|
|
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 5:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
manot24 написа: Tuzarka написа: manot24 написа: Ами опитах се да закача една снимка, но незнам защо просто не става.....ето какво ми изписва: The Attachment/Image must be less than 800 pixels wide and 600 pixels high.....Къде бъркам? Размерът е прекалено голям...знаеш ли как да ги смалиш...да ти обясня или ще ми ги пратиш да ти ги смаля? Знаех си, че мога да разчитам на теб! Ако мислиш, че ще ти отнеме повече усилия, да ми обясниш как става и повече време, от това, да ти ги пратя, и ти да ги прикачиш, по-добре да ти ги пратя, но къде? Дори и ти да свършиш работата напиши ми едно ЛС как става номера, за да знам, ако реша да качвам, и други снимки.
Лесно става с различни фотоедитори. Метни ми желаното на paparac@mail.bg и след 4-5 минути ще ти върна снимката да си я качиш.
|
| Нед Мар 02, 2008 11:59 pm |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Paparac написа: manot24 написа: Tuzarka написа: manot24 написа: Ами опитах се да закача една снимка, но незнам защо просто не става.....ето какво ми изписва: The Attachment/Image must be less than 800 pixels wide and 600 pixels high.....Къде бъркам? Размерът е прекалено голям...знаеш ли как да ги смалиш...да ти обясня или ще ми ги пратиш да ти ги смаля? Знаех си, че мога да разчитам на теб! Ако мислиш, че ще ти отнеме повече усилия, да ми обясниш как става и повече време, от това, да ти ги пратя, и ти да ги прикачиш, по-добре да ти ги пратя, но къде? Дори и ти да свършиш работата напиши ми едно ЛС как става номера, за да знам, ако реша да качвам, и други снимки. Лесно става с различни фотоедитори. Метни ми желаното на paparac@mail.bg и след 4-5 минути ще ти върна снимката да си я качиш.
Тузарка вече се е заела!
Ти къде се беше покрил до преди малко?
|
| Пон Мар 03, 2008 12:21 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: Тузарка вече се е заела! Ти къде се беше покрил до преди малко?
Некъде е хойкал 
|
| Пон Мар 03, 2008 12:33 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Ето го и Марти!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
| Пон Мар 03, 2008 12:35 am |
|
 |
|
Paparac
|
manot24 написа: Ето го и Марти!
Пупупу, жив и здрав да ти е! 
|
| Пон Мар 03, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: Ето го и Марти!
Голямо сладурче....едно такова пънкарче...мекичко...пухкавко...направо да го схрускаш.....
Да ти е жив и здрав.....да пуснеш още снимки....да го направиш Фиат фен...и т.н. 
Последна промяна Tuzarka на Пон Мар 03, 2008 1:00 am, променена общо 1 път
|
| Пон Мар 03, 2008 12:56 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
|
Paparac написа: manot24 написа: Ето го и Марти! Пупупу, жив и здрав да ти е! 
Мерси, мерси!
Хайде аз ще полягам!
|
| Пон Мар 03, 2008 12:59 am |
|
 |
|
Arnold
|
manot24 написа: Paparac написа: manot24 написа: Ето го и Марти! Пупупу, жив и здрав да ти е!  Мерси, мерси! Хайде аз ще полягам!
С удоволствие ще те заместя в кафенцето 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:00 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
|
Tuzarka написа: manot24 написа: Ето го и Марти! Голямо сладурче....едно такова пънкарче...мекичко...пухкавко...направо да го схрускаш..... Да ти е жив и здрав.....да пуснеш още снимки....да го направиш Фиат фен..и т.н. 
Страхотен е и дано утре вече да ги изпишат с маминка, за да ги нагушкам и двамата!
Иначе девет месеца Фиат го е дундуркал наляво надясно, така че си му е съдба!
|
| Пон Мар 03, 2008 1:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: С удоволствие ще те заместя в кафенцето 
Оооо, мара ба 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:02 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: Страхотен е и дано утре вече да ги изпишат с маминка, за да ги нагушкам и двамата! Иначе девет месеца Фиат го е дундуркал наляво надясно, така че си му е съдба!
Направо му е в ДНК-то 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:04 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Arnold написа: С удоволствие ще те заместя в кафенцето  Оооо, мара ба 
мараба  как сте всички днес? Нощес по-точно 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:05 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: мараба  как сте всички днес? Нощес по-точно 
Ко праим...пиьем...пеем..ходим по жени...като изтрезнеем нямам пари 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:10 am |
|
 |
|
Arnold
|
Tuzarka написа: Arnold написа: мараба  как сте всички днес? Нощес по-точно  Ко праим...пиьем...пеем..ходим по жени...като изтрезнеем нямам пари 
Ти ли ходиш по жени? Стига бе! 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:11 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: Ти ли ходиш по жени? Стига бе! 
Да и то по чужди...ама си ходим на шопинг...що ти как во си помисли? 
|
| Пон Мар 03, 2008 1:13 am |
|
|