|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ВЗРИВИХА СЕ военни складове в Челопечене!
Автор |
Съобщение |
sok1
|
 ВЗРИВИХА СЕ военни складове в Челопечене!
Гражданска защита съобщи, че има установени повишени концентрации на въглероден диоксид над София.
По данни на Агенцията за ядрено регулиране НЯМА източници на радиоактивно и йонизиращо лъчение и радиационния фон в района е в НОРМАЛНИ граници. Препоръката е да се затворят прозорците, за да не влезе дима, а ако в и дразни дима - СЛОЖЕТЕ МОКРА КЪРПА СЪС СОДА БИКАРБОНАТ!
ИЗТОЧНИК
Последна промяна sok1 на Чет Юли 03, 2008 9:37 am, променена общо 1 път
|
Чет Юли 03, 2008 8:28 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Все още не са достигнати 20 тона тротил, но има вероятност най-големия БУМ тепърва да предстои. Ако тия 20 тона гръмнат периметъра ще е 7 до 10км.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Юли 03, 2008 9:15 am |
|
 |
sok1
|
Мдаа... Само една подробност - без необходимата детонация, тротилът може да си изгори като свещ без да се взриви.
|
Чет Юли 03, 2008 9:39 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
sok1 написа: Мдаа... Само една подробност - без необходимата детонация, тротилът може да си изгори като свещ без да се взриви.
Дано не са оставили наблизо някой взривател, че дявола си няма работа.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Юли 03, 2008 9:46 am |
|
 |
Rokambol
|
Изглежда доста страшно. И да има радиация, не вярвам, че ще бъде оповестено. Вече не мога да разбера какво става в тая страна...
|
Чет Юли 03, 2008 10:01 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Страшно беше да се усети такова нещо......как ударната вълна преминава през жилищата- подред задрънчаха всички прозорци....удряха се врати, тътен....... 
|
Чет Юли 03, 2008 10:10 am |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: Изглежда доста страшно. Така си е... Rokambol написа: И да има радиация, не вярвам, че ще бъде оповестено. Няма как да е истина, защото вече не само държавните организации могат да измерят радиацията. Има и доста частни такива, които имат такива възможности. Така че скриването на такава информация ще е невероятен автогол за държавата. А и аз съм склонен да вярвам на официалната версия. И последно - ако имаше "нещо по-така" в тези складове, те нямаше да се охраняват само от трима човека. Rokambol написа: Вече не мога да разбера какво става в тая страна...
Хайде сега, такива случки се случват и в най-развитите страни.
|
Чет Юли 03, 2008 10:13 am |
|
 |
Tuzarka
|
И аз се събудих тази сутрин от тътена, но в състояние на полусън помислих, че има гръмотевици или се е взривила кола/газова бутилка 
|
Чет Юли 03, 2008 10:18 am |
|
 |
Rokambol
|
Останалия тротил е изгорял. Опасноста е преминала.
Друго си е да си легенда и всичко да знаеш 
|
Чет Юли 03, 2008 10:35 am |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Бин Ладен бие по подлогите на Буш.
|
Чет Юли 03, 2008 10:37 am |
|
 |
sok1
|
|
Чет Юли 03, 2008 10:47 am |
|
 |
Rokambol
|
Прочетох във форума на Днес.бг, че още вчера, вечерта се е носил мирис на сяра и други гадости. Дали още тогава не е започнало всичко? Обаче цяла нощ никой да не реагира 
|
Чет Юли 03, 2008 10:57 am |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Не се и казва от караула дали са гасили и дали са успели да избягат. 
|
Чет Юли 03, 2008 11:10 am |
|
 |
Tuzarka
|
КИМИ написа: Не се и казва от караула дали са гасили и дали са успели да избягат. 
До колкото чух по БТВ - пазачите от смяната са избягали навреме. Казаха, че няма жертви.
|
Чет Юли 03, 2008 11:16 am |
|
 |
ses
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Сеп 29, 2007 2:44 am Мнения: 142 Местоположение: София 22 Кремиковци
|
КИМИ написа: Не се и казва от караула дали са гасили и дали са успели да избягат. 
Аз доколкото разбрах има леко обгорял мъж,който е бил пазач там и другото,което е понеже живея в района(Кремиковци) баща ми ми каза,че имало снаряди,които са паднали в близост,а иначе имам приятел,който живее в Челопечене и каза,че всички прозорци и дори покриви/тавани (не разбрах много добре) били паднали.Направо ужас :(
_________________ колкото повече толкова повече
bravo 1.6 16v 97
|
Чет Юли 03, 2008 11:16 am |
|
|