|
|
Дата и час: Чет Мар 19, 2026 9:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Тук съм си, ама се чудя дали да ти видя номера на ICQ-то 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Ми виж го като имаш такова желание....ма бая време се чудиш,а....трудничко ти е....тцтцтцтццтцтц 
|
| Пет Мар 14, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Eli's BRAVO написа: Ми виж го като имаш такова желание....ма бая време се чудиш,а....трудничко ти е....тцтцтцтццтцтц 
Ами видях го, обаче се чудя ..... да му пиша ли 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 4:37 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Ми виж го като имаш такова желание....ма бая време се чудиш,а....трудничко ти е....тцтцтцтццтцтц  Ами видях го, обаче се чудя ..... да му пиша ли 
на кого на номера ли 
|
| Пет Мар 14, 2008 4:37 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Е аз ли да знам.... 
|
| Пет Мар 14, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
CHILIEV написа: dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Ми виж го като имаш такова желание....ма бая време се чудиш,а....трудничко ти е....тцтцтцтццтцтц  Ами видях го, обаче се чудя ..... да му пиша ли  на кого на номера ли 
Същия 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 4:39 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
dimmX написа: CHILIEV написа: dimmX написа: Eli's BRAVO написа: Ми виж го като имаш такова желание....ма бая време се чудиш,а....трудничко ти е....тцтцтцтццтцтц  Ами видях го, обаче се чудя ..... да му пиша ли  на кого на номера ли  Същия 
ако е рус и може да прави мусака и едно друго нещо .. пращай го насам 
|
| Пет Мар 14, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: ако е рус и може да прави мусака и едно друго нещо .. пращай го насам 
Колега говориш в мъжки род да не си минал на другия бряг.... 
|
| Пет Мар 14, 2008 5:00 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV написа: ако е рус и може да прави мусака и едно друго нещо .. пращай го насам  Колега говориш в мъжки род да не си минал на другия бряг.... 
говорим за номера... ти да не си помисли че мърсуваме нещо ... глупости 
|
| Пет Мар 14, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
|
| Пет Мар 14, 2008 5:11 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
чак пък педалите ...  нямам никакво намерение да сменям байряка..
тука си ми е добре ... даже много добре ... даже като се замисля.. направо си ми е отлично ... какво да ти кажа 
|
| Пет Мар 14, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: чак пък педалите ...  нямам никакво намерение да сменям байряка.. тука си ми е добре ... даже много добре ... даже като се замисля.. направо си ми е отлично ... какво да ти кажа 
Иссссстината.... 
|
| Пет Мар 14, 2008 5:16 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV написа: чак пък педалите ...  нямам никакво намерение да сменям байряка.. тука си ми е добре ... даже много добре ... даже като се замисля.. направо си ми е отлично ... какво да ти кажа  Иссссстината.... 
Истината е някъде там - X files 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: CHILIEV написа: ... какво да ти кажа  Иссссстината.... 
повечето жени искат да им се каже каквото искат да чуят ..
а ти - строга и справедлива...
странно човече си ти ..

|
| Пет Мар 14, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: повечето жени искат да им се каже каквото искат да чуят .. а ти - строга и справедлива... странно човече си ти .. 
Мда друг чешит съм аз.....и не съм човече...  все пак съм 172 см
|
| Пет Мар 14, 2008 5:30 pm |
|
|