|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
 ЦСКА аут от "А" група???
ЦСКА аут от Европа и "А" група?
Аз съм левскар, но това определено не ми харесва. Какво става?
Източник.
|
Вто Юни 03, 2008 7:18 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз само знам, че няма да играят шампионска лига, защото не получиха лиценз. Срамотата не е за ЦСКА, а за българския футбол.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юни 03, 2008 7:27 pm |
|
 |
Paparac
|
Ferrari написа: Аз само знам, че няма да играят шампионска лига, защото не получиха лиценз. Срамотата не е за ЦСКА, а за българския футбол.
Александър Томов каквото не е барнал, това не е унищожил.
ЦСКА остана без Шампионска лига
03 юни 2008 | 13:10 |
Шампионът на България по футбол ПФК ЦСКА АД няма лиценз от УЕФА заради неизпълнени финансови критерии. Това означава, че отборът няма да участва в европейските клубни турнири през новия сезон. По-страшното за феновете и ръководството на ЦСКА обаче е, че тимът може да напусне "А" група. Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов обяви, че в тази ситуация клубът не би трябвало да получи лиценз. Ако Футболният съюз направи компромис, то има опасност УЕФА да отнеме неговия лиценз и българските отбори да не участват в никакви международни състезания.
По-късно президентът на клуба Александър Томов даде пресконференция, която нажежи до последно страстите около отбора. Недоволни от действията на ръководството, фенове на ЦСКА се събраха пред стадион "Българска армия" и започнаха да обиждат Томов и неговите подчинение. В разразилите се сцени бе счупена една от витрините пред стадиона, а самият Томов напусна "Българска армия" с помощта на полицията, обиждан и замерян от обезумелите привърженици на ЦСКА.
|
Вто Юни 03, 2008 10:04 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Срам!!! Поредния абсурд в тази държава. Томов домъкна някакъв индиец в страната ни с цел лични облаги. Освен че му подариха възможно най стратегическото предприятие на балканите, му позволиха да си прави гавра и с феновете и подръжниците на отбор като ЦСКА. Заради личните интереси на добрия вълк Лупи, ще страда целия български футбол.
|
Вто Юни 03, 2008 11:06 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
|
Сря Юни 04, 2008 11:17 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Какво стана с Пирин преди 2-3 години!?!? Сега ако има закони ЦСКА трябва да ги последват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А само Левски Оле!!!!!!!!!! А само Левски Оле!!!!!!!!А само Левски Оле!!!!!!!!А само Левски Оле!!!!!!!!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Юни 04, 2008 11:41 am |
|
 |
Rokambol
|
Не става дума за Левски и ЦСКА, а за дивотията в родния футбол. Това, че един отборо с традиции и редица успехи в Европа е предаден в ръцете на мошеници като Лупи. Утре това може да е Левски, Локо...или който и да е друг отбор. Всичко това рефлектира върху родния футбол, който именно заради такива гадни машинации е на това положение.
|
Сря Юни 04, 2008 5:41 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ако не измислят нещо Левски ще се пробва и тая година в ШЛ  .
Колкото до самата ситуация си е голям срам 
|
Сря Юни 04, 2008 8:06 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Майка БЪЛГАРИЯ предлага поредния парадокс.....
Според мен, а и според много други, никога отбор като ЦСКА ( въпреки че аз съм Левскар до мозъка на костите си ) , няма да изпадне от А група....
Все още сме много далеч от Италия, която прати Ювентус в Б група......
А колкото до участието в шампионска лига.......
Дано всеки има шанса да види любимия си отбор в борба с Челси, Барселона и т.н....
Дори и резултата да е позорен......
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Чет Юни 05, 2008 12:03 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|