Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 7:13 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Винетки... 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
според мен смисъл от нея няма.А мисля,че /недай се боже катастрофираш/ обещетението е нищожно.А какво ще кажеш ,че при ПТП с животно/кон,магаре,каруца/,не получаваш нищо защото не са били МПС.Да не би случайно да си застраховател :wink:

Сря Мар 12, 2008 11:09 pm
Профил
Мнение 
parata написа:
според мен смисъл от нея няма.А мисля,че /недай се боже катастрофираш/ обещетението е нищожно.А какво ще кажеш ,че при ПТП с животно/кон,магаре,каруца/,не получаваш нищо защото не са били МПС.Да не би случайно да си застраховател :wink:

Не съм застраховател, но не може и нищо да не плащаш...то и аз не искам да плащам здравни осигуровки, ама...
И други глупави неща има в държавата...всичко ли ще отказваш да плащаш? Някакъв вид протест към системата ли е това? Ако има проблем при застраховането, то е защото проблемът е в застрахователите, че се правят на много важни и че тука сме цирея на **** на географията.
Българинът все хитрее..ако може и на еванта да е**

Сря Мар 12, 2008 11:14 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
мх.м.м.м колежката нещо изнервена ми се струва... че то секи ако може, няма да плаща за нищо освен за гориво

Сря Мар 12, 2008 11:21 pm
Профил
Мнение 
dimo_J85 написа:
мх.м.м.м колежката нещо изнервена ми се струва... че то секи ако може, няма да плаща за нищо освен за гориво

Единствените, които плащат само за бензин, може би и за храна са мургавите ни събратя. Вие натам ли искате да се запътите или...?
До тук с :offtopic:

Сря Мар 12, 2008 11:29 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
ееее....аз ще допълня-и с плоския не съм съгласен.И заЯвявам,че тази данъчна политика едва ли ще е за добре .И съм сигурен,че доста ще ме подкрепят,защото едва ли някой ще си плаща данъците с кеф.

Сря Мар 12, 2008 11:29 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

Мнение 
Е благодаря ви за изчерпателните отговори но се спрях на двата вариянта единяи със сапуна а другия с целуфана аз си мислех нещо подобно но не ми искаше да рискувам но щом някои го е изпитал си е друго.Благодаря на сички за помоща.

Сря Мар 12, 2008 11:45 pm
Профил
Мнение 
С риск да си навлека гнева на някои колеги, смятам че при мен абсолютно безмислено и нечовешки са завишени и данъка, и гражданската. Аз лично не бих тръгнал да ги спестявам, но виждайки разликата с останалите коли, искам да тегля по една майна на всички дебили определящи тарифите. Данъкана колата ми се равнява на 11-12 броя Типо, като на колегата Чилиев.

Сря Мар 12, 2008 11:47 pm
Мнение 
FANTOMA написа:
Е благодаря ви за изчерпателните отговори но се спрях на двата вариянта единяи със сапуна а другия с целуфана аз си мислех нещо подобно но не ми искаше да рискувам но щом някои го е изпитал си е друго.Благодаря на сички за помоща.

После да споделиш с нас коя хитринка действа :cool:

Сря Мар 12, 2008 11:49 pm
Мнение 
parata написа:

Колега, имам чувството, че си в ГОЛЯМА грешка!

Гражданската отговорност е застраховка, която покрива щети, които ТИ си причинил при ПТП. Да вземем на пример, че предизвикаш ПТП и потрошиш някоя колица за 50 хил лв. И ето в този момент тази гражданска отговорност ще ти спаси задника от вероятно заведен граждански иск за щети от потърпевшия срещу теб. Тези щети ще ги поеме застархователя ти. И друго: ако някой пък те ботуряса и ти направи колата на салата, от неговия застраховател си получваш паричките за ремонт. И въобще не е нищожна сумата, повярвай, стигала е и до 100%.

Чет Мар 13, 2008 12:16 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Айде и аз малко офтопик. Но като ви чета ме хваща срам, че съм българин. Всички претендираме, че сме европейци. Искаме да живеем в нормална държава, да караме по нормални пътища. И когато това нестава кой ни е виновен? Държавата естествено? А тази държава несмятате ли че сме ние - нейните граждани. Докато не си променим гениалното българско мислене сме за никъде. Хитрувайки надребно с държавата прекарваме себе си. За да бъдем европейци всеки от нас трябва да помисли има ли европейско самосъзнание.

Чет Мар 13, 2008 10:18 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

Мнение 
И аз мисля да действам тази година с една винетка за две коли! Крайно съм разочарована от пътищата в цяла България /с малки изключения/ затова минавам на този вариант!

Чет Мар 13, 2008 1:27 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
deqnak__ написа:
Айде и аз малко офтопик. Но като ви чета ме хваща срам, че съм българин. Всички претендираме, че сме европейци. Искаме да живеем в нормална държава, да караме по нормални пътища. И когато това нестава кой ни е виновен? Държавата естествено? А тази държава несмятате ли че сме ние - нейните граждани. Докато не си променим гениалното българско мислене сме за никъде. Хитрувайки надребно с държавата прекарваме себе си. За да бъдем европейци всеки от нас трябва да помисли има ли европейско самосъзнание.

Аз, например, изобщо не претендирам, че съм европеец. Даже се замислям да започна да претендирам, че съм циганин... Не може един мангал (извинете ме, но са си чисти мангали) да кара кола за 50к евро и да не може да чете-тук в региона са десетки такива-и освен това въпросната държава да не я интересува този факт и да плаща на въпросния мангал помощи, излизащи откъде-от моята и вашите заплати, от данъците, които плащаме! И от другата страна-човек, учил десетки години да работи за 300 лв./месец. На фона на тази заплата 67 лв. за винетка не са никак дребно хитруване. Когато заплащането на труда ни се изравни с европейското, може би тогава ще се промени и балканският ни манталитет. Извинете за offtopic-a.

Чет Мар 13, 2008 1:39 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Нещата няма да се подобрят отведнъж като с вълшебна пръчица. Всеки трябва да поемеме личната си отговорност. Това също си е типично български(балкански) манталитет. Какво ти пука мангала какво карал? Направи така, че да караш и ти. Точно тук е разликата между нас и европейците.

Чет Мар 13, 2008 2:08 pm
Профил ICQ YIM
Мнение 
Ferrari написа:
Нещата няма да се подобрят отведнъж като с вълшебна пръчица. Всеки трябва да поемеме личната си отговорност. Това също си е типично български(балкански) манталитет. Какво ти пука мангала какво карал? Направи така, че да караш и ти. Точно тук е разликата между нас и европейците.

ами да ама мангала като каже "аз съм мангал и нямам пари" и НАШАТА държава му плаща тока нали

така ли правят европейците ?

Чет Мар 13, 2008 2:51 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
За винетката: Изпитан трик е да си земеш ментов бонбон и след като си го повъргалял в устата си поне 2-3мин изрежи винетката, да си остане както си е, но без прозрачното отстрани, след това хубаво я олижи :P и я праскай на джама. Няма да имаш проблеми Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Продава се печеливш бизнес!

Чет Мар 13, 2008 3:42 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща