|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Есенна национална среща, идеи и предложения.
Автор |
Съобщение |
arsenov
|
Стига сте се оплаквали . Местата са хубави с две ръце съм ЗА . Кажете само къде .
|
Вто Сеп 30, 2008 10:33 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Ferrari написа: На първия хотел 2-на стая е към 34-36лв.
Мене ме устройва идеялно, но не съм аз единствения с който трябва да се съобразим. Така че.... да се питаме  .
ПС: А това че евентуално ще е пак в района на Търново - няма никакво значение!!!
|
Вто Сеп 30, 2008 10:51 am |
|
 |
Lord Mordor
|
Ам то и аз не се разписах на лятната, но по уважителни причини и да ми извините отсъствията понеже имам бележка от доктора  .
От хотелите в Узана повече ми хареса втория иначе.
|
Вто Сеп 30, 2008 10:53 am |
|
 |
Tuzarka
|
Има значение до толкова до колкото се търси разнообразие. Разбира се иде реч за разнообразието на хората, които ще дойдат...не моето
не съм враг
|
Вто Сеп 30, 2008 10:54 am |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Надявам се обаче , да е след 24-ти , че тогава си ми връщат книжката 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Вто Сеп 30, 2008 11:50 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Надявам се да дойда семейно без жената и децата  . Майтапче, ако дойдем, задължително ще е семейно, а от децата със сигурност ще дойде малкия син, големия едва ли ще се навие, той би дошъл, само ако има мацки на подходяща възраст  . Всъщност той е почти на 16 и е доста по-близо на възраст до повечето съфорумници от мен.
Само дано мероприятието да не съвпадне с датите на последните 2 състезания за годината на малкия (18-19.10 и 01-02.11), иначе се надявам да сме на линия. За място на провеждането продължавам да си мечтая за Хисаря, но и в Габровско да е, пак ще е поносимо, колко му е една Шипка да минем.
Свой съм .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Сеп 30, 2008 1:59 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Аз също съм ЗА! Мисля да си взема дама......Само да решим датите...да не се окаже че съм командирована...  пак
|
Вто Сеп 30, 2008 5:29 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ако няма нови предложения да пускам 2 анкети. Едната с датите, а другата с предложените места до сега.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Сеп 30, 2008 5:32 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Според мен местата (а и цените) са ОК, така че не виждам проблем да се пуснат анкетите.
Вто Сеп 30, 2008 6:47 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Днес ми се обадиха за пореден път от туристическа агенция, и ме помолиха да изчакаме до Четвъртък. В момента събирали конкретни предложения от различни хотели, със цялостна организация. И спане и вечеря.
|
Вто Сеп 30, 2008 7:01 pm |
|
 |
staik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 05, 2008 10:55 am Мнения: 63 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Окей , после само дайте линк към анкетите ;)
Айде, че го чакаме това събитие 
_________________ FIAT PUNTO !
|
Вто Сеп 30, 2008 9:16 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
LEVSKI написа: Днес ми се обадиха за пореден път от туристическа агенция, и ме помолиха да изчакаме до Четвъртък. В момента събирали конкретни предложения от различни хотели, със цялостна организация. И спане и вечеря.
То'а лефскара нещо само ни върти тука - иска целата далавера за него 
|
Сря Окт 01, 2008 5:56 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Zozo написа: LEVSKI написа: Днес ми се обадиха за пореден път от туристическа агенция, и ме помолиха да изчакаме до Четвъртък. В момента събирали конкретни предложения от различни хотели, със цялостна организация. И спане и вечеря. То'а лефскара нещо само ни върти тука - иска целата далавера за него 
Нямам нищо против да ти предоставя на теб възможноста да организираш всичко. 
|
Сря Окт 01, 2008 6:00 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Абе ...... к'во ви е станало на сички днеска бе............ еееееееееее баси да не си напрай човек ташак с вас бе..... баси и докачливите хора се извъдихте...... след всяко свое майтапчииско мнение трябва да обяснявам че се шегувам като Къци Вапцаров ли бе баси........  , колко още нахилени човечета да сложа отзад за да е ясно че се опитвам да се шегувам а....?Сакън, да не би някой да обиди Администратаро-Модератоския екип............ не мога да ви разбера.
Аре развивайте се и тва е ........ basta
|
Сря Окт 01, 2008 10:10 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Предлагам хотел "Виталис". Разположен в живописна планинска местност на 9 км от гр. Костенец, на 30 км от зимният курорт Боровец и на 70 км от София и Пловдив.
http://hotelvitalis.com/
Има няколко галерии със снимки,спа център,цени и тн.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Окт 02, 2008 12:57 am |
|
|