. С инжекции с тестостерон натрупва телесна маса, получава окосмяване, гласът му загрубява.
Въпреки това тялото на Томас могло да прекара една бременност. Решението за частична операция се оказало полезно по-късно, когато поради заболяване била извадена матката на неговата съпруга, а Томас просто предложил своята. Заченал, от анонимен донор.
„Американските закони не изискват полът да се променя изцяло. Аз съм по закон мъж и законно съм женен за Нанси. За разлика от еднополовите бракове, ние имаме всички права на една хетеросексуална брачна двойка. Няма законови пречки да й родя дете“, обяснява Томас.
Той настоява, че желанието за дете не е нито мъжко, нито женско, а просто човешко. Мнозина не са съгласни с него и новината за „първия бременен мъж“ вече е главна тема в интернет форумите.
Позицияте на останалите обаче не са разколебали Томас и Нанси в желанието им да си имат дете. Бременността засега протича нормално, Томас носи момиченце в утробата си.[/quote]
|
Вто Сеп 30, 2008 12:54 pm |
|
 |
presiqn
|
|
Вто Сеп 30, 2008 1:40 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Ми ... на мен ми звучи кажи речи нормално. След като могат защо не. Това е като темата "За и против обратните и пречат ли ви те ...?" или всеки подобен спор, полемика или каквото и да го наречем там. От баба си знам една приказка много удачна за случая " Слисан свят...!" това е то, жени с пишки (така наречените транссексуални ), мъже раждат...... 
|
Вто Сеп 30, 2008 4:42 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Опитите в Турция продължават.
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Сря Окт 01, 2008 12:12 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NikMar написа: Опитите в Турция продължават.
Явно не било напразно! 
|
Сря Окт 01, 2008 12:14 pm |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
Щях да попитам "абе тоя няма ли си п.... да си играе" ... обаче се усетих че той си няма... Щото не е той, а тя, обаче не съвсем...
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Сря Окт 01, 2008 12:20 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|