Дата и час: Съб Юли 12, 2025 10:33 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Има коте - няма коте! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Има коте - няма коте!
Колеги в темата за домашни любимци ви показах снимки на две котенца, които имат вече добри стопани.Вчера взехме писенцето и заминаваме на гости в приятелката на един пич.Сядаме в Астрата, пускаме писанчо вътре и той почва да щъка където иска:)Викам на пича спри да взема цигари и хем да погледнем къде е котака че се изгуби!Слизам аз гледам под седалките няма котака :shock: взех цигари от магазина и сядам и викам"къде е котката бе наборе оня вика "не знам"Викам му ей ако котката е излязла в движение от опела значи е загнил някъде!По едно време се чува мяцане и не може да установим от къде, аз пак гледам бутам под седалките няма"викам котката е някъде в таблото Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Онова мечи ние шаш вътре!Спираме пред блока и се почва гледане, по едно време установяваме че котето се е качило от подбарчето и хоп някъде към жабката, отваряме жабката и в една дупчица се вижда козинка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 котака се свил в дясната страна на таблото точно до духалката...колеги умрях от смях, викам на пича"давай отверки да вадим котака, че ако остане там кофти баш до духалката, ще си хвърлиш колата в тая жега" въоражени с отверки и цигари го измъкнахме за 5 мин.....те така после се размазахме с студена биричка
така съм се смял с това коте че няма на къде, а и покрай нас колко народ се смяха!
Котка и опел, лоша комбинация Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Юни 29, 2008 10:51 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
За това моето мъниче си има специална клетка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Иначе водейки я към София бях забравила клетката и я сложих на седалката до мен в едно средно голямо кашонче с дупки и отгоре залепено с тиксо. Обаче коте на 2 месеца си е хилаво като глист и взе, че се измъкна...бясни спирачки на магистралата и айде обратно в кашончето Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Реших да сложа на кашона отгоре торбата с котешкия пясък - за тежест....всичко добре докато не стигнах София...на първия завой торбата с пясъка се премести в скута ми....и какво да правя....по завоите едната ръка държи волана, а другата - торбата с пясъка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Юни 29, 2008 11:11 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Добре че не е имало мъж до теб в колата,да държи торбичката с пясък, та да видим какво ще дръшаш с другата ръка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Юни 29, 2008 11:24 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Добре че не е имало мъж до теб в колата,да държи торбичката с пясък, та да видим какво ще дръшаш с другата ръка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

как кое - котето Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Юни 29, 2008 11:25 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
dimmX написа:

как кое - котето Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

По вероятно е пича да държи котето, но дали това на дясната седалка или това в кашона Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Нед Юни 29, 2008 11:34 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
ейййй големи премеждия с тия котета..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вто Юли 01, 2008 12:33 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]