|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Всичко за ЕВРО 2008, прогнози, резултати, мнения, отбори!
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Всичко за ЕВРО 2008, прогнози, резултати, мнения, отбори!
Да се пробваме на първо време да познаем класирането в груповата фаза. Ето моите прогнози:
А) 1.Португалия 2.Швейцария 3.Чехия 4.Турция
Б) 1.Германия 2.Хърватия 3.Австрия 4.Полша
В) 1.Румъния 2.Италия 3.Франция 4.Холандия
Г) 1.Швеция 2.Русия 3.Испания 4.Гърция
Хайде да видим има ли фенове и кой ще се окаже най-големия познавач.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Юни 07, 2008 8:53 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
А) 1.Чехия 2.Португалия 3.Турция4.Швейцария
Б) 1.Германия 2.Полша3.Хърватия 4.Австрия
В)1.Италия 2.Франция 3.Холандия4.Румъния
Г) 1.Русия 2.Испания 3.Швеция 4.Гърция

|
Съб Юни 07, 2008 10:17 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Според мен :
Група А - 1.Португалия 2.Чехия 3.Турция 4.Швейцария
Група Б - 1.Германия 2.Хърватска 3.Полша 4.Австрия
Група В - 1.Италия 2.Холандия 3.Франция 4.Румъния ( това май е най-завързаната група)
Група Г - 1.Испания 2.Швеция 3.Русия 4.Гърция
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Нед Юни 08, 2008 7:08 pm |
|
 |
m1t3t0
|
А- Португалия, Чехия, Турция Швейцария
Б- Германия, Хърватска, Австрия, Полша
В- Франция, Холандия, Италия, Румъния
Г- Испания, Русия, Гърция, Швеция
|
Нед Юни 08, 2008 10:23 pm |
|
 |
Paparac
|
 Re: Ще прогнозирате ли европейското ?
snake написа: Да се пробваме на първо време да познаем класирането в груповата фаза. Ето моите прогнози:
А) 1.Португалия 2.Швейцария 3.Чехия 4.Турция Б) 1.Германия 2.Хърватия 3.Австрия 4.Полша В) 1.Румъния 2.Италия 3.Франция 4.Холандия Г) 1.Швеция 2.Русия 3.Испания 4.Гърция
Хайде да видим има ли фенове и кой ще се окаже най-големия познавач.
Холандия в девета глуха си ги пратил 
|
Пон Юни 09, 2008 12:10 am |
|
 |
Rokambol
|
А - Португалия, Чехия, Турция, Швейцария
Б - Германия, Полша, Хърватска, Австрия
В - Италия, Франция, Румъния, Холандия
Г - Испания, Швеция, Русия, Гърция
Финалисти: Италия, Германия, Португалия, Испания 
|
Пон Юни 09, 2008 9:23 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
 Re: Ще прогнозирате ли европейското ?
Paparac написа: snake написа: Да се пробваме на първо време да познаем класирането в груповата фаза. Ето моите прогнози:
А) 1.Португалия 2.Швейцария 3.Чехия 4.Турция Б) 1.Германия 2.Хърватия 3.Австрия 4.Полша В) 1.Румъния 2.Италия 3.Франция 4.Холандия Г) 1.Швеция 2.Русия 3.Испания 4.Гърция
Хайде да видим има ли фенове и кой ще се окаже най-големия познавач. Холандия в девета глуха си ги пратил 
Аз винаги търся изненадите. Ако се прогнозира стандартно, не е интересно, а и печалбите са малки. А конкретно група В поне засега е непредвидима. Имам някакво предчувствие за Румъния, но още не знам в каква посока е - или ще се издънят тотално, или пък може да станат и шампиони.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Юни 09, 2008 9:23 am |
|
 |
m1t3t0
|
Колега snake на мен никак не ми се вярва Румъния да направи нещо. Те тръгнаха с големи надежди и тн, но едва ли ще им се изпълнят. При отбори като Италия (който аз адски мразя), Франция, Холандия, Германия, Португалия, Испания...едва ли ще направят кой знае какво. Аз най много искам финал Франция - Испания или Германия - Франция.
|
Пон Юни 09, 2008 2:15 pm |
|
 |
Paparac
|
Сладурите, и каква стана тя? Холандия РАЗМАЗА СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН, нещо да кажете? 
|
Пон Юни 09, 2008 11:59 pm |
|
 |
Rokambol
|
Paparac написа: Сладурите, и каква стана тя? Холандия РАЗМАЗА СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН, нещо да кажете? 
Ние поне участваме на ЕП, докато някой "кралски" отборчета и това не успяха да направят
Не бързайте да отписвате Италия...Колкото до размазване, такова нямаше, имаше един фалшив гол, един случкарски и един страхотен. Това беше най-интересната среща до сега. За размазване и дума не може да става.
|
Вто Юни 10, 2008 7:00 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Признавам, че направих прогнозите си почти без да се замислям и без да имам пресни спомени от играта на повечето от отборите. Ето какво ми направи впечатление досега: Най-слабият отбор на първенството е Русия, не съм виждал по-беззъба "сборная". Няколко отбора показаха много силен футбол, всички ги видяхме кои са, като най-силно ме впечатлиха холандците. Но не съм убеден, че имат потенциал за нещо голямо. А и доколкото си спомням последния сериозен успех на Холандия е от 1988 г., когато станаха европейски шампиони с атомното трио Гулит, Рийкард, Ван Бастен и феноменалния гол на Ван Бастен във вратата на фантастичния Ринат Дасаев.
|
Вто Юни 10, 2008 9:14 pm |
|
 |
Paparac
|
snake написа: А и доколкото си спомням последния сериозен успех на Холандия е от 1988 г., когато станаха европейски шампиони с атомното трио Гулит, Рийкард, Ван Бастен и феноменалния гол на Ван Бастен във вратата на фантастичния Ринат Дасаев.
Самото трио се обособи като такова малко по-късно и най-вече в Милан. на ЕВРО 1988 Ван Бастен влезе като резерва, но е факт, че звездата му изря именно тогава. Лошото е, че много го ритаха и не можа да се задържи повече години, за да ни радва с великолепната си игра по терените.
Рокамбол, Мишо, пиле шарено, първият гол не беше фалшив поне според правилата на УЕФА. а вторият и третия си бяха много качествени голове. И не забравяй, че резервата Афелай можеше да направи резила на световните шампиони пълен. Лука Тони винаги ми е приличал повече на манекен, отколкото на футболист. А и защитата на Италия без Канаваро изглеждаше доста объркана и нескопосана.
|
Вто Юни 10, 2008 10:48 pm |
|
 |
Rokambol
|
Paparac написа: ....
Рокамбол, Мишо, пиле шарено, първият гол не беше фалшив поне според правилата на УЕФА. а вторият и третия си бяха много качествени голове. И не забравяй, че резервата Афелай можеше да направи резила на световните шампиони пълен. Лука Тони винаги ми е приличал повече на манекен, отколкото на футболист. А и защитата на Италия без Канаваро изглеждаше доста объркана и нескопосана.
Само че тук става дума за морал, който при повечето съдии се изпарява, когато свирят мач на Италия. Контузен, паднал извън терена играч да покрива засада, егати простотията. Колкото до манекенството, традиция си е при италианските футболисти, първо да изглеждат добре, а второ и трето да играят добре и да вкарват голове. До сега се справяха и мисля, че тази загуба само ще им е от полза.
Русия са много далеч от това, което показваха преди време. До тук, най-силно впечатление ми направиха португалците и поляците.
Последна промяна Rokambol на Сря Юни 11, 2008 11:27 am, променена общо 2 пъти
|
Сря Юни 11, 2008 7:03 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Испания или Португалия!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Юни 11, 2008 9:51 am |
|
 |
Paparac
|
Ами хайде пак да зачекнем темата! Холандия след като прегази световния шампион Италия сега премаза и вицешампиона от последното световно Франция, при това с цели 4 на 1
Искрено се радвам, Марко Ван Бастен заслужава всичко това и след като не успя да го превърне в реалност след 1988 г. като футболист, сега, 20 г. по-късно е на път да го направи като треньор! БРАВО на холандците!!!
А прогнозите бяха други, а?  Холандия четвърта, да да  !
ЕДИТ: Колега snake, промених заглавието на темата с цел всичко относно първенството да се пише наистина само в нея. Надявам се, че това не е проблем за теб.
Последна промяна Paparac на Съб Юни 14, 2008 12:19 am, променена общо 1 път
|
Съб Юни 14, 2008 12:16 am |
|
|