|
|
Дата и час: Нед Ное 10, 2024 10:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Затрих мненията от вчера и днес. За бой съм :(
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Затрих мненията от вчера и днес. За бой съм :(
Колеги поради недоглеждане от моя страна без да искам изтрих мненията от вчера и днес. Нямам оправдание. Архива е от 14.05
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Май 16, 2008 2:00 pm |
|
|
Eli's BRAVO
|
Голяма работа! Не се притеснявай колега! На всеки може да се случи..НИе ще наваксаме няма проблеми
|
Пет Май 16, 2008 2:44 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Работата е, че съм мързелив. Правя огледално копие на форума на английски език, за да привлечем към нас и чуждите фенове. За по-лесно копирах БГ версията и почнах да трия ама като не гледам къде трия.
|
Пет Май 16, 2008 2:49 pm |
|
|
Eli's BRAVO
|
Не се стягай..и аз съм правила подобни глупости....
|
Пет Май 16, 2008 2:53 pm |
|
|
Rokambol
|
Вече знам кой ще черпи на следващата среща
|
Пет Май 16, 2008 2:54 pm |
|
|
Eli's BRAVO
|
Rokambol написа: Вече знам кой ще черпи на следващата среща
е да това че му прощаваме си има и цена...
|
Пет Май 16, 2008 2:55 pm |
|
|
pi4_s_bravo
|
Rokambol написа: Вече знам кой ще черпи на следващата среща
Вие го наплашете отсега та пак да не дойде
|
Пет Май 16, 2008 2:59 pm |
|
|
Eli's BRAVO
|
pi4_s_bravo написа: Rokambol написа: Вече знам кой ще черпи на следващата среща Вие го наплашете отсега та пак да не дойде
шъъъъъът колега, той още не знае, че той е той (жертвата)
|
Пет Май 16, 2008 3:02 pm |
|
|
Eli's BRAVO
|
Пък и като се чуе че някой ще черпи и може да дойдат повече хора....
|
Пет Май 16, 2008 3:04 pm |
|
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Това е дребна работа. Има и финансови институции, които поради човешки грешки са се "връщали" с ден, два, та дори и седмица назад, а там става дума за много пари. През 90-те години една колежка върна N-ското ни подразделение с месец назад, просто имала читав само месечен архив, а за останалите архиви ползвала комплект дискети, от които не се прочете нито една...
Който не работи, той не греши . По тази причина напоследък почти не греша в работата .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Май 16, 2008 4:29 pm |
|
|
Eli's BRAVO
|
snake написа: Това е дребна работа. Има и финансови институции, които поради човешки грешки са се "връщали" с ден, два, та дори и седмица назад, а там става дума за много пари. През 90-те години една колежка върна N-ското ни подразделение с месец назад, просто имала читав само месечен архив, а за останалите архиви ползвала комплект дискети, от които не се прочете нито една... Който не работи, той не греши . По тази причина напоследък почти не греша в работата .
Колега разстреля ме! Ето какво било решението
|
Пет Май 16, 2008 4:47 pm |
|
|
Paparac
|
Ferrari написа: Работата е, че съм мързелив. Правя огледално копие на форума на английски език, за да привлечем към нас и чуждите фенове. За по-лесно копирах БГ версията и почнах да трия ама като не гледам къде трия.
Станалото, станало, не го мисли толкова. По-скоро ми стана интересно с какво се превежда форума на английски ЦЕЛИЯ? С каква програма, диалектните думи как се превеждат? Грешно написаното също?
|
Пет Май 16, 2008 10:39 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
|
Няма начин да се преведе автоматично. а е непосилно да стане от човек. Просто ще запазя рубриките, а мнения тепърва ще се трупат.
|
Пет Май 16, 2008 11:25 pm |
|
|
Paparac
|
Ferrari написа: Няма начин да се преведе автоматично. а е непосилно да стане от човек. Просто ще запазя рубриките, а мнения тепърва ще се трупат.
Предположих нещо подобно. Наистина е непосилно човек "между другото" да го свърши това, че дори и само с това да се занимава - пек ще е бая зор.
|
Пет Май 16, 2008 11:30 pm |
|
|
Trojaneca
|
|
Съб Май 17, 2008 12:48 am |
|
|
|
Страница 1 от 1