|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Всичко за ЕВРО 2008, прогнози, резултати, мнения, отбори!
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Paparac написа: ...За втори път отписваш Холандия
Не ми харесаха в квалификациите. Мисля, че приказката им свършва днес. Иначе нямам нищо против тях, нещо повече - дълги години любимите ми отбори бяха Дания, Германия, Холандия и Аржентина. Сега нямам никакви предпочитания, гледам първенството мач за мач и по време на мача решавам за кой съм. Снощи неочаквано и за мен, подкрепях Турция.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Юни 21, 2008 8:54 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Турция за пореден път направи страхотен мач и се измъкна в 90, в случая в 120 минута.....
Като цяло мача беше скучен и безинтересен поне в редовното време и си вървеше към дузпи.....
Интересно е дали ще има отзиви и негативи за съдийството.....
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Съб Юни 21, 2008 5:36 pm |
|
 |
Rokambol
|
За съжаление излязох прав - холандците наистина бяха постигнали максимума преди снощния мач. Руснаците направиха невероятна игра. Да им се неначуди човек....
|
Нед Юни 22, 2008 1:01 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
harifg написа: sok1 написа: Rokambol написа: Някой бяха отписали адзурите, май ... Един известен футболист от близкото минало беше казал, че на на такива форуми (световни, европейски п-ва) всички отбори играят великолепно, но накрая шампион става Италия. Ще видим...... Според мен Холандия ще носи купата.......
Греда......
Руснаците показаха страхотна игра......
Това европейско стана непредвидимо - останаха само "аутсайдерите", отбори, които уж трябваше да отпаднат........
|
Нед Юни 22, 2008 1:24 am |
|
 |
Rokambol
|
harifg написа: ... Това европейско стана непредвидимо - останаха само "аутсайдерите", отбори, които уж трябваше да отпаднат........
Ако имаш в предвид Русия и Турция - да. Останалите са всичко друго, но не и аутсайдери 
|
Нед Юни 22, 2008 1:26 am |
|
 |
harifg
Кара кола
|
Rokambol написа: harifg написа: ... Това европейско стана непредвидимо - останаха само "аутсайдерите", отбори, които уж трябваше да отпаднат........ Ако имаш в предвид Русия и Турция - да. Останалите са всичко друго, но не и аутсайдери 
Точно тях имам впредвид - за Германия и Испания (нядавам се) всичко е ясно......
Въпреки че и от Италия може да се очаква всичко...
Но утре ще разберем кои ще са полуфиналистите.........
|
Нед Юни 22, 2008 1:34 am |
|
 |
Paparac
|
Ами от тук нататък не ми остава нищо друго, освен да съм за адзурите...Баси, Холандия смачка световния и вицесветовния шампион, а накрая падна от някви си младежи. Намирисва ми на държавна политика и натиск...бе иска ми се да е така 
|
Нед Юни 22, 2008 4:09 am |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Русняците разнасаха холандците като пръскачка из лозе.
|
Нед Юни 22, 2008 9:19 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
snake написа: Paparac написа: ...За втори път отписваш Холандия Не ми харесаха в квалификациите. Мисля, че приказката им свършва днес.
Абе познавачът си е познавач  .
Та както казах, досега гледах първенството мач за мач, без да имам предпочитания или любимци. Моите любимци вече са Русия ! Не мога да повярвам как е възможна такава промяна в сравнение с първия мач, но снощи Русия смачка Холандия. Имах чувството, че играят например националите на Бразилия и юношеския отбор на Люксембург.
А Петър Александров горкия..., как може да канят в студиото човек с тежки говорни дефекти и отвратителен тембър ?! През цялото време имах чувството, че е в тоалетната с тежък запек.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Юни 22, 2008 2:21 pm |
|
 |
Rokambol
|
Руснаците не ме впечатлиха кой знае колко; имаха ден и показаха голяма физическа издръжливост. Холандците бяха безлични и жалки. Не мисля, че Русия ще се справи с Испания на полуфинала.
|
Пон Юни 23, 2008 3:37 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Руснаците от мача с Швеция показват добър футбол аз съм за тях НАПРЕД БРАТОЧКИ!!!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пон Юни 23, 2008 4:09 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
Яд ме е за италианците, но с Донадони за треньор и с дървото Лука Тони напред са си за дотук.
А финала е ясен- пак ще има Втората Световна.
|
Пон Юни 23, 2008 6:16 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
|
КИМИ написа: Яд ме е за италианците, но с Донадони за треньор и с дървото Лука Тони напред са си за дотук. А финала е ясен- пак ще има Втората Световна.
Или руско-турската война......

|
Пон Юни 23, 2008 6:42 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
harifg написа: КИМИ написа: Яд ме е за италианците, но с Донадони за треньор и с дървото Лука Тони напред са си за дотук. А финала е ясен- пак ще има Втората Световна. Или руско-турската война...... 
Не вЕрвам германците да се оставят на турците да ги оправят отзад. По- непредвидимия мач е между адиос мучачос и мечките.
|
Пон Юни 23, 2008 6:59 pm |
|
 |
Rokambol
|
Много бързо сложихте кръст на испанците, бре  Шансовете на турците за финал са по-реални, отколкото на руснаците. 
|
Пон Юни 23, 2008 7:00 pm |
|
|