|
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
zazo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 8:01 am Мнения: 63 Местоположение: Карлово
|
 Вземане на решение
Зравейте колеги.Искам да ми помогнете.Решил съм да сменяма Пунтото с по-голямо и дизел от рода на марея,но чувам от тук-там че Италянския дизел на бил добър.Смятам аз да ходя да си го внеса дайте ми савет като отида там какво да гледам ако реша да взема Марея.Или дали си заслужава да вземам Италянски дизел.Мерси предварително.
|
Вто Мар 18, 2008 9:44 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: вземане на решение
zazo написа: Зравейте колеги.Искам да ми помогнете.Решил съм да сменяма Пунтото с по-голямо и дизел от рода на марея,но чувам от тук-там че Италянския дизел на бил добър.Смятам аз да ходя да си го внеса дайте ми савет като отида там какво да гледам ако реша да взема Марея.Или дали си заслужава да вземам Италянски дизел.Мерси предварително.
Единствения съвет, който бих ти дал е да си вземеш Джи Ти Ди. Ще останеш доволен от дизеловите мотори на Фиат, аз поне съм  Нисък разход и яка тяга в турбо режим. Вярно, че не са от най-тихите, но мен лично това не ме притеснява.
|
Вто Мар 18, 2008 10:29 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Леле мале. Да прочета в итал. форум, че италианския дизел не е добър. На тези дето са ти го казали задай въпроса кой е създателя на common-rail технологията. Отговора ще учуди и теб - FIAT. BOSCH си купи технологията именно от FIAT за 34 милиона евро. Да, но купиха 1-во поколение. FIAT в последствие развиха технологията Multijet и за момента произвеждат най-високо технологичните дизели.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Мар 18, 2008 10:33 am |
|
 |
tyson
Кара балканче
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 8:10 am Мнения: 46 Местоположение: Русе
|
Още един глас в подкрепа на JTD.Никакъв проблем до момента (скоро ще стане 1година).Само нафта,и газ.Много пъргав мотор и лесно се чипосва.
_________________ Fiat Bravo, 1.9 JTD Abarth, chip tuning.
10.99
|
Вто Мар 18, 2008 2:48 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Аз също ще дам гласа си за високото качество на дизеловите мотори на ФИАТ. Както наксоро коментирахме, само ще кажа, че минала година, Мерцедес са подписали договор със ФИАТ, за доставката на 700 000 дизелови агрегата, които ще бъдат монтирани в техните заводи на немските автомобили. Нямат брой, марките автомобили монтиращи дизелови двигатели произведени от ФИАТ.
|
Вто Мар 18, 2008 2:58 pm |
|
 |
paparazzo
Кара кола
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 12:34 am Мнения: 282 Местоположение: Софето 17 Витоша
|
-бих те посъветвал като си я купиш да я качиш на автовоз-щото понякога стават изненади-ти си решаваш обаче....

|
Вто Мар 18, 2008 6:05 pm |
|
 |
zazo
Кара Фиатче 126
|
 re
Колега ти ме изненада с този автово.Тук смятам да му навартам около 700 км на седмица ти ми казваш че няма да издаржи 2500 за два дни
|
Сря Мар 19, 2008 10:05 am |
|
 |
LEVSKI
|
 Re: re
zazo написа: Колега ти ме изненада с този автово.Тук смятам да му навартам около 700 км на седмица ти ми казваш че няма да издаржи 2500 за два дни
Мисля че колегата друго е имал в предвид. Аз също ще ти препоръчам автовоз. Ще вземеш кола от автокъща, за която нямаш представа колко време е стояла и в какво състояние е. Когато си обслужиш колата, и я минеш през сервиз, може без проблем да поемеш на където и да било. Докарвайки колата на самоход, не да си боже да спукаш едно съединение някъде из Европата, и стойноста на колата може да ти излезе като магазинска.
|
Сря Мар 19, 2008 10:35 am |
|
 |
Rokambol
|
...освен това при докарване на самоход има доста административни капани, които ако не знаеш как да избегнеш, може да загубиш доста време, нерви, а и пари.
|
Сря Мар 19, 2008 10:38 am |
|
 |
zazo
Кара Фиатче 126
|
А какво е названието''jtd''.Или-поточно каво значи ''j''
|
Сря Мар 19, 2008 2:22 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
zazo написа: А какво е названието''jtd''.Или-поточно каво значи ''j''
uniJet Turbo Diesel
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Мар 19, 2008 2:27 pm |
|
 |
unchev
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Яну 04, 2008 11:35 pm Мнения: 51 Местоположение: София 06 Подуяне
|
От около 2 год. баща ми кара Докато 1,9Д и е много доволен от него. При всякакви метеорологични условия пали отраз. Не се замисляй, а се мятай на печкат и карай със здраве. Само да не забравяш да сменяваш редовно маслото.
|
Чет Мар 20, 2008 9:50 pm |
|
 |
xtxt
Регистриран на: Чет Юни 12, 2008 11:59 pm Мнения: 1 Местоположение: София 15 Младост
|
По-добре си вземи колата от София, но ако толкова искаш да рискуваш с някой от "бизнесмените" уреждащи коли по чужбина, наистина взимай автовоз. Иначе може да завършиш така http://cars.bghot.com/komentari.php
|
Съб Юли 12, 2008 6:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|