|
|
Дата и час: Чет Мар 19, 2026 9:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: Май само ти ревеш 
Глупости...аз играя роля 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:33 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Оххх и аз!!! 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: В Техническия съм- ЕФ...А ти?Каква специалност си?(ако не е тайна де)
Я отивай на екскурзия..марш бързо да ти видя дупето  Сигурно до септември имаш още шансове да защитиш.
Аз съм близо до теб, та може "аре, звънни, утре, нещо, кафенце" 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
В сериалите винаги идва един пич, и прегръща просълзеното девойче
Въпроса е кой е пича да те гушне  Желаещ да прегърне колежката, но ръцете да не слизат под кръста и 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Аз когато трябваше да защитавам магистратура април месец, бях възпрепядстван и подавах няква молба за отлагане на защитата за септември, така че няма от какво да се притесняваш 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
dimmX написа: В сериалите винаги идва един пич, и прегръща просълзеното девойче Въпроса е кой е пича да те гушне  Желаещ да прегърне колежката, но ръцете да не слизат под кръста и 
Под кръста най-много да ми набарат девствения пояс 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Аз когато трябваше да защитавам магистратура април месец, бях възпрепядстван и подавах няква молба за отлагане на защитата за септември, така че няма от какво да се притесняваш 
Знам каква е процедурата, нали така си отложих бакалавърската преди време. Мисълта ми беше друга- исках сега да приключа с това, за да ми рефлектира по-хубавата диплома върху финансите. А и след 3 седмици навлизаме в нов много кофти проект и ще трябва да се съсредоточа върху него. За това се тревожа, не за самата защита....благодаря за подкрепата колеги... 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Добре е да имаш време и здраво да се подготвиш за защитата, че оценката си остава за цял живот 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: В сериалите винаги идва един пич, и прегръща просълзеното девойче Въпроса е кой е пича да те гушне  Желаещ да прегърне колежката, но ръцете да не слизат под кръста и 
Че тогава за кво да я гушва, като няма да има друго..... 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO...нищо не каза за кафенцето...нещо се стресна
Аз ви изоставям...отивам да профукам малко кинти 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:51 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Приятно пазаруване, после да кажеш какво си купи 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
|
Eli's BRAVO написа: dimmX написа: В сериалите винаги идва един пич, и прегръща просълзеното девойче Въпроса е кой е пича да те гушне  Желаещ да прегърне колежката, но ръцете да не слизат под кръста и  Че тогава за кво да я гушва, като няма да има друго..... 
Е, ако тя го хване под кръста а той под пъпа е ясно 
159A6046
|
| Пет Мар 14, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO...нищо не каза за кафенцето...нещо се стресна
Нямам нищо против...в понеделник-сутрин съм в ТУ на консултация..може да пием кафенце, ако имаш време разбира се... 
|
| Пет Мар 14, 2008 3:55 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Eli's BRAVO...нищо не каза за кафенцето...нещо се стресна Нямам нищо против...в понеделник-сутрин съм в ТУ на консултация..може да пием кафенце, ако имаш време разбира се... 

|
| Пет Мар 14, 2008 4:05 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Ехо да не си останах сама като пушка.... 
|
| Пет Мар 14, 2008 4:17 pm |
|
|