Дата и час: Съб Юли 12, 2025 8:57 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Избор на кола - безпристрасно мнение Голф 4 vs. Mercedes A 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Избор на кола - безпристрасно мнение Голф 4 vs. Mercedes A
Колеги , изправен съм пред труден избор и имам нуждата от помощ. Време е майка ми да си смени колата. До сега караше старата ми голф 3ка и е много доволна , както доволен бях и аз преди да си взема купето . МОЛЯ ВИ да се абстрахирате от другите модели коли (особенно фиатките) и да ми кажете личното си мнение , коя от двете (ГОЛФА или А класата) е за предпочитане, просто жената иска една от двете и аз не мога да и променя мнението. Колата ще се кара само на бензин или в краен случай на дизел (метан и газ се изключват). Приготвени са някъде около 10000 лв. Коя е по-лесна и евтина за подръжка , по-здрава и т.н. според вас.

Съб Юни 07, 2008 12:42 am
Профил
UNREAD_POST 
За мен е по-добре А класата.
Не съм чул някой да се оплаква, па и здрави и икономични коли. докато за голф4 ще даде много кинти за нещо малко по-различно от 3-ката.

Съб Юни 07, 2008 10:35 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
presiqn написа:
За мен е по-добре А класата.
Не съм чул някой да се оплаква, па и здрави и икономични коли. докато за голф4 ще даде много кинти за нещо малко по-различно от 3-ката.
:cool: и аз съм на това мнение

Съб Юни 07, 2008 2:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз пък съм за Голф 4.Сравнение с А класата е по-евтин откъм поддръжка и по-надежден като техника.А и А класата имаше едни проблемчета в началото с едни преобръщания при "лосов тест" и от тогава слагаха ESP серийно за да не стават бели,ама все пак си е нестабилна кола.Моето мнение е,че Голфа е по-добрия избор.

Съб Юни 07, 2008 10:59 pm
UNREAD_POST 
Колкото и да не обичам ФауВе, той е по-добрия избор в случая. Електрониката на А-класата създава доста главоболия.

Пон Юни 09, 2008 9:30 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Избор на кола - безпристрасно мнение Голф 4 vs. Mercedes
Manoff написа:
Колеги , изправен съм пред труден избор и имам нуждата от помощ. Време е майка ми да си смени колата. До сега караше старата ми голф 3ка и е много доволна , както доволен бях и аз преди да си взема купето . МОЛЯ ВИ да се абстрахирате от другите модели коли (особенно фиатките) и да ми кажете личното си мнение , коя от двете (ГОЛФА или А класата) е за предпочитане, просто жената иска една от двете и аз не мога да и променя мнението. Колата ще се кара само на бензин или в краен случай на дизел (метан и газ се изключват). Приготвени са някъде около 10000 лв. Коя е по-лесна и евтина за подръжка , по-здрава и т.н. според вас.

Колега, ако малко конкретизираш питането си може да получиш доста по обстойни коментари и мнения. Имам предвид, че трябва да кажеш кой гоуф и коя А - класа да сравняваме?
Ако говорим за гоуф 3 и А-клас преди фейслифта- мнението ми е , че голфчето е по-добро!
Ако гледаме А-клас с феислифта - две мнения по въпроса няма да има :cool:

Колегите вече са споделили мнения за първите А-класи и проблема с устойчивостта, но това е в далечното минало. Прди около три седмици има удоволствието да тествам новата А-клас на едно летище. Едно от изпитанията беше колата да се кара с 80км/ч. след което, без употреба на спирачка, рязко да се избегне препятствие отпред, и след това колата да се вкара в правия път! Бяха дошли инструктури ог Даймлер Бенц, и повярвай няма такава устойчивост ;-)

Пон Юни 09, 2008 11:20 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]