Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Време е да пламне централата на Лукойл 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
bmahob написа:
Току що съобщиха от утре бензина 2,11 а дизела 2,15 :shock: а за газта ****** :-(

Ако бензина стане 2.11 няма повече да карам на газ! Ама нъцки, доколкото разбирам от колегата Ferrari

Сря Сеп 17, 2008 4:34 pm
UNREAD_POST 
Да, де, ама защо с газта така ни ебават? Ейй, всеки си прави каквото си иска в тая държава и няма кой да му каже "копче". :ranting2:

Сря Сеп 17, 2008 4:35 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Да, де, ама защо с газта така ни ебават? Ейй, всеки си прави каквото си иска в тая държава и няма кой да му каже "копче". :ranting2:

Газта! То вече ще стане лукс и на газ да караме, както е тръгнало!

Сря Сеп 17, 2008 4:38 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Paparac написа:
Е аде кажи ми ти 1 В България сме на принципа кое се харчи най много не гледаме световния пазар, или го гледаме само когато цените растът

Сря Сеп 17, 2008 4:39 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Някой чете ли ми поста от сутринта? Стана точно каквото казах.
Сега трябва да се чувствате европейци щото и у нас вече нафтата е по-тънка от бензина. Това си е повод за всенароден празник.

Сря Сеп 17, 2008 4:52 pm
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Реших и аз да се включа в темата за цената на горивата. В момента съм в САЩ и тук поевтиняването на петрола се усеща. Преди 2 месеца цената беше от порядъка на 4.20 за галон. В момента цените се въртят отколо 3.50. Почти всяка седмица цената спада. Тук хората обаче, не си взимат поука от цените на петрола и от непрестанните предупреждения за свръхпотребление. Огромен двигател, автоматик, климатик+отворен прозорец, двигателя не се гаси, дори когато влизаш в магазина за половин час. Страшни са прахосници. За газ повечето не са и чували. Дизела е по-скъп дори от премиум бензините.

Пет Сеп 19, 2008 3:38 am
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Nero_ написа:
Реших и аз да се включа в темата за цената на горивата. В момента съм в САЩ и тук поевтиняването на петрола се усеща. Преди 2 месеца цената беше от порядъка на 4.20 за галон. В момента цените се въртят отколо 3.50. Почти всяка седмица цената спада. Тук хората обаче, не си взимат поука от цените на петрола и от непрестанните предупреждения за свръхпотребление. Огромен двигател, автоматик, климатик+отворен прозорец, двигателя не се гаси, дори когато влизаш в магазина за половин час. Страшни са прахосници. За газ повечето не са и чували. Дизела е по-скъп дори от премиум бензините.

Стига бе, аз бях пред 8 години и беше 0.99- до 1.05 долара. Не знаех че толкова са го вдигнали :shock:

Пет Сеп 19, 2008 11:13 am
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Цитат:
Ами по темата бих искал да чуя какво има да каже Trojaneca.

Зозо, тогава просто нямаше как да се смъкнат цените - барелът петрол имаше по-висока цена, откъдето следваха всичките простотии. Но сега няма никаква логика, да продължават да вдигат цените...Баш си му е времето за една мащабна стачка!

Ми не мисля че ще постигнем нещо. Както и тогава не постигнахте. Не че съм против да се пробваме, но силно съм съмнителен че ще има резултат. Но от друга страна резултат няма да има и ако седим като мишоци и само си пишем некви мненийца по некви форумчета. Абе де да знам... аре да се вдигаме да изпочупим стъклата на парламента пък да видим... Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Пет Сеп 19, 2008 11:19 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3