|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
rsof
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 10:24 am Мнения: 69 Местоположение: Пловдив / Luxembourg
|
Колега presiqn голямо браво за това , че можеш да приемаш критики и си упорит ! И на мен правописа ми куца и както и на теб , а това за проектите ти е много важно - проверявай всичко написано в което се осъмниш дали е на 100% вярно има начин! Ще ти дам няколко съвета съдейки по мен - проектите ти са малко единтични пробвай да направиш и нещо по различно - експериментирай ! Ползвай подходящи цветове с основата на проекта примерно логото което си нахвърлил на бързо стои точно като насадено в готова вече рамка, можеше малко да орежиш лъскъвата рамката на логото на фиат да не се вижда и цветовете никъде няма син цвят като на логото поне звездите да бяха и това кафяво малко не се вързва според мен с синия цвят ! За сайта на др.  фона много е претрупан можеше според мен да намалиш малко контраста така , че да не се вижда толкова логото , а само на места да е по контрастно и се вижда примерно в шах мат ! Хич ме няма в обясненията, та ще взема да го направя нагледно да добиеш представа какво искам да кажа 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ / Fiat Marea Weekend / 1.9 TD 100/ / Škoda Fabia / 1.9 TDI /
http://rbrbgcup.betaracing.net/index_bg.html
|
Чет Юни 19, 2008 12:31 pm |
|
 |
presiqn
|
|
Нед Юли 06, 2008 2:25 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Файлът fiat1.jpg (втората снимка)
По мое мнение всичките ти работи на фотошоп са малко по-натруфени и шарени и човек преплита очички докато види каквото трябва 
|
Нед Юли 06, 2008 2:57 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Колега то са мацки, то са череп, то е каша 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Нед Юли 06, 2008 3:57 pm |
|
 |
presiqn
|
Ми некак си не си падам по семплите неща.......
Да не би случайно да ви допадат пак 5.6 и 7?
за мен те са много семпли ....
|
Нед Юли 06, 2008 4:39 pm |
|
 |
Tuzarka
|
presiqn написа: Ми некак си не си падам по семплите неща....... 
Никой не ти казва да е нещи семпло. Просто да е по-стилизирано 
|
Нед Юли 06, 2008 5:01 pm |
|
 |
CHILIEV
|
fiat7.jpg 
|
Нед Юли 06, 2008 11:34 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Виждам, че си направил нови картинки...моя фаворит е fiat5.jpg. Ето това вече е по-изчистеното, за което ти говорих 
|
Нед Юли 06, 2008 11:44 pm |
|
 |
presiqn
|
МХМмммм, ясно.Значи по изчистените работи се котират повече тук.Щото като гледам и реклами и форуми и сайтове, и игри даже, се набляга на по-голяма мазало, в смисъл , колкото по-шарено толкова по ефектно.
|
Вто Юли 08, 2008 12:15 am |
|
 |
Tuzarka
|
Дай да видим на кои сайтове/реклами казваш мазало...все па зависи за какво са сайтовете/рекламите и каква аудитория се преследва. Например ако правиш бизнес сайт, не може да го правиш шарен като детска книжка. 
|
Вто Юли 08, 2008 12:21 am |
|
 |
presiqn
|
Много ясно. Така си е! Но тук става дума за обикновения потребител.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Юли 08, 2008 8:42 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ааа тази картинка е екстра и не бих казала, че е чак толкова шарена. Някои елементи се открояват, а други стоят по-ненатрапчиво. Има около 4-5 цвята, което олекотява възприемането на картинката като цяло. Формите си подхождат и могат да се възприемат както заедно, така и по отделно. Освен това няма мешане на много стилове и четки от фотошопа. Струва ми се, че напоследък е пълно с картинки от този стил на рисуване
|
Вто Юли 08, 2008 10:30 am |
|
 |
CHILIEV
|
мда, това се е получило доста сполучливо... много ми харесаха сивите фигури в най задния план ...
единствено може да махнеш зеленото петно точно под най-долното червено сърце - в ляво от сивия кръг...
някакси още първи път като видях картинката и много гадно ми бръкна в окото и сега все там ми се привлича вниманието ..
знам ли може в мен да е проблема
браво пак 
|
Вто Юли 08, 2008 10:43 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Аз лично харесвам по- изчистените....6 и 7 ми допадат.....когато е прекалено напудрено, а се иска вниманието да е насочено към определен фрагмент някак си не се получава, гледаш, гледаш и ти писва.......Разпилените детайли не те карат да насочиш вниманието си към определен, освен ако не са подбрани както трябва!
Последната картинка не е никак лоша, харесва ми комбинирането на цветовете и формите...Колегата е прав за зеленото петно, то е единственото такова безформено нещо....дразни мъничко, на фона на останалите се откроява, но тъй като е без послание.....само дразни.....Иначе картинката е готина като цяло 
|
Вто Юли 08, 2008 2:45 pm |
|
 |
presiqn
|
|
Вто Юли 08, 2008 3:36 pm |
|
|