|
|
Дата и час: Пон Мар 16, 2026 4:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: ivanchy написа: тва кафенце е мн яку човек до някаква степен се утърсва от ежедневните проблеми Има нещо такова 
Баш, че хич  . Само не знам tiamaria какво направи с търсенето, че комай я погълнаха тия жабарчета  Видиш ли колко е опасно да правиш услуга на някой?
А относно пийенйето и бийенйето, фнимафайте, че някои хора си имат пушки. Може да услужим на съфорумка в беда 
|
| Сря Мар 26, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Airis написа: Баш, че хич  . Само не знам tiamaria какво направи с търсенето, че комай я погълнаха тия жабарчета  Видиш ли колко е опасно да правиш услуга на някой? А относно пийенйето и бийенйето, фнимафайте, че някои хора си имат пушки. Може да услужим на съфорумка в беда 
Тиамария се скъсва от нощно иху-аху и едва ли й е до нас..тъй де, раздава се само на италианците в момента
Ако отидем на някакъв групов спорт като пейнтбола...тогава на живо и с кеф може да отстреляш нечий задник и да кажеш "упс, това е само игра" 
|
| Сря Мар 26, 2008 1:27 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-еми там избора е голям-сигурно се обърква от толко фенове...

|
| Сря Мар 26, 2008 1:29 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
paparazzo написа: -еми там избора е голям-сигурно се обърква от толко фенове... 
Ми да има да избира..пък кой е казал, че требе да избере само един... 
|
| Сря Мар 26, 2008 1:34 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
бях останал с впечатление,че е на лов за едър дивеч-тоест от лъв на горе-знам ли..

|
| Сря Мар 26, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
paparazzo написа: бях останал с впечатление,че е на лов за едър дивеч-тоест от лъв на горе-знам ли.. 
Ще гепи няколко едри лъва, пък после из м/у тях ще избере най-най 
|
| Сря Мар 26, 2008 1:41 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
|
един ама с голяма грива/пачки/-ама ти си много алчна-тц,тц на кило ги броиш-а после плашлив съм бил...

|
| Сря Мар 26, 2008 1:46 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
paparazzo написа: един ама с голяма грива/пачки/-ама ти си много алчна-тц,тц на кило ги броиш-а после плашлив съм бил... 
На кило чисто месо  Че ако е с голям кокъл...
|
| Сря Мар 26, 2008 1:48 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
[/quote]
Тиамария се скъсва от нощно иху-аху и едва ли й е до нас..тъй де, раздава се само на италианците в момента
Ако отидем на някакъв групов спорт като пейнтбола...тогава на живо и с кеф може да отстреляш нечий задник и да кажеш "упс, това е само игра"  [/quote]
Ухаааа, дай боже всекиму. Първа съм 
|
| Сря Мар 26, 2008 1:50 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Airis написа: Ухаааа, дай боже всекиму. Първа съм 
Мацка, да да почнем да правим списъците с кандидатите за отстрелян задник 
|
| Сря Мар 26, 2008 1:53 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
|
[quote="Tuzarka"]
Мацка, да почнем да правим списъците с кандидатите quote]
така се остава стара мома....

|
| Сря Мар 26, 2008 2:04 am |
|
 |
|
Airis
Фиат маниак
|
paparazzo написа: Tuzarka написа: Мацка, да почнем да правим списъците с кандидатите quote] така се остава стара мома.... 
Нито стара, нито мома. Такваз тигрица, ка ни тъ беше срам, бря 
|
| Сря Мар 26, 2008 2:09 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
paparazzo написа: така се остава стара мома.... 
Има време ....не съм хукнала да се омъжвам, така че ми се пада да се налудувам
Пък и да стана стара мома...всички мъже ще са мои 
|
| Сря Мар 26, 2008 2:09 am |
|
 |
|
paparazzo
Кара кола
|
дали-аз мисля,че много се назландисваш....
-всъщност ти си знаеш...

|
| Сря Мар 26, 2008 2:15 am |
|
 |
|
Rokambol
|
Нещо "ясновидките" никакви ги няма....може би броят звезди 
|
| Сря Мар 26, 2008 2:20 am |
|