Дата и час: Сря Мар 18, 2026 4:31 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Изображение

Изображение

Изображение

Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Чет Мар 20, 2008 11:52 am
UNREAD_POST 
Изображение

Изображение

Tuzarka-aaaa .... :-(

Чет Мар 20, 2008 11:54 am
UNREAD_POST 
CHILIEV...кажи душко

Чет Мар 20, 2008 12:00 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
CHILIEV...кажи душко

де'ка се изгуби, булка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
защо ти е тъжно на душата сподели ... :)

Чет Мар 20, 2008 12:12 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
де'ка се изгуби, булка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
защо ти е тъжно на душата сподели ... :)

Щот съм болна :neutral: Тъкмо си бях вкарала пролетно настроение и да вземе да падне сняг и аз да се разболея.

Исками се да се разплуя в леглото :P и да мързелувам цял ден....сега се чувствам като охльов Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Мар 20, 2008 12:15 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
....сега се чувствам като охльов Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

нищо, тъкмо разплуването ще е по-качествено Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Едни пуканки и хубав филм винаги вършат работа в такива ситуации.
Скорошно оздравяване :cool:

Чет Мар 20, 2008 12:27 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
нищо, тъкмо разплуването ще е по-качествено Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Едни пуканки и хубав филм винаги вършат работа в такива ситуации.
Скорошно оздравяване :cool:

Идеята е пИрфектна, но съм на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Освен да отскоча за пуканки и да си пусна тайно някой сериал по онлайн телевизията Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Уф, почвам серията медикаменти за лекуване...пък дано до края на деня се освестя Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Мар 20, 2008 12:30 pm
UNREAD_POST 
Нимезил + Фервекс - смесено, 3пъти на ден винаги ме е изправял на крака за един ден.. стига да не си много зле ...
ако положението е по кофти вземай тайлол хот...
говоря за настинка, гърло такива неща в начален стадии :cool:

Чет Мар 20, 2008 12:32 pm
UNREAD_POST 
При мен настинките/гриповете винаги започват със схващане на гърлото :-( и чувство все едно си охльов, демек нямаш чувството, че имаш кости Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
И си знам лекарствата и направо почвам да си ги нагъвам. Иначе пия Колдрекс макс грип....ама всичко тва е щото не се научих да пия ракия, та да избия всички малки гадове в организма ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Мар 20, 2008 12:41 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
При мен настинките/гриповете винаги започват със схващане на гърлото :-( и чувство все едно си охльов, демек нямаш чувството, че имаш кости Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
И си знам лекарствата и направо почвам да си ги нагъвам. Иначе пия Колдрекс макс грип....ама всичко тва е щото не се научих да пия ракия, та да избия всички малки гадове в организма ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ракия с шкембе и яко чесън ... при това гадовете нямат шанс Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 гаранция изпитано !! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Чет Мар 20, 2008 1:04 pm
UNREAD_POST 
Без шкембето моля :P Сменям го за нещо друго

Чет Мар 20, 2008 1:15 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
....ама всичко тва е щото не се научих да пия ракия, та да избия всички малки гадове в организма ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Скоро ще имаш реалната възможност да поправиш този пропуск :cool: Бързо оздравяване.

Чет Мар 20, 2008 1:50 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Скоро ще имаш реалната възможност да поправиш този пропуск :cool: Бързо оздравяване.

Взимам си поука и започвам да пия стабилно Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Мар 20, 2008 1:58 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ей го на, и аз почти съм станал като охлюв щото постояно гледам да си завита пък аз оставам отвит......и аз съм болен и аз бях там Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Мар 20, 2008 1:59 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Ей го на, и аз почти съм станал като охлюв щото постояно гледам да си завита пък аз оставам отвит......и аз съм болен и аз бях там Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Младежо, събуди се...нещо бълнуваш Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Някакъв кошмар ли сънува?

Чет Мар 20, 2008 2:06 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 637  Следваща