|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
През 20 м полицаи? Голямо лапане ще падне 
|
Пон Сеп 15, 2008 10:37 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: През 20 м полицаи? Голямо лапане ще падне 
То е научно доказано, че на Българина трябва да му бръкнеш в джоба, за да се усети какво прави! Толко съм бесен в момента, че незнам! Може иглупости да говоря! Но ми излиза пара през ушите! Имам чуството, че съм като локомотив! Щом малоумната ми колежка, днес не се заяжда с мен, значи сигурно изглеждам беумно бесен! Веничката дето тръгва от врата до слепоочието ми е изскочила! А тя изскочили да се вижда такава пулсираща и червена не е на добре! И на всичкото отгоре отново е шибан понеделник!
|
Пон Сеп 15, 2008 10:41 am |
|
 |
Tuzarka
|
Свиркай си....ще помогне поне временно. Да не мислиш, че ченгетата ще свършат работа...те пък едни ченгета..... 
|
Пон Сеп 15, 2008 10:47 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Свиркай си....ще помогне поне временно. Да не мислиш, че ченгетата ще свършат работа...те пък едни ченгета..... 
Незнам какво ще свърши работа! В същност, незнам дали изобщо нещо би свършило работа! ние сме си говеда до край, явно! Ако някой се опита да кара по правилник, най - малкото ще е освиркван и оплюван! И после, защо не караме по правилник! КАК? Цялата ни система е мамата си трака! Незнам какъв е изхода! Да почна да ползвам градския транспорт ли?
|
Пон Сеп 15, 2008 11:03 am |
|
 |
Tuzarka
|
Не се нерви...инфарктът и инсултът дебнат
|
Пон Сеп 15, 2008 11:18 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Не се нерви...инфарктът и инсултът дебнат
Разрухата по пътя също! Не че аз съм най - шраведния шофьор - Напротив! Но поне не се опитвам да си избивам комплексите с няк'ви безумни изпреварвания, с убедеността, че тоя отсреща глупак, ще ми отстъпи! Ами, ако карам камьон и не отстъпя? К' во прайм?
|
Пон Сеп 15, 2008 11:41 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: Не се нерви...инфарктът и инсултът дебнат Разрухата по пътя също! Не че аз съм най - шраведния шофьор - Напротив! Но поне не се опитвам да си избивам комплексите с няк'ви безумни изпреварвания, с убедеността, че тоя отсреща глупак, ще ми отстъпи! Ами, ако карам камьон и не отстъпя? К' во прайм?
Така де, аз закво мислиш че искам да си взема от 'ония' Чайки, или първите Волги ?
А като казахте ченгета - днес по Сливница верно бяха на през 20 метра...но пък НЯМА ТАКИВА задръствания като днес....обмислям за автоматична скоростна, и да си дремя....
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пон Сеп 15, 2008 1:07 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Винаги когато има дъжд или катаджии - винаги се кара с много мижава скорост...народопсихология някаква 
|
Пон Сеп 15, 2008 1:16 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Аз вече незнам какво изобщо обмислям! Колело със зимни гуми и скафандер и бутилка с водка за парното! Иначе май няма спасение! Вие да имате предложения?
|
Пон Сеп 15, 2008 1:23 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Аз вече незнам какво изобщо обмислям! Колело със зимни гуми и скафандер и бутилка с водка за парното! Иначе май няма спасение! Вие да имате предложения?
На това му се вика качествена идея.... 
|
Пон Сеп 15, 2008 1:50 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз предлагам зимата да не работим 
|
Пон Сеп 15, 2008 1:55 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Tuzarka написа: Аз предлагам зимата да не работим 
И лятото така - защото е много жега 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пон Сеп 15, 2008 1:59 pm |
|
 |
Tuzarka
|
И пролетта няма да бачкаме, защото тогава пчелички, мушички и ние с тях
Есента също няма да бачкаме щото вали, депресивно е.... 
|
Пон Сеп 15, 2008 2:09 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Аз предлагам зимата да не работим 
Мдаааа..и да ни се плащат по две работни заплати.......... 
|
Пон Сеп 15, 2008 2:09 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Ама вие сте много жестоки със самите нас си! А кога ще си почиваме? 
|
Пон Сеп 15, 2008 2:24 pm |
|
|