|
|
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 8:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Чилиев...помилван си. Можеш да си подскачаш на воля...само внимавай да не настъпиш някоя змия по опашката, че ---> 
|
| Сря Мар 05, 2008 12:45 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Ама много бързо го помилва,и то само за бурканче мед 
|
| Сря Мар 05, 2008 12:47 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Чилиев...помилван си. Можеш да си подскачаш на воля...[/img]
йееее ...
айде на бира 
|
| Сря Мар 05, 2008 12:48 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Ама много бързо го помилва,и то само за бурканче мед 
Бурканче с мед - щот се правим на оси...после като разбере, че сме жени - ще го изнудим за друго 
|
| Сря Мар 05, 2008 12:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: айде на бира 
Днес не ми е до бира  ...виж едно бейлисче не бих отказала 
|
| Сря Мар 05, 2008 12:56 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: айде на бира  Днес не ми е до бира  ...виж едно бейлисче не бих отказала 
да, днес е хладно наистина .. и аз пих се зарадвал на един атлантик 
|
| Сря Мар 05, 2008 1:28 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: да, днес е хладно наистина .. и аз пих се зарадвал на един атлантик 
Явно много ти се пие 
|
| Сря Мар 05, 2008 1:46 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Кви са тия бири в работно време ? Кафенцето е моето питие в момента. Между другото по колко кафета пиете на ден ?
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Мар 05, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Явно много ти се пие 
Аз не бих казал същото за себе си точно днес. 
|
| Сря Мар 05, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Аз не бих казал същото за себе си точно днес. 
А га яде кифтетата ни рива 
|
| Сря Мар 05, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Аз пия по едно кафе на ден...но на мен кафе адски рядко ми действа...пия го защото си е някакъв навик и си въобразявам, че ще се осиферя. Даже събота-неделя избягвам да пия кафе. Честно казано от всеки ден пиене вкусът на кафете ми е опротивял
|
| Сря Мар 05, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Изобщо не мога да кажа, че кафето ми действа. Единствената разсънващата напитка за мен е кофеиновата бомба от кола с нес кафе. Кафето го пия по навик. Научих се да пия кафе, когато започнах работа. По цял ден пред компютъра, това е един стравнително безобиден навик...
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Сря Мар 05, 2008 2:16 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Даже си припомням точно как се научих. Когато започнах работа в ИТ отдела на Завода за информационни носители (първата ми месторабота), почти всички колеги в отдела (бая отдел си беше - 30 човека) бяха пушачи и през час-два излизаха да пушат. Аз не пуша и за да им правя компания, си взимах кафе. Така се научих.
|
| Сря Мар 05, 2008 2:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
То и при мен е навик, но съм убедена, че мога да заместя кафето с чай примерно или сок...по-полезно ще е...
|
| Сря Мар 05, 2008 2:24 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа:  А га яде кифтетата ни рива 
Абе можеше и до рев да се стигне, но добре че цялата компания беше на един акъл, иначе не бих се учудил ако получих някой десен прав заради поведението си.  Но пък на кого друг може да му се случи да го изпращат със салюти пред входа 
|
| Сря Мар 05, 2008 2:31 pm |
|
|