|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 1:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
RuSo_PoNy
|
CHILIEV написа: RuSo_PoNy всичко е до късмет, същото това може да се случи и с Мерцедес и с Ауди... "разбирачите" оглеждат колата при покупката и съобразяват някой неща, но има и такива, които няма как да ги видиш или провериш и никой не е застрахован от повреди. а такива неща се случват, просто нямаш късмет.. или имаш - сега ще си я оправиш и ще си спокойна че всичко е сменено и оправено и няма да изгърми пак... а и според мен колата избира човека... така че ако това си е ТВОЯТА кола не жали средства.. ще я оправиш и всичко ще е ОК и ще си те кара дълго време. а и удоволствието когато се качиш в "съживената" си любима колица ще е върховно успех !
Ей, благодаря ти за хубавите думи. Честно казано никой не ми каза нищо хубаво, но сега се чувствам по-добре
Иначе за сега ремонта е такъв:
съединител, тампон на скоростите масло за скоростите и 1 ремък там ~430лв. Боли ме сърчицето като знам, че тепърва се започва, а и след това каско 400лв.... 
|
Сря Юли 09, 2008 9:14 am |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: ... а и удоволствието когато се качиш в "съживената" си любима колица ще е върховно
Мдаа, така е, питай Ferrari за това чувство. 
|
Сря Юли 09, 2008 9:36 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ferrari пак е пеш, защото за да е пълно удоволствието даде колата за разкрасяване при бояджия.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Юли 09, 2008 9:42 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
Няма от какво да се плашиш тя тепърва се започва с ремонтите ,аз имам моето фиатче от 7-8 месеца и досега двапъти съм давал по 500лв. и има и още но такае щом не ми се ходи пеш 
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Сря Юли 09, 2008 10:32 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Не, че не ми се ходи пеш или пък, че не ми се дават пари.. Просто в момента ми се насъбра, а си обожавам количката, защото си я усетих като "Моята Кола" и си ми е първата официално моя кола, закупена със мой си парички. Това е цялата работа...  Иначе пари се изкарват.... ама просто се разочаровах много.. Е, поне като я направя ще знам, че си ми е перфектна. Иначе се успокоявам, че и да бях дала повече пари за друга кола, пак щях да я правя-само че там щях да започна от парите за Бравото+ремонта му и да отида много нагоре... Както и да е.. аз го направих голям проблем това, то коли се чупят постоянно. Всъщност съм много разочарована и затова се жалвам няколко дни подред 
|
Сря Юли 09, 2008 10:42 am |
|
 |
Tuzarka
|
По една голяма водка всяка вечер и ще ти мине. 
|
Сря Юли 09, 2008 10:44 am |
|
 |
CHILIEV
|
Ferrari написа: Ferrari пак е пеш, защото за да е пълно удоволствието даде колата за разкрасяване при бояджия. ихааа... искаме снимки Tuzarka написа: По една голяма водка всяка вечер и ще ти мине. 

|
Сря Юли 09, 2008 10:46 am |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: ихааа... искаме снимки
И в неделя на оглед пред О'Шипка! 
|
Сря Юли 09, 2008 11:07 am |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Здравейте,
и мойто брава умира на няколко пъти, ама го съживявах срещу съответната сума. За съединител (320 кинта), ремък агренажен с ролката, носачи, , спирачки, алтернатор, стартер биалетки сега трябва да сменям и 100 % нещо съм пропуснал. И много ме е яд че си продадох вектрата и си купих фията. Ама честно!! Е онова не се чупеше.
|
Сря Юли 09, 2008 12:26 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Определено си бил късметлия с Вектрата, защото там нещата изобщо не са розови.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Юли 09, 2008 1:21 pm |
|
 |
mitakkk
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 2:19 pm Мнения: 114 Местоположение: София 16 Студентски
|
Цитат: Определено си бил късметлия с Вектрата, защото там нещата изобщо не са розови.
При старите коли май всичко е на късмет. Много зависи как е карана и поддържана колата от предния собственик.
А Опелите само като се появат облаци на хоризонта и почваха да гният. 
|
Сря Юли 09, 2008 1:42 pm |
|
 |
sok1
|
mitakkk написа: При старите коли май всичко е на късмет. Много зависи как е карана и поддържана колата от предния собственик.
Това е ИСТИНАТА! Всичко останало е  .
|
Сря Юли 09, 2008 1:47 pm |
|
 |
msi
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Фев 27, 2008 6:49 pm Мнения: 22 Местоположение: Велико Търново
|
 То май по на далавера беше да жулиш с такситата а 
_________________ Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
|
Сря Юли 09, 2008 3:21 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Нормално е колите ни да се развалят.....
При нашите "перфектни" пътища, "качествените" ни горива и т.н.
При покупката на кола втора употреба винаги се очаква нещо да не е наред.....
И аз си мислех че Фиатката ми е перфектна но......
Така че според мен, всеки инвестиран лев в колата, която те вози на всякъде си струва....
RuSo_PoNy, смело напред, и нали знаеш всичко се оправя, рано или късно!!!
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Сря Юли 09, 2008 11:15 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Тръгнеш ли да инвестираш прекалено много в една кола...в един момент тя става златна и непродаваема...демек не можеш да я продадеш на цената, която заслужава предвид сумите, които си вложил в нейната поддръжка. Имам познат, с достатъчно пари. На жена си купи нов Ситроен, а той бъхти с един по-стар, защото наистина му излезе златен 
|
Сря Юли 09, 2008 11:23 pm |
|
|