|
|
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 7:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Мераклии за среща в студентски град?
Автор |
Съобщение |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Колеги ,принципно изозацията от стиропор е 5 см, но в същото време съществуват и изолации с друга дебелина, които не са толкова използвани. Освен това, стиропора се оказва една не-чак толкова добра изолация за къщи (стиропора намира добро приложение в техниката и от там започват да го използват и върху къщи), но това разбира се го научих след като санирахме къщата и вилата с стиропор
п.с. Пак пропуснах срещата...
Съб Юни 21, 2008 2:11 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Manoff написа: Колеги ,принципно изозацията от стиропор е 5 см, но в същото време съществуват и изолации с друга дебелина, които не са толкова използвани. Освен това, стиропора се оказва една не-чак толкова добра изолация за къщи (стиропора намира добро приложение в техниката и от там започват да го използват и върху къщи), но това разбира се го научих след като санирахме къщата и вилата с стиропор п.с. Пак пропуснах срещата...
Предполагам че и тази сряда ще има....
Нали...???
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Съб Юни 21, 2008 5:23 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Сряда съм на изпит, ще гледам да се забавя и да дойда 
Нед Юни 22, 2008 3:05 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Е, ние слагаме 4см. за изолация и става дума за многофункционални контейнери-тип фургони.  Иначе специално за къщите слагаме минерална вата...но да не започвам пак...
Тази сряда пак съм таааам  Вземете си по лист и химикалка следва урок по чертаене ка къщи 
|
Нед Юни 22, 2008 10:02 am |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
RuSo_PoNy написа: Е, ние слагаме 4см. за изолация и става дума за многофункционални контейнери-тип фургони.  Иначе специално за къщите слагаме минерална вата...но да не започвам пак... Тази сряда пак съм таааам  Вземете си по лист и химикалка следва урок по чертаене ка къщи 
Покрай теб можем да изкараме по едно висше образование......
|
Нед Юни 22, 2008 10:48 am |
|
 |
Tuzarka
|
Алоооу, младежта
Малко се разводни темата с тези изолации. Ако искате да си лафим - отворете една темичка в раздел Кафене
Аз тази сряда няма да идвам - на море съм 
|
Нед Юни 22, 2008 12:10 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Аз тази сряда няма да идвам - на море съм 
Че ти и без това посещаваш срещите на високосна  , но пък можеш да пканиш колегите на една "морска среща", и току виж във форума се появи колега с никнейм "delfin_s_Bravo" 
|
Нед Юни 22, 2008 12:19 pm |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
Tuzarka написа: Алоооу, младежта Малко се разводни темата с тези изолации. Ако искате да си лафим - отворете една темичка в раздел Кафене Аз тази сряда няма да идвам - на море съм 
Аз пъм мисля другата седмица да ходя на плаж....
Нали знаете к'ва е разликата м/у Варненци и останалите....???
Ние ходим на плаж а другите на море... 
_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Нед Юни 22, 2008 12:27 pm |
|
 |
LEVSKI
|
stylius1 написа: Аз пъм мисля другата седмица да ходя на плаж.... Нали знаете к'ва е разликата м/у Варненци и останалите....??? Ние ходим на плаж а другите на море... 
Да бе, за това вчера те видях на жълтите павета(разминахме се пред Червило), да минаваш като на парад, и да оглеждаш забележителностите 
|
Нед Юни 22, 2008 12:32 pm |
|
 |
stylius1
Кара кола
Регистриран на: Вто Окт 23, 2007 9:47 pm Мнения: 314 Местоположение: Варна- София
|
LEVSKI написа: stylius1 написа: Аз пъм мисля другата седмица да ходя на плаж.... Нали знаете к'ва е разликата м/у Варненци и останалите....??? Ние ходим на плаж а другите на море...  Да бе, за това вчера те видях на жълтите павета(разминахме се пред Червило), да минаваш като на парад, и да оглеждаш забележителностите 
Е и столичани трябва да видят едно от най-красивите Turbo Coupe-та във България!!!

_________________ The Cruiser... ... and the Brouser!!!
|
Нед Юни 22, 2008 9:47 pm |
|
 |
andio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 5:03 pm Мнения: 108 Местоположение: София Студентски/Пловдив
|
Аз по всяка вероятност ще се наложи да пропусна тази сряда 
_________________ Bravo SX 1.6 16V, 103hp, 1996
|
Нед Юни 22, 2008 10:39 pm |
|
 |
arsenov
|
Аз със сигурност няма да дойда до 22:00 съм на работа . За другата среща в сряда ще съм на линя . Айде весело изкарване !
|
Нед Юни 22, 2008 10:43 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
|
Значи за сега сигурни сме аз и колежката RuSo_PoNy !!!
|
Нед Юни 22, 2008 11:43 pm |
|
 |
Djimi
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Дек 17, 2007 12:12 pm Мнения: 26 Местоположение: София 04 Оборище
|
Пишете ме и мен  Предната седмица неможах, но тая ще дойда.
|
Пон Юни 23, 2008 2:55 pm |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Колеги, а днес ще има ли среща в Студентски град и от колко чеса?
_________________ http://vbox7.com/play:31e9f6a5
|
Сря Юни 25, 2008 9:47 am |
|
|