|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 8:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Сънувам съфорумци ..... хаха
Автор |
Съобщение |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
 Сънувам съфорумци ..... хаха
Вчера сънувах как се запознавам със Сок, Ферари и Левски. Седеха на неква маса и пиеха бира ахха. Аз с пунтото долетех от некъде, първо гледах неква постройка, после гледам Сок кърка на една маса викам си тоз е от Форума хахаахх май беше целото тва нещо на пистата в Калояново ... щото вечерта гледах резултати от надсвирването там хахахах 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пон Юни 30, 2008 5:22 pm |
|
 |
CHILIEV
|
 Re: Сънувам съфорумци ..... хаха
|
Пон Юни 30, 2008 5:51 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Да сънуваш съфорум КИ е къде къде по-приятно  ...примерно как пият бира и си мият колите 
|
Пон Юни 30, 2008 6:14 pm |
|
 |
sok1
|
FiatPunto1.1 написа: Вчера сънувах как се запознавам със Сок, Ферари и Левски. Седеха на неква маса и пиеха бира ахха. Аз с пунтото долетех от некъде, първо гледах неква постройка, после гледам Сок кърка на една маса викам си тоз е от Форума хахаахх май беше целото тва нещо на пистата в Калояново ... щото вечерта гледах резултати от надсвирването там хахахах 
 Явно трябва да дойдеш следващата неделя на срещата в Люлин, зада видиш, че не сме такива алкохолици (поне не го показваме пред непознати де ). 
|
Пон Юни 30, 2008 6:51 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tuzarka написа: Да сънуваш съфорум КИ е къде къде по-приятно  ...примерно как пият бира и си мият колите 
Баш като пият бира и мият коли ги сънувам.......по друг начин си ги представям ама айде да запазя самообладание 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Юни 30, 2008 8:56 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
|
sok1 написа: FiatPunto1.1 написа: Вчера сънувах как се запознавам със Сок, Ферари и Левски. Седеха на неква маса и пиеха бира ахха. Аз с пунтото долетех от некъде, първо гледах неква постройка, после гледам Сок кърка на една маса викам си тоз е от Форума хахаахх май беше целото тва нещо на пистата в Калояново ... щото вечерта гледах резултати от надсвирването там хахахах   Явно трябва да дойдеш следващата неделя на срещата в Люлин, зада видиш, че не сме такива алкохолици (поне не го показваме пред непознати де ). 
И на мене много ми се иска да дойда ама на мене ми се иска некак да съчетаем идването с подаването на документи за вишист .... та нз дали неделя става да се подадът.Иначе алкохолици не ама си поркахте от халбите ... 
|
Пон Юни 30, 2008 10:19 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
|
Tuzarka написа: Да сънуваш съфорум КИ е къде къде по-приятно  ...примерно как пият бира и си мият колите 
Ем аз нз нито една от форума как изглежда 
|
Пон Юни 30, 2008 10:21 pm |
|
 |
Tuzarka
|
FiatPunto1.1 написа: Ем аз нз нито една от форума как изглежда 
Ти не идва ли във Вонеща вода на националната среща?
|
Пон Юни 30, 2008 10:25 pm |
|
 |
CHILIEV
|
а ти .... ? на Хотница ?
нима ще оставиш колежката си сам самичка .... че знаеш ли ни 
|
Вто Юли 01, 2008 12:06 am |
|
 |
Tuzarka
|
CHILIEV написа: нима ще оставиш колежката си сам самичка .... че знаеш ли ни 
Темата е за съня и по-точно този на колегата...та на сън много неща може да ви се искат 
|
Вто Юли 01, 2008 12:19 am |
|
 |
Paparac
|
FiatPunto1.1 написа: Вчера сънувах как се запознавам със Сок, Ферари и Левски. Седеха на неква маса и пиеха бира ахха. Аз с пунтото долетех от некъде, първо гледах неква постройка, после гледам Сок кърка на една маса викам си тоз е от Форума хахаахх май беше целото тва нещо на пистата в Калояново ... щото вечерта гледах резултати от надсвирването там хахахах 
Добре, де, а как може да не сънуваш такива знатни момци кат другаря Рокамбол и моята скромна личност?
Чувствам се прИцакан
А Баба Тузи сигурно се чувства мнооооого крайно пренебрегната 
|
Вто Юли 01, 2008 12:58 am |
|
 |
sok1
|
Paparac написа: ...Добре, де, а как може да не сънуваш такива знатни момци кат другаря Рокамбол и моята скромна личност?
Важното е да си легендарен, а не знатен! 
|
Вто Юли 01, 2008 1:04 am |
|
 |
Rokambol
|
Аз също се чувствам пренебрегнат, как може така...Разни елементи със сини патъци и легенди с ГИ да ги сънуват, а мен не  . Ще поработя по въпроса...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Юли 01, 2008 6:38 am |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: ....А Баба Тузи сигурно се чувства мнооооого крайно пренебрегната 
не си ли личи по пиперливите забележки към иначе така скромни съфорумци като мен 
|
Вто Юли 01, 2008 9:49 am |
|
 |
FiatPunto1.1
|
Tuzarka написа: FiatPunto1.1 написа: Ем аз нз нито една от форума как изглежда  Ти не идва ли във Вонеща вода на националната среща? На нито една среща не съм идвал ама скоро време трябва че си беше знак това  ама тоз другия форумец от Перник се нещо прави а аз се загубвам 100 % сам .... Paparac написа: FiatPunto1.1 написа: Вчера сънувах как се запознавам със Сок, Ферари и Левски. Седеха на неква маса и пиеха бира ахха. Аз с пунтото долетех от некъде, първо гледах неква постройка, после гледам Сок кърка на една маса викам си тоз е от Форума хахаахх май беше целото тва нещо на пистата в Калояново ... щото вечерта гледах резултати от надсвирването там хахахах  Добре, де, а как може да не сънуваш такива знатни момци кат другаря Рокамбол и моята скромна личност? Чувствам се прИцакан А Баба Тузи сигурно се чувства мнооооого крайно пренебрегната 
Аз сънувах тези дето знам как изглеждат .. и Чилиев го знам какъв е ама него пък не 
|
Вто Юли 01, 2008 10:43 am |
|
|