|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво да гледаме при покупката на автомобил
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
CHILIEV написа: Rokambol 
Ето един пример: кола на 8+ години, която да няма забележки по лака???, толкова трудно ще намериш такава....Освен това ако се съмняваш, че има прикрит удар, задължително огледа се прави на лунна светлина, колкото и шантаво да звучи  Когато се видим, може да подискутираме повече за "номерцата" на джамбазите, а те станаха доста професионални вече. 
|
Вто Юни 24, 2008 4:09 pm |
|
 |
Кейн
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 09, 2004 7:42 pm Мнения: 298 Местоположение: София
|
Всичко е много хубаво, обаче като кажеш че искаш пробно кръгче - и повчат да се прават на Лили Иванова - "няма номер" "не мога да я изкарам от паркинга че са ме блокирали". Особено важи "няма номер"
Обикновено временната регистрация е изтекла и те не искат да я вадят по улиците колата. Голямо наговаряне става ...
Друго нещо което може да помогне - аз лично кола на която оригиналното радио е изтръганто а на негово място зее дупка, направо им казвам че не гледам. Аз лично демонстративно си тръгвам и чакам отстъпки, ако няма отминавам.
За сведние искам да ви кажа че в момента има много изостанали дизели. В неделя един джамбазин ми направи почти 1000 лева отстъпка само при първоначален оглед на едно Рено Меган комби с 1.9 дти двигател.
Аз се пазаря и за гумите - обикновено ги дават с тип "сликове", казвам че аз с такива гуми кола не взимам. Те винаги имат някъде свестен комплект, накарайте ги да ви ги сложат. За една приятелка даже спазарихме гум ис лети джанти от друга кола, беше голям смях :о)
Важното е да се пазариш с усмивка :о)
_________________ Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
|
Вто Юни 24, 2008 4:11 pm |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
много вярно колега ,но трябва да се има и на предвид че ако почне да сваля много от цената има вероятност колата да е наредена и да искат да се отървът от нея.Може да е от колите които са влезли в пакетната цена .Аз лично ако ще си взимам пак употребявана кола ще е от форума ще чакам и когато излезе нещо изгодно я лапам , е дано не ми се налага но не се знае .
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Пет Юни 27, 2008 11:04 am |
|
|