|
|
Дата и час: Сря Мар 18, 2026 4:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Да сънувах кошмар, който изрича "марш ....знаеш къде" 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Чет Мар 20, 2008 2:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Да сънувах кошмар, който изрича "марш ....знаеш къде" 
Спокойно, било е кошмар. В реалния живот ще чуеш заповедта без "марш" 
|
| Чет Мар 20, 2008 2:13 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: При мен настинките/гриповете винаги започват със схващане на гърлото  и чувство все едно си охльов, демек нямаш чувството, че имаш кости И си знам лекарствата и направо почвам да си ги нагъвам. Иначе пия Колдрекс макс грип....ама всичко тва е щото не се научих да пия ракия, та да избия всички малки гадове в организма ми 
Като те гепят здраво гадините, нищо не помага, дори и традиционните лекарства, предписвани от лекарите, а именно сех и ракия  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Мар 20, 2008 5:01 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: а именно сех и ракия  .
Тия двете се взимали като превантивна мярка...така прочетох в 1 дебела книга 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: snake написа: а именно сех и ракия  . Тия двете се взимали като превантивна мярка...така прочетох в 1 дебела книга 
как се казва книгата 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:16 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Tuzarka написа: snake написа: а именно сех и ракия  . Тия двете се взимали като превантивна мярка...така прочетох в 1 дебела книга 
Точно така е. Всички знаем, че като отидеш на лекар първо те питат: "Правиш ли достатъчно сех, пиеш ли редовно и до припадък ?" "Ами не, отговаряш виновно  " А доктора казва сърдито: "Като е НЕ, сам си виновен" ! И после вече идва лошата сестра и става една  ...
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Мар 20, 2008 5:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Точно така е. Всички знаем, че като отидеш на лекар първо те питат: "Правиш ли достатъчно сех, пиеш ли редовно и до припадък ?" "Ами не, отговаряш виновно  " А доктора казва сърдито: "Като е НЕ, сам си виновен" ! И после вече идва лошата сестра и става една  ...
Колега това май е преразказ с елементи на разсъждение по преживяно...я разкажи в частта със мед. сестрата 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: как се казва книгата 
"Дебелата книга на живота". Аз съм още на 1ва глава 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
snake написа: Точно така е. Всички знаем, че като отидеш на лекар първо те питат: "Правиш ли достатъчно сех, пиеш ли редовно и до припадък ?" "Ами не, отговаряш виновно  " А доктора казва сърдито: "Като е НЕ, сам си виновен" ! И после вече идва лошата сестра и става една ...
.... малка ракия 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: "Дебелата книга на живота". Аз съм още на 1ва глава 
ние мъжете още по рождение сме на втора глава 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Tuzarka написа: Колега това май е преразказ с елементи на разсъждение по преживяно...я разкажи в частта със мед. сестрата 
Не бе, само така съм чувал, че медицинските сестри по правило са млади, руси, лоши, с големи бомби  .
|
| Чет Мар 20, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Не бе, само така съм чувал, че медицинските сестри по правило са млади, руси, лоши, с големи бомби  .
Всичко ще си кажеш колега....теб те нямаше няколко дни...да не си имал преживяване с някоя засукана мед сестра...отишъл си на доктор с болки в гърлото, пък си се върнал с болки в кръста 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
snake написа: Tuzarka написа: Колега това май е преразказ с елементи на разсъждение по преживяно...я разкажи в частта със мед. сестрата  Не бе, само така съм чувал, че медицинските сестри по правило са млади, руси, лоши, с големи бомби  .
 с камшик и дантелени чорапи и жартиери
|
| Чет Мар 20, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
CHILIEV написа: snake написа: Tuzarka написа: Колега това май е преразказ с елементи на разсъждение по преживяно...я разкажи в частта със мед. сестрата  Не бе, само така съм чувал, че медицинските сестри по правило са млади, руси, лоши, с големи бомби  .  с камшик и дантелени чорапи и жартиери
Колега, мисля че с теб само с няколко думи прости описахме идеалната жена  .
|
| Чет Мар 20, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа:  с камшик и дантелени чорапи и жартиери
Ще те слагаме да си лягаш преди 00ч 
|
| Чет Мар 20, 2008 5:31 pm |
|