|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 10:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Народът - спонсор на Митал (От "7 дни спорт")
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 Народът - спонсор на Митал (От "7 дни спорт")
"Каква излезе тя! Александър Томов поиска народът да пуска SMS по 1,20, за да спаси децата на ЦСКА. Хубаво, но собственик на ЦСКА е милиардерът Прамод Митал. Излиза, че бедният български народ трябва да помага с по 1,20 лв. на милиардера. Този Томов ум има ли? Ами то така утре ще поиска обруленият български народ да спасява и “Кремиковци”. И той е собственост на Митал. То не било лошо да си милиардер! Та да попитаме де - а къде отиват парите от трансферите? Взеха 2,2 млн. евро от трансфери и какво? Някой им удари шамара, така ли? А хората да спасяват детския футбол в ЦСКА. А бе тези двамата - Томов и Митал, нас за какви ни взимат?"
Много точно са го казали, наистина необясними неща стават в любимия ми клуб. Този Томов да не се окаже някакъв велик комбинатор като Остап Бендер или Емил Коен  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Мар 03, 2008 9:20 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Остави го Томов- той вече има клеймото- "политик", което у нас не звучи въобще гордо.
|
Пон Мар 03, 2008 9:22 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Не, махни го че е политик, той и Берлускони е политик. Струва ми се, че тук става дума за нещо сериозно, за измами в големи размери и за отчаяни комбинации и фокуси да се спаси положението.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пон Мар 03, 2008 10:03 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Абе, ЦСКА да стане шампион,
пък ако ще Томов да го обесят на
най- високия комин в Кремиковци за далавери-
все ми е тая. 
|
Пон Мар 03, 2008 10:23 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Kimi_Raikonen написа: Абе, ЦСКА да стане шампион, пък ако ще Томов да го обесят на най- високия комин в Кремиковци за далавери- все ми е тая. 

_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Вто Мар 04, 2008 12:07 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Значението дали ще станем шампиони или не е никакво с този ГРОЗЕН футбол който игараят наще. Лутат се с некакви трансферчета, чудят се Томов и компания как да изкарат пари а не как да се играе добре, дирят бърза и безпрецедентна печалба без оглед какво се случва на терена. Седнал Томов да ми говори за футбол, все едно Костов да ми обяснява за риболова например, боклуци нещастни. Още като дойде Томов в ЦСКА знаех че ще натвори имено някакви такива говна ( съжалявам за израза ).
|
Вто Мар 04, 2008 8:51 am |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Zozo написа: Значението дали ще станем шампиони или не е никакво с този ГРОЗЕН футбол който игараят наще. Лутат се с некакви трансферчета, чудят се Томов и компания как да изкарат пари а не как да се играе добре, дирят бърза и безпрецедентна печалба без оглед какво се случва на терена. Седнал Томов да ми говори за футбол, все едно Костов да ми обяснява за риболова например, боклуци нещастни. Още като дойде Томов в ЦСКА знаех че ще натвори имено някакви такива говна ( съжалявам за израза ).
Абе, аз съм левскар, ама като гледах репортажите от мача с "Вихрен" и нашите са "олеле, мамайчице". Това е жалката картинка. Броим си взаимно титлите и купите, ама в България. А навън - епизодични проблясъци веднъж на 10-15г. и след това сраааам. А държави като Турция и Гърция например, дето до преди 20г. сме ги били като тъпани, където ги хванем, редовно в ШЛ, минават групите и не им пука, че срещу тях е някакъв европейски гранд.
А за идеята на Томов - нямам думи  Тоя човек не престава да ме удивлява! Най-забавни са с нашия Батков като започнат да се упражняват в остроумие по вестниците 
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Вто Мар 04, 2008 3:41 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Мани мани, лошото е че ние сме потърпевшите дет искаме да гледаме читав футбол, няма значение син ли си, червен ли си, бял ли си или на черно червено рае, сичко е пут, пластика и кал по гърба. Тфа е положението - и както казва един колега когото всички познавате "- Аз съм си от Славия - поне знам че си падаме и не се бием в гърдите да сме Бг - ГРАНД, щот ако не беше толкова жалко щеше да е смешно...!"
|
Вто Мар 04, 2008 6:44 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
snake написа: Не, махни го че е политик, той и Берлускони е политик. Струва ми се, че тук става дума за нещо сериозно, за измами в големи размери и за отчаяни комбинации и фокуси да се спаси положението.
Мдаа, това го казах преди повече от 3 месеца. Аз съм бил истински ясновидец  .
|
Пет Юни 06, 2008 4:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|