Колеги в темата за домашни любимци ви показах снимки на две котенца, които имат вече добри стопани.Вчера взехме писенцето и заминаваме на гости в приятелката на един пич.Сядаме в Астрата, пускаме писанчо вътре и той почва да щъка където иска:)Викам на пича спри да взема цигари и хем да погледнем къде е котака че се изгуби!Слизам аз гледам под седалките няма котака

взех цигари от магазина и сядам и викам"къде е котката бе наборе оня вика "не знам"Викам му ей ако котката е излязла в движение от опела значи е загнил някъде!По едно време се чува мяцане и не може да установим от къде, аз пак гледам бутам под седалките няма"викам котката е някъде в таблото

Онова мечи ние шаш вътре!Спираме пред блока и се почва гледане, по едно време установяваме че котето се е качило от подбарчето и хоп някъде към жабката, отваряме жабката и в една дупчица се вижда козинка

котака се свил в дясната страна на таблото точно до духалката...колеги умрях от смях, викам на пича"давай отверки да вадим котака, че ако остане там кофти баш до духалката, ще си хвърлиш колата в тая жега" въоражени с отверки и цигари го измъкнахме за 5 мин.....те така после се размазахме с студена биричка
така съм се смял с това коте че няма на къде, а и покрай нас колко народ се смяха!
Котка и опел, лоша комбинация