Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:20 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Есенна национална среща, идеи и предложения. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Стига сте се оплаквали . Местата са хубави с две ръце съм ЗА . Кажете само къде .

Вто Сеп 30, 2008 10:33 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
На първия хотел 2-на стая е към 34-36лв.

Мене ме устройва идеялно, но не съм аз единствения с който трябва да се съобразим. Така че.... да се питаме Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .
ПС: А това че евентуално ще е пак в района на Търново - няма никакво значение!!!

Вто Сеп 30, 2008 10:51 am
Профил
UNREAD_POST 
Ам то и аз не се разписах на лятната, но по уважителни причини и да ми извините отсъствията понеже имам бележка от доктора Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .

От хотелите в Узана повече ми хареса втория иначе.

Вто Сеп 30, 2008 10:53 am
UNREAD_POST 
Има значение до толкова до колкото се търси разнообразие. Разбира се иде реч за разнообразието на хората, които ще дойдат...не моето

не съм враг

Вто Сеп 30, 2008 10:54 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Надявам се обаче , да е след 24-ти , че тогава си ми връщат книжката :)

Вто Сеп 30, 2008 11:50 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Надявам се да дойда семейно без жената и децата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Майтапче, ако дойдем, задължително ще е семейно, а от децата със сигурност ще дойде малкия син, големия едва ли ще се навие, той би дошъл, само ако има мацки на подходяща възраст :). Всъщност той е почти на 16 и е доста по-близо на възраст до повечето съфорумници от мен.
Само дано мероприятието да не съвпадне с датите на последните 2 състезания за годината на малкия (18-19.10 и 01-02.11), иначе се надявам да сме на линия. За място на провеждането продължавам да си мечтая за Хисаря, но и в Габровско да е, пак ще е поносимо, колко му е една Шипка да минем.

Свой съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .

Вто Сеп 30, 2008 1:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз също съм ЗА! Мисля да си взема дама......Само да решим датите...да не се окаже че съм командирована... :-( пак

Вто Сеп 30, 2008 5:29 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ако няма нови предложения да пускам 2 анкети. Едната с датите, а другата с предложените места до сега.

Вто Сеп 30, 2008 5:32 pm
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен местата (а и цените) са ОК, така че не виждам проблем да се пуснат анкетите.

Вто Сеп 30, 2008 6:47 pm
Профил
UNREAD_POST 
Днес ми се обадиха за пореден път от туристическа агенция, и ме помолиха да изчакаме до Четвъртък. В момента събирали конкретни предложения от различни хотели, със цялостна организация. И спане и вечеря.

Вто Сеп 30, 2008 7:01 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Окей , после само дайте линк към анкетите ;)
Айде, че го чакаме това събитие :) Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Сеп 30, 2008 9:16 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Днес ми се обадиха за пореден път от туристическа агенция, и ме помолиха да изчакаме до Четвъртък. В момента събирали конкретни предложения от различни хотели, със цялостна организация. И спане и вечеря.

То'а лефскара нещо само ни върти тука - иска целата далавера за него Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 :36_2_41:

Сря Окт 01, 2008 5:56 pm
Профил
UNREAD_POST 
Zozo написа:
LEVSKI написа:

То'а лефскара нещо само ни върти тука - иска целата далавера за него Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 :36_2_41:

Нямам нищо против да ти предоставя на теб възможноста да организираш всичко. :cool:

Сря Окт 01, 2008 6:00 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Абе ...... к'во ви е станало на сички днеска бе............ еееееееееее баси да не си напрай човек ташак с вас бе..... баси и докачливите хора се извъдихте...... след всяко свое майтапчииско мнение трябва да обяснявам че се шегувам като Къци Вапцаров ли бе баси........ :dontknow: , колко още нахилени човечета да сложа отзад за да е ясно че се опитвам да се шегувам а....?Сакън, да не би някой да обиди Администратаро-Модератоския екип............ не мога да ви разбера.
Аре развивайте се и тва е ........ basta

Сря Окт 01, 2008 10:10 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Предлагам хотел "Виталис". Разположен в живописна планинска местност на 9 км от гр. Костенец, на 30 км от зимният курорт Боровец и на 70 км от София и Пловдив.

http://hotelvitalis.com/

Има няколко галерии със снимки,спа център,цени и тн.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Окт 02, 2008 12:57 am
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща