|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Открихте ли летния сезон ?
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Открихте ли летния сезон ?
Вчера аз го открих. Ходихме с малкия син на плаж. Как са цените при вас ? В Пазарджик положението е следното:
- Градския плаж "Империя" (собственост на Лечков и Д.Джамов) не работи вече втора година.
- Комплекс "Вионас" на 2-3 км. от града - вход 7 лв. за възрастни, 5 лв. за деца, като в цената влиза и ползване на шезлонг и чадър (ако има свободни).
- Плажа на с. Дебращица на 10 км. от града: вход 4 лв. за възрастни, 2 лв. за деца, допълнително се плаща 2 лв. за шезлонг+чадър. Това е едно райско кътче, макар че басейнчето е малко, някой път ще го снимам.
- Комплекс "Топлата вода" до Белово (на 20 км. от града) не работи 3-та година. Това е единствения басейн в региона с олимпийски размери и минерална вода с естествена температура 24 градуса. Правят му голям ремонт и тази година обещават да го пуснат от средата на юли.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Нед Юни 22, 2008 4:07 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз го откривам от утре 
|
Нед Юни 22, 2008 4:10 pm |
|
 |
rusee_pz
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Дек 19, 2007 7:57 pm Мнения: 50 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Открихте ли летния сезон ?
snake написа: Вчера аз го открих. Ходихме с малкия син на плаж. Как са цените при вас ? В Пазарджик положението е следното: - Градския плаж "Империя" (собственост на Лечков и Д.Джамов) не работи вече втора година. - Комплекс "Вионас" на 2-3 км. от града - вход 7 лв. за възрастни, 5 лв. за деца, като в цената влиза и ползване на шезлонг и чадър (ако има свободни). - Плажа на с. Дебращица на 10 км. от града: вход 4 лв. за възрастни, 2 лв. за деца, допълнително се плаща 2 лв. за шезлонг+чадър. Това е едно райско кътче, макар че басейнчето е малко, някой път ще го снимам. - Комплекс "Топлата вода" до Белово (на 20 км. от града) не работи 3-та година. Това е единствения басейн в региона с олимпийски размери и минерална вода с естествена температура 24 градуса. Правят му голям ремонт и тази година обещават да го пуснат от средата на юли.
Аз ходих на Варвара.Входът е 4 лв.,за деца 2,като не плащаш допълнително за чадър и шезлонг(само трябва да се вредиш да си хванеш щото са малко)според мен плажчето е мн добро..
_________________ Punto 1.2 ELX 75
|
Нед Юни 22, 2008 6:26 pm |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
 е и аз го открих днес на около 10 км. от града 2лв. за бира 1 лв. за слънчо 2лв за кукички и 2лв за червечета за около 2 часа на сянка ,следващия път и ще се понамокрим 
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Нед Юни 22, 2008 9:54 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Живот и здраве, мисля да го открия другата седмица - събота- плаж Корали - Панчерово, неделя -накъде за риба.....
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Нед Юни 22, 2008 11:49 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Сега събота бях на плажа в Дианабад и беше екстра. 6лв вход, 5лв. Шезлонг и тн. Басейните са големи, абе довоелн съм. 
|
Пон Юни 23, 2008 8:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|