|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 11:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Всичко за ЕВРО 2008, прогнози, резултати, мнения, отбори!
Автор |
Съобщение |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Холандците се надупиха на румънците в квалификацията и ни пре.баха нас- сега пак ще им пуснат последния мач.
както бият сега- рижавите ще паднат много яко на полуфиналите. 
|
Съб Юни 14, 2008 12:19 am |
|
 |
Rokambol
|
КИМИ написа: Холандците се надупиха на румънците в квалификацията и ни пре.баха нас- сега пак ще им пуснат последния мач. както бият сега- рижавите ще паднат много яко на полуфиналите.  Точно така ще стане. Гаранция. Италия и Франция могат да си стягат багажа.  Paparac написа: Ами хайде пак да зачекнем темата! ....
Нищо не споменаваш за поредния отменен редовен гол за Италия, за поредната никаква дузпа срещу тях....за поредното тенденциозно съдийство. А холандците стигнаха своя връх. Можеш да си сигурен.
|
Съб Юни 14, 2008 7:59 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Paparac написа: ЕДИТ: Колега snake, промених заглавието на темата с цел всичко относно първенството да се пише наистина само в нея. Надявам се, че това не е проблем за теб. Естествено, че не е проблем. И аз се канех да променя заглавието, но забравих. Така стана по-добре, защото като видите, че първото ми мнение е коригирано, щяхте да помислите, че съм променил и прогнозата си  . А тя е много задълбочена и има всички шансове да се сбъдне ако не на 100 %, поне на 10  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Юни 14, 2008 11:04 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Много много силни испанци и срещу Швеция. Няма да учудя никой, ако кажа, че най-силен футбол на това първенство демонстрират Холандия, Испания и Португалия и най-логично е някой от тях да стане новия европейски шампион. Но нека не бързаме, да приключи груповата фаза и да видин четвъртфиналистите. Разбира се никога не трябва да отписваме Германия, способни на изненада са и хърватите и дори румънците. А и французите, ако се класират, също не са за подценяване. Много интересно и завързано първенство.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Юни 14, 2008 9:14 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Поредния страхотен мач.......
Това се казва да обърнеш резултата в 90-та минута......
Не че турците са ми любимци, но се получи много добър футбол, примесен с много динамика, напрежение и някой и друг картон.....
Определено това първенство си струва.....
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Пон Юни 16, 2008 12:37 am |
|
 |
m1t3t0
|
Да бе ама аз така и не разбрах защо дадоха червен картон на Демирел  . Иначе мача беше доста добър.
В началото на първенството бях за Холандия и Франция, но сега май ще викам само за Испания. Въпреки че тия Холандците са много добри. Италия нищо против техните фенове но никога не съм ги харесвал. А да не говорим 2006 как бяха подпряни в 93 мин. с най-несъществуващата дузпа. Мача беше срещу Австралия.
|
Пон Юни 16, 2008 1:36 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Демирел боксира топката пред лицето на Колер (2-та му намеса). Играта вече беше спряна, когато Колер нещо му каза и вратаря му вкара една. Кадъра го показаха за много малко.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Юни 16, 2008 6:59 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Ако от коли не разбирам, то поне от футбол много отбирам
Та специално за снощния мач, беше много екстремен. Не очаквах такъв развой и то от отбор като Чехия. Разбира се турците имаха и късмет, за да се стигне до 3:2 от 0:2. Разбира се, нормално е да има и късмет, като се бориш докрай. Жалко за глупавата постъпка на Демирел. Но поне сега Рюстю ще изиграе един мач  . Сериозна работа е на 1/4-финалите - два балкански отбора и то победиха все футболни сили, ако може да се каже. Понеже съм германофил, надявма се Германия да не се издъни срещу Австрия, не е логично. Но след снощи, вече започвам да си мисля какво ли не. Във всеки случай искам Германия на финал, пък с кого ще играем, не ме бърка. Дано да не се изложим. 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Юни 16, 2008 10:26 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Германия не играят добре на това първенство. Аз не ги виждам по-далече от 1/4 финал.
|
Пон Юни 16, 2008 10:36 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Ferrari написа: Германия не играят добре на това първенство. Аз не ги виждам по-далече от 1/4 финал.
Срещу Хърватия, да съгласен съм. Срещу Полша, имаше какво да се желае още. Но си мисля, че сега на 1/4-финала, като/ако се класираме, ще излезе друг отбор. Но само може да се гадае. Всичко е възможно. Иначе за мен специално най-силен футбол показват Холандия и Испания. Холандия победи Франция и Италия не само с резултат, но и с игра. Пълно е с идеи в средната линия, а нападението им е убийствено. Същото важи и за "Ла Фурия", както ги наричат. Но на тях им е трудни при отбор, който се е затворил. Това са моите два фаворита за шампион. Разбира се, надявам се Дойчланд да се справи със задачата. 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Юни 16, 2008 11:28 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Моя фаворит е Португалия, но ще видим.
|
Пон Юни 16, 2008 11:31 am |
|
 |
m1t3t0
|
Реймон Доменек ще остане начело на френския национален отбор дори и "петлите" да отпаднат в груповата фаза на Евро 2008. Президентът на френската федерация Жан-Пиер Ескалет има пълно доверие на насатвника и иска да го задържи до световното през 2010-та.
"Нашето желание да продължим да работим заедно поне до СП 2010. Все пак ще размишляваме след Евро 2008. Много е лесно да се говори когато провеждаш успешна кампания на голямо първенство, за това подкрепяме напълно Реймон", каза Ескалет.
Утре Франция излиза в решителен мач срещу Италия, от който зависи класирането на тима за 1/4-финалите на Евро 2008.
Това е недопустимо!!!
|
Пон Юни 16, 2008 6:34 pm |
|
 |
Paparac
|
Ferrari написа: Моя фаворит е Португалия, но ще видим.
A моят са лалетата 
|
Вто Юни 17, 2008 12:36 am |
|
 |
Rokambol
|
Италия!
|
Вто Юни 17, 2008 3:10 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Нямам предчувствие кой ще е шампион, нито пък предпочитание. По принцип винаги съм симпатизирал на германците, но сега ми се виждат посредствени. Прекалено изравнени ми се виждат силите поне между Холандия, Испания и Португалия. Аз в началото търсех изненадите, но сега смятам, че шампион ще е един от тези 3 отбора.
|
Вто Юни 17, 2008 12:02 pm |
|
|