Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:55 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
За манекените-милионери, наричащи се футболисти. 
Автор Съобщение
Мнение За манекените-милионери, наричащи се футболисти.
Видяхте какво стана. Някакви си аматьори, тоя път от Черна Гора, едвам не ни биха :angry: Няма да пиша много, че съм бесен, но аз повече тия нещастници няма да ги гледам, ако ще и на финал да играят. :ranting2:

Съб Сеп 06, 2008 11:08 pm
Мнение 
Не го гледах мача, сега виждам как е завършил. Добре, де, Бербатов пак ли го нямаше никакъв като игра? Той обикновено така прави в националния отбор. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Съб Сеп 06, 2008 11:19 pm
Мнение 
Paparac написа:
Не го гледах мача, сега виждам как е завършил. Добре, де, Бербатов пак ли го нямаше никакъв като игра? Той обикновено така прави в националния отбор. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Боооже, тоя манекен ли??? Той изтърва най-чистата ситуация заради прекалената си надменност, да не говорим, че се пестеше през цялото време. Банда тъпанари, водени от кретен :angry:

Съб Сеп 06, 2008 11:23 pm
Мнение 
Аз бих хвърлил почти цялата вина върху ония серсемин Пламен Марков. Но няма как да не изпъкне самозабравянето и тежкарлъка на Бербатов, и нескопосаноста на Велизар Димитров. А иначе като цяло, бих нарекъл отбора смешници, и пълно безумие това което показваха на терена.

Нед Сеп 07, 2008 12:02 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
срам...срам...срам..пълни нещастници....тоя олигофрен марков трябва с 300 да се маха от националния....не искам да ги видя повече....разните там бебатовци и велизарковци......баста.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Нед Сеп 07, 2008 12:14 am
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
Paparac написа:

Бербатов не играе в националния щото няма кой да му подава стига говорихте глупости .. ;) вижте , че се връща в защита да започне атаката ;) :wink:

Изображение

Нед Сеп 07, 2008 1:08 am
Профил
Мнение 
Видяхме какво направи, когато му подадоха - уцели вратаря с немощното си шутче. И това играч за 40 милиона...

Нед Сеп 07, 2008 1:26 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
не го ли видяхте че се пазеше от топката като дявол от тамян... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ..цял мач се разхождаше като манекен.....на долче и габана..

Нед Сеп 07, 2008 1:40 am
Профил
Мнение 
николофф написа:
не го ли видяхте че се пазеше от топката като дявол от тамян... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 ..цял мач се разхождаше като манекен.....на долче и габана..

:36_2_33:

Ееех, изпуснал съм шоуто явно

:36_2_33:

Нед Сеп 07, 2008 1:43 am
Мнение 
Много рядко, почти никога след изказване на Мишо, някой е в състояние да добави каквото и да било. Но ще си позволя да кажа и аз нещо. Колегата в типично български стил търси причината някъде. Бербатов се изложи заради тежкарлък. Хайде да помислим реално, най вероятно Бербатов струва колкото/повече от целия отбор на Черна гора. А защо в този мач никои не видя нещо подобно?

Нед Сеп 07, 2008 1:44 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
кво ти шоу ..за мен си е чист резил.....ала да мклъкнат чорбарите да плямпат .....бате та бате..не че и там не беше срамно....ала да видят и техните звезди кви са мушмороци.....

Нед Сеп 07, 2008 1:45 am
Профил
Аватар

Мнение 
николофф написа:
кво ти шоу ..за мен си е чист резил.....ала да мклъкнат чорбарите да плямпат .....бате та бате..не че и там не беше срамно....ала да видят и техните звезди кви са мушмороци.....

Е да добре , че беха Левскарите единия между рацете да му мине другия дузпа да направи .... аиде нема да говорим повече че се изнервям .... Бербатов играе защото има кой да прави играта в центара това , че е изпуснал един път тои само и тоя шанс имаше значи според вас всеки излязъл срещу вратара под ъгал вкарва :neutral: ама като центрират наще с него увлича по 2 - 3 футболисти и открива пространство нали ... Иванков е най-трагичния играч в БГ ....

Изображение

Нед Сеп 07, 2008 10:38 am
Профил
Мнение 
Колега не ми става ясно защо почвате да делите отбора на сини и червени. Но щом така сте решили, то и аз ще добавя каквото смятам. Иванков е най добрия вратар в България, а след него е Георги Петков. В Цска не са имали вратар от времето на Джони Велинов(повечето от вас го свързват само с пиянстването му). Станислав Ангелов е най стабилния български футболист играл в нашето първенство в последните 2-3 години. Велизар Димитров е пълно ренде, само в уважение на колегите от форума, ще пропусна особения въздух, окито е дишал в родния му металургичен град. А и не разбирам защо на Бербатов толкова му се кефите. Та той за целия си престой на армията, не успя да вкара нито един, ама нито един гол на Левски. Никой не отрича таланта му, и това че на дали някой друг българин някога ще постигне успеха му. Според мен благоевградчани имат много повече право да се гордеят с него, от колкото разни червени...

Нед Сеп 07, 2008 12:17 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
На мен мача ми хареса - бърз, динамичен с открит футбол. Черна гора ни надиграха тотално, скъсаха се от тичане, играха на границата на позволеното и дори я преминаваха и заслужаваха да ни бият. Бербатов предполагам, че е на успокоителни след космическия си трансфер и беше неадекватен.

Нед Сеп 07, 2008 1:00 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Колко са хората, които са се занимавали организирано с футбол??? И да попитам, какво да направи един човек, към когото или е изритана топката, или връзката защита - халфова линия - нападение липсва, както беше снощи. Та той Бербо даже се върна в защита, белким пипне топката. Истина е, че понякога е мърда, но без хора зад гърба, няма как да стане. Сам на 11 е невъзможно. Иначе за снощния мач... бяхме бедствие. Добре, че влизането на Благо се отрази. Момчето тичаше до последно, накрая им го сложи от фаул. Иначе си задавам въпроса - Накъде сме тръгнали, след като не можем да победим отбор като Черна гора, въпреки няколко класни състезатели в техния състав?

Нед Сеп 07, 2008 5:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща