|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ВЗРИВИХА СЕ военни складове в Челопечене!
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: bmahob написа: E кой иска да живее на село!  Защо си мислиш, че само в София има складове за боеприпаси?! 
доколкото знам до габрово се пазят почти целия боен запас от бойни отровни газове и други бойни отровни вещества на България...
те това ако тресне - България ще се превърне в пустиня...
е поне ще си върнем дюните, жалко че няма да има камили и кактуси
едит: и все пак друго си е на село .. елате да видите 
|
Чет Юли 03, 2008 5:07 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
harifg написа: Май само аз от цяла София не съм усетил нищо........
И аз, споко, ма тва сигурно щот ми се дреме 
|
Чет Юли 03, 2008 5:15 pm |
|
 |
presiqn
|
Много интересно

|
Чет Юли 03, 2008 8:55 pm |
|
 |
sok1
|
k79 написа: Абе,надали истината ще лъсне,което за пореден път ще докаже ква говняна държава сме,и колко овчи народ сме! Такива инциденти се случват в целия свят. Чрез умишлени пожари се извършват най-големите застрахователни измами или прикриване на "липси" по света. И там истината много рядко лъсва. Нашата държава в това отношение съвсем не е по-говняна от останалите Tuzarka написа: Терена вече е бил продаден на ТЕРЕМ.
Не бъди толкова сигурна. 
|
Пет Юли 04, 2008 12:05 am |
|
 |
Tuzarka
|
sok1 написа: Tuzarka написа: Терена вече е бил продаден на ТЕРЕМ. Не бъди толкова сигурна. 
Така чух по новините  Нормално е истината никога да не излезе на яве 
|
Пет Юли 04, 2008 12:14 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
presiqn написа: Много интересно 
Готин колаж...
Лошото е че хората от тия селца си изкараха акъла от страх, и сега сигурно няма да спят няколко нощи подред, заради преживяния стрес.....
Но за пореден път се убеждавам че сме страна в която може да се случи всичко....
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Пет Юли 04, 2008 12:37 am |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Това за мене е малкият дявол, покриви се правят, прозорци се сменяват. Хубаво е че няма човешки жертви. Вчера сутринта като доста зор видяхме докато обезопасим цистерните с водород, кислород и други такива газове. А и близо до взривовете се намира и база за съхранение на пропан-бутан и ако беше гръмнала ................ .
_________________ http://vbox7.com/play:31e9f6a5
|
Пет Юли 04, 2008 7:44 am |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Забравих да кажа че работя на 4-5км. по права линия от тези складове.
_________________ http://vbox7.com/play:31e9f6a5
|
Пет Юли 04, 2008 7:46 am |
|
 |
Rokambol
|
На мен пък нещо друго ми е чудно - нормално ли е да има национално летище в близост до такава взривоопасна зона? Или обратното. Вчера по евронюз историята се въртеше в рубриката "no comment", обикновено там дават кадри от третия свят или забавни и уникални мероприятия...Нашето какво е? 
|
Пет Юли 04, 2008 7:50 am |
|
 |
CHILIEV
|
Rokambol написа: ...Нашето какво е? 
"за животните с любов" 
|
Пет Юли 04, 2008 9:01 am |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: На мен пък нещо друго ми е чудно - нормално ли е да има национално летище в близост до такава взривоопасна зона?
Нормално е. Имай предвид, че на всяко летище (било то и национално) се съхраняват огромно количества горива за зареждане на самолетите. А горивата (като керосина напр.) са не по-малко взривоопасни.
|
Пет Юли 04, 2008 10:07 am |
|
 |
Rokambol
|
Вярно, керосина е не по малко опасен. Пък като се замисля, при инвазия едно цивилно летище се превръща във военно и близостта на подобни складове става предимство. Не знам, военна им работа.  Добре, че беше "малкият дявол".
|
Пет Юли 04, 2008 10:22 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
вчера вечерта и цялата нощ като че ли се чуваха по- малки детонации.......някой друг да е чул нещо (или вече халюцинирам) 
|
Пет Юли 04, 2008 2:04 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Спокойно и аз пак не съм чул....
Иначе си е имало и някой и друг по малък взрив....
http://news.ibox.bg/news/id_2059179387
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Пет Юли 04, 2008 2:42 pm |
|
 |
Dobri
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Фев 22, 2005 7:38 pm Мнения: 82 Местоположение: София
|
Керосинът е взривоопасен, не не чак толкова. Това реално е нафта. Много хора не знаят, и аз до скоро не знаех, но керосинът е допълнително рафинирана нафта - по-чиста, и с по-малко масло в нея. Реално няма никакво масло. Много хора си мислят, че самолетите вървят с някакво супер специално гориво. От там идва и митът "самолетно гориво". Реално това е нафта. Рискът за летището в това отношение е риск за всяка една друга бензиностанция в района. Реално затвориха летището заради риска осколки да ударят самолет, а не заради нафтата за самолети.
_________________ Добри Божилов
Българска Интернет Партия
|
Нед Юли 06, 2008 1:16 pm |
|
|