|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 9:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой какво и къде работи ....
Кой какво и къде работи ....
Автор |
Съобщение |
stormi
|
Аз пък работя в "САМИ-М" като оператор на гилотина.Знам, че звучи смешно, но е факт 
|
Нед Сеп 07, 2008 11:53 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Аз съм трафик-инженер и отговарям за светофарите във Варна
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пон Сеп 08, 2008 12:00 am |
|
 |
m1t3t0
|
Ами аз съм Sales Manager в една туристическа агенция. Започнах преди 1 седмица 
|
Пон Сеп 08, 2008 4:24 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не помня писах ли сегашното си работно място.
Програмист на система за ТРЗ (Труд и работна заплата).
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 08, 2008 4:45 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ferrari написа: Не помня писах ли сегашното си работно място. Програмист на система за ТРЗ (Труд и работна заплата).
Ммм, любим/предпочитаем "език" ? 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пон Сеп 08, 2008 5:23 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
m1t3t0 написа: Ами аз съм Sales Manager в една туристическа агенция. Започнах преди 1 седмица 
Шшш баси колко гъзарско звучи хихихикс 
|
Пон Сеп 08, 2008 7:22 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Аз пък съм безделник  и търся отговор на въпроса "Дали компютрите са умни машини за глупави хора, или глупави машини за умни хора?"
Иначе ме водят системен администратор в една търговска верига.
|
Пон Сеп 08, 2008 7:36 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
NIK_THE_FLASH написа: Ferrari написа: Не помня писах ли сегашното си работно място. Програмист на система за ТРЗ (Труд и работна заплата). Ммм, любим/предпочитаем "език" ? 
В момента ползвам Delphi с Pascal, но моите езици са C++ и С#
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 08, 2008 9:07 pm |
|
 |
joro_d
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 1:41 am Мнения: 255 Местоположение: София 01 Средец
|
Сервизен инженер - "Балгериън Трак Сървиз", Сливница. Изправяне шасите на понамачкани камиони, ремаркета, бусове, джипки и прочее... Измерване, изправяне и регулиране мостове на всичко що се движи на колела.
_________________ Tipo Gran Turismo 2.0 i.e. 159A6046
Alfa Romeo 156 1.8 TS
|
Съб Сеп 13, 2008 11:49 pm |
|
 |
vensa
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Дек 05, 2007 10:10 pm Мнения: 19 Местоположение: София 01 Средец
|
Аз доскоро работех в операта  майтап абсолютен, забавно беше, вкарах половината си приятели там
Иначе от време на време се появявам на някоя промоция...гадното е, че съм студентка филология и имаме адски мн упражнения и освен вечер след 7, няма кога да се занимавам, а количката ми заслужава поддръжка
През летата гледам да се закача на някоя рецепция на хотел  и това не е лошо стига да попаднеш на шефове, иначе си е екстремно
А зозо:) това за туристическата агенция не звучи зле  аз се бях ориентирала към нещо подобно, но уви..студентите не са на почит 
_________________ vensa
|
Нед Сеп 14, 2008 11:02 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
vensa написа: Аз доскоро работех в операта  майтап абсолютен, забавно беше, вкарах половината си приятели там Иначе от време на време се появявам на някоя промоция...гадното е, че съм студентка филология и имаме адски мн упражнения и освен вечер след 7, няма кога да се занимавам, а количката ми заслужава поддръжка През летата гледам да се закача на някоя рецепция на хотел  и това не е лошо стига да попаднеш на шефове, иначе си е екстремно А зозо:) това за туристическата агенция не звучи зле  аз се бях ориентирала към нещо подобно, но уви..студентите не са на почит 
В никой случай не искам да кажа че звучи зле - напротиф  . По скоро се опитах да бъзна колегата м1т3.... или както там да му бяха тройките и единиците - никога не мога да го запомня Митака 
|
Сря Сеп 17, 2008 6:54 am |
|
|