Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:15 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Какво да гледаме при покупката на автомобил 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Rokambol :dontknow:

Ето един пример: кола на 8+ години, която да няма забележки по лака???, толкова трудно ще намериш такава....Освен това ако се съмняваш, че има прикрит удар, задължително огледа се прави на лунна светлина, колкото и шантаво да звучи :cool: Когато се видим, може да подискутираме повече за "номерцата" на джамбазите, а те станаха доста професионални вече. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Юни 24, 2008 4:09 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Всичко е много хубаво, обаче като кажеш че искаш пробно кръгче - и повчат да се прават на Лили Иванова - "няма номер" "не мога да я изкарам от паркинга че са ме блокирали". Особено важи "няма номер"
Обикновено временната регистрация е изтекла и те не искат да я вадят по улиците колата. Голямо наговаряне става ...

Друго нещо което може да помогне - аз лично кола на която оригиналното радио е изтръганто а на негово място зее дупка, направо им казвам че не гледам. Аз лично демонстративно си тръгвам и чакам отстъпки, ако няма отминавам.

За сведние искам да ви кажа че в момента има много изостанали дизели. В неделя един джамбазин ми направи почти 1000 лева отстъпка само при първоначален оглед на едно Рено Меган комби с 1.9 дти двигател.

Аз се пазаря и за гумите - обикновено ги дават с тип "сликове", казвам че аз с такива гуми кола не взимам. Те винаги имат някъде свестен комплект, накарайте ги да ви ги сложат. За една приятелка даже спазарихме гум ис лети джанти от друга кола, беше голям смях :о)
Важното е да се пазариш с усмивка :о)

Вто Юни 24, 2008 4:11 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
много вярно колега ,но трябва да се има и на предвид че ако почне да сваля много от цената има вероятност колата да е наредена и да искат да се отървът от нея.Може да е от колите които са влезли в пакетната цена .Аз лично ако ще си взимам пак употребявана кола ще е от форума ще чакам и когато излезе нещо изгодно я лапам , е дано не ми се налага но не се знае .

Пет Юни 27, 2008 11:04 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2