|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Eli's BRAVO
|
 В чужбината.....
Англия......
Колеги, като се надявам да не ви отегчавам ще споделя с вас някои впечатления и снимки от тази интересна страна. По- точно от Лондон!
Красиви сгради, подреденост, спазване на правилата, чистота и....... чужденци, ама много, много чужденци- най- вече чернокожи- Конго, Нигерия,Африка, Индия и т.н освен това-руснаци, италианци, турци, румънци, поляци и .....разбира се българи.
Ще ми е интересно, да разбера къде сте пътували вие скоро (или не толкова скоро) 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Апр 17, 2008 12:10 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Посрещнах последната коледа във Виена. Невероятно красив град особено на празниците. Характерната миризма на наденичките, свещите и коледния пунш. Настоението се усеща навсякъде.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
Последна промяна Ferrari на Чет Апр 17, 2008 12:31 pm, променена общо 2 пъти
|
Чет Апр 17, 2008 12:19 pm |
|
 |
Maranello
|
Била съм във Франция,Белгия,Австрия,Македония,Гърция,Турция, Холандия.
Виена за мен е най-хубавия,подреден,спокоен и в същото време динамичен европейски град. Когато отидеш там се чувстваш като в друг свят- лъха култура и традиция от всяко местенце.
|
Чет Апр 17, 2008 12:25 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Maranello написа: Била съм във Франция,Белгия,Австрия,Македония,Гърция,Турция, Холандия. Виена за мен е най-хубавия,подреден,спокоен и в същото време динамичен европейски град. Когато отидеш там се чувстваш като в друг свят- лъха култура и традиция от всяко местенце.
Аз също съм била във Виена....страхотно място, Париж е много впечатляващ.........Там се живее по друг начин, малко по- така........... 
|
Чет Апр 17, 2008 4:28 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Ето още малко....
Ооо и едно разяснение: Това което пише на Corsa-та Vouxhall е тяхната марка Opel....всички Opel = Vauxhall 
|
Чет Апр 17, 2008 5:01 pm |
|
 |
dimo_J85
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 2:11 pm Мнения: 75 Местоположение: Бургас
|
аз бях в САЩ, по точно в Columbus,OHIO;New Orleans,Louisiana и в Pensacola beach,Florida.снимки имам много ама ме мързи да качвам сега, бих качил някоя само при интерес
_________________ Fiat Brava 1.9TD 100
|
Чет Апр 17, 2008 5:26 pm |
|
 |
m1t3t0
|
m1t3t0 написа: dimo_J85 написа: аз бях в САЩ, по точно в Columbus,OHIO;New Orleans,Louisiana и в Pensacola beach,Florida.снимки имам много ама ме мързи да качвам сега, бих качил някоя само при интерес
Е как няма да има интерес я качи от плажа.
По темата: Бил съм в Гърция и Румъния. Лятото ще ходя до Либия, Тунис и Египет 
|
Чет Апр 17, 2008 8:35 pm |
|
 |
ses
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Сеп 29, 2007 2:44 am Мнения: 142 Местоположение: София 22 Кремиковци
|
Ето малко сними и от мен - Аляска,Скагуей
Впечатленията са ми,че е много,адски много красиво,пусто и спокойно(в дните когато няма по 10 000 туристи) 
_________________ колкото повече толкова повече
bravo 1.6 16v 97
|
Чет Апр 17, 2008 9:14 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Има ли планина е страхотно  . Късметлия си ти ей!
|
Чет Апр 17, 2008 9:16 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Изглежда страхотно място.....а и като ти гледам хладилника колега..........оставам без думи...и жадна 
|
Пет Апр 18, 2008 10:49 am |
|
 |
Maranello
|
|
Пет Апр 18, 2008 2:02 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Maranello написа: [На мен Париж не ми харесва.....Силно прехвален град. Стори ми се мръсен,разхвърлян, а Айфеловата кула просто....
Права си за Париж, много просяци, мръсотия.... абе в никакъв случай не бих го нарекла града на любовта....но "бляскавата" туристическа част си беше интересна...Нотр Дам(парижката Света Богородица), триумфалната арка, Шанз Елизе, Бастилията, мостовете над Сена, Лувъра и т.н. си струва да се видят. Айфеловата кула е ужасна, ръждясала, грозна, безформена, а качването до върха- неоправдано скъпо.......Но виж Френската Ривиера....този Лазурен бряг....Сен Тропе, Кан, Ница- невероятни градове.... 
|
Пет Апр 18, 2008 2:56 pm |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
на мен в края на месеца ми предстои пътуване до Италия по точно Венеция,Флоренция,Милано и т.н.вече нямам търпение ще кача снимки като се върна 
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Пет Апр 18, 2008 4:11 pm |
|
 |
Neosi
|
Ами....
Бил съм в:
Сърбия, Унгария, Австрия, Германия, Италия, Турция, Гърция, Хърватска, Словения, САЩ.
Ама не мога да кача снимки от всички.
Най-разкошни са немските селца, Виена и донякъде, ама само донякъде Венеция.
|
Пет Апр 18, 2008 6:16 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|