|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
До колегата Чилиев или други дизайнери!
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
 ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Мар 17, 2008 11:48 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
не разбрах ? ко стана? ко изтарвах? попитах дали ти като професионалист мислиш че третата е по добра?
ЕДИТ: Идеално. Прати ми го в голям формат
grigor_j@mail.bg
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Мар 17, 2008 11:54 am |
|
 |
CHILIEV
|
има малък проблем... файла на който ти го правих е много малък и като го разпъна на 45х45см става грозен
и не става за печат. Ще се поразровя да го намеря по голям размер, или ще го дооформя на ръка в краен случай.
Предполагам днес или най-късно утре ще е готово и ще ти го изпратя.
ако има още нещо за промяна казвай няма проблем 
|
Пон Мар 17, 2008 12:03 pm |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
харесва ми и то мнооого! надявам се преливането на цветовете да е постепенно когато го разпечтам. когато имаш време не се притеснявай. 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Пон Мар 17, 2008 12:07 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: харесва ми и то мнооого! надявам се преливането на цветовете да е постепенно когато го разпечтам. когато имаш време не се притеснявай. 
постепенно ще е ...
ако намериш къде да го разпечаташ попитай за цена за печат на стикер с размери 20х10см (фиатския стикер.. мисля че толкова беше) 
|
Пон Мар 17, 2008 12:14 pm |
|
 |
grigor_j
|
ще намеря на всяка цена  огледално нали? за залепване от вътрешната страна?
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Пон Мар 17, 2008 12:36 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: ще намеря на всяка цена  огледално нали? за залепване от вътрешната страна?
мда.. само питай за цена, то трябва да е еднакво за нормално и огледално разпечатване.
По интересно е дали някой ще се навие 
|
Пон Мар 17, 2008 12:41 pm |
|
 |
grigor_j
|
ако не ти представлява трудност я пробвай да направиш преливане към сино на това....
http://www.abarth.it/gadget/Desktop/Log ... 24_768.jpg
и синьото да достига тази тъмнина горе долу
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Пон Мар 17, 2008 1:01 pm |
|
 |
grigor_j
|
уп?
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Пон Мар 17, 2008 6:09 pm |
|
 |
CHILIEV
|
 не сме те забравили споко .. 
|
Пон Мар 17, 2008 6:12 pm |
|
 |
grigor_j
|
 засрамвам се за нетърпеливостта си. Преди да си затъмня прозореца чакам лепенката 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Пон Мар 17, 2008 6:18 pm |
|
 |
CHILIEV
|
така ?
|
Пон Мар 17, 2008 6:31 pm |
|
 |
grigor_j
|
мдааам. много е добро. предполагам металния ефект който има оригинала не може да се запази.
Ми незнам не мога да преценя. Всички ми харесват. Ти кво ше кайш?
П.С. Днес ще питам в една рекламна къща ми казаха че разпечатвали всичко и ше питам за цена за стикерите. Коко броя приблизително? Защото ако се наредят на 1 кв.м. и да се разпечатват така после да се изрежат поотделно може да излезе и по ефтино?
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Мар 18, 2008 9:54 am |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: мдааам. много е добро. предполагам металния ефект който има оригинала не може да се запази. Металния ефект съм го махнал, понеже по твое задание трябваше скорпиончето да е бяло на цвят. За метален ефект нищо не си казвал. grigor_j написа: Ми незнам не мога да преценя. Всички ми харесват. Ти кво ше кайш? Според мен на тази черна кола с черни джанти и тази червена лепенка никак не и ходи синьо, а бялото - горе долу, но ако се съчетае с друг цвят може и да пасне. Ти си решаваш. Най важното е на теб да ти харесва, така че не слушай хората ! grigor_j написа: П.С. Днес ще питам в една рекламна къща ми казаха че разпечатвали всичко и ше питам за цена за стикерите. Коко броя приблизително? Защото ако се наредят на 1 кв.м. и да се разпечатват така после да се изрежат поотделно може да излезе и по ефтино?
По скоро въпросът ми е дали че се навият да печатат малки броики - 1,2,3...
|
Вто Мар 18, 2008 10:07 am |
|
 |
grigor_j
|
прав си. Сори.  Колата е тъмно синя  а лепенката не съм я слагал аз ама аз мога да я махна?
Синьото съм го избрал защото боядисвам елементи вътре с азурна боя (спрей) и затова си помислих че ще е добре да има преливащи азурни сенки на белия скорпион.
Последно избирам си това най-горе на страницата защото ми харесват сенките са някакси подредени... де да знам а и самото скорпионче е по яко ръбесто само да му затъмним малко крайното синьо  на това новото не му се разделя главата от краката и от опашката. Ако намериш голям формат на първото си стискаме ръцете. Ако не намериш..... де да знам. Може да използваме това с металния ефект ама за му заострим малко ръбовете и да му разделим главата и др. части от тялото.
П.С. а защо са ни толкова малко бройки? Ние сме бая народ от форума 
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Мар 18, 2008 10:27 am |
|
|