|
|
Дата и час: Пет Мар 20, 2026 5:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Ахахахахаах за това изказване трябва да те черпя бира 
Малка бира, двулитровка или каса? 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:16 am |
|
 |
|
m1t3t0
|
Еее за сега 2 литра...ако има още заслуги може и каса, а може да се мине и на нещо 40% съдържание на алкохол 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Еее за сега 2 литра...ако има още заслуги може и каса, а може да се мине и на нещо 40% съдържание на алкохол 
Ммм, надушвам заговор да ме напиете...и после като във вица "Успокой се, бе. Ние не те носим в стаята, а те изнасяме от нея!"
|
| Вто Мар 11, 2008 1:23 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: m1t3t0 написа: Еее за сега 2 литра...ако има още заслуги може и каса, а може да се мине и на нещо 40% съдържание на алкохол  Ммм, надушвам заговор да ме напиете...и после като във вица "Успокой се, бе. Ние не те носим в стаята, а те изнасяме от нея!"
Правилно си надушила заверата 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:31 am |
|
 |
|
m1t3t0
|
Аз се зачетох малко в други форуми  . Иначе това беше малка част от плана ми, но както винаги той бе разкрит 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:32 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Правилно си надушила заверата 
Ах, вие, палавници...кака от далеч ви надуши 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:32 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
m1t3t0 написа: Аз се зачетох малко в други форуми  . Иначе това беше малка част от плана ми, но както винаги той бе разкрит 
Мите, кажи си....форуми за запознанства, нали?
|
| Вто Мар 11, 2008 1:33 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Ах, вие, палавници...кака от далеч ви надуши 
Първо не си МИ кака, освен ако не ментиш с ЕГН-то. Второ...малко хлороформ и ще видим кой коя/кого 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:35 am |
|
 |
|
m1t3t0
|
Мнееее грешен отговор  форуми за това как да постигнем по-голям кеф от мастур*иран*то 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:35 am |
|
 |
|
Paparac
|
m1t3t0 написа: Мнееее грешен отговор  форуми за това как да постигнем по-голям кеф от мастур*иран*то 
Ако обичаш вулгарността си я оставяй в Браво-то. Капиш?
|
| Вто Мар 11, 2008 1:41 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Първо не си МИ кака, освен ако не ментиш с ЕГН-то. Второ...малко хлороформ и ще видим кой коя/кого 
Направо строга господарка може да ми казвате
А га съм си казвала ЕГН-то?
М начи няма да използвате класическите хватки на свалянето...насилствено ще да е....пък може и на мен да ми хареса....ама после да няма - очите е взело от Митето, носа от Папарак 
|
| Вто Мар 11, 2008 1:41 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Хм, лафа загрубя....
|
| Вто Мар 11, 2008 1:42 am |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Хм, лафа загрубя....
Няма таквози нещо. Митето просто мънинко прекали...ама той си е наш човек. Обичаме си го..сладур си е:D
|
| Вто Мар 11, 2008 1:45 am |
|
 |
|
m1t3t0
|
|
| Вто Мар 11, 2008 1:45 am |
|
 |
|