|
|
Дата и час: Пон Дек 29, 2025 11:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Ако връзката страда от непредотвратими различия в ценностите- значи изневярата е едно от решенията...
Не е само въпрос на непреодолими различия....просто с времето някои чувства увахват...но познавам мъже, които нищо не ги спира...дори и да са влюбени, със съвместими характери и т.н.....често е въпрос на първични пориви...
|
| Пет Фев 29, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Знам ли,може пък и вече да са  все пак е петък вечер  Уравнението е такова:  +  +  =  ....  ....  ...с една дума  Мацка, ти да не си завършила висша математика,че така добре написа уравнението 
|
| Пет Фев 29, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Мацка, ти да не си завършила висша математика,че така добре написа уравнението 
Мацка, в профила ми пише, че съм инженер....учила съм висша математика 1ва и 2ра част
Нооо това са уравненията от живота....чела съм го в дебелите книги 
|
| Пет Фев 29, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Ако човек не е щастлив с някой е по-добре да го напусне, отколкото да си мисли, че с кръшкане нещата ще се поравят или отложат и т.н....
|
| Пет Фев 29, 2008 11:10 pm |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Tuzarka написа: Ако човек не е щастлив с някой е по-добре да го напусне, отколкото да си мисли, че с кръшкане нещата ще се поравят или отложат и т.н....
Здравейте на всички четящи и пишещи в момента!
Дойде ред да се похваля и във форума, че си имам син!!!
Виждам, че подържате темичката и лафа върви, което е чудесно и цитирам Тузарка, защото напълно споделям нейното написано мнение! Видях на бързичко, за какво е станало на въпрос. Странно ми е, че не сте някъде по кръчмите, но то пък тогава нямаше, с кой да лафим!
|
| Съб Мар 01, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
manot24 написа: Здравейте на всички четящи и пишещи в момента! Дойде ред да се похваля и във форума, че си имам син!!!
Честито...да ти е жив и здрав. Много да те радва и да те слуша
...както си му е реда - ще почерпиш...
Очакваме снимки на малкото сладурче 
|
| Съб Мар 01, 2008 12:30 am |
|
 |
|
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Tuzarka написа: manot24 написа: Здравейте на всички четящи и пишещи в момента! Дойде ред да се похваля и във форума, че си имам син!!! Честито...да ти е жив и здрав. Много да те радва и да те слуша ...както си му е реда - ще почерпиш... Очакваме снимки на малкото сладурче 
Мерси, мерси!
Слагай ключа на кафенето и докат не се напием всички дето сме вътре няма излизане! Смъквай всички бутилки с черен етикет от рафта и да я захващаме! Ще се пробвам с една снимчица, пък да видим дали ще стане! Ами незнам как да я направя 600x800....и не става. :(
|
| Съб Мар 01, 2008 12:40 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
| Съб Мар 01, 2008 10:56 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
|
| Съб Мар 01, 2008 11:25 am |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Днес ще се отбие ли някой в това кафене на по  или всички хванаха гората 
|
| Съб Мар 01, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Днес ще се отбие ли някой в това кафене на по  или всички хванаха гората 
Да, бе, гората са хванали....полазили са по кръчмите 
|
| Съб Мар 01, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
 да бе събота вечер.....Пак ли ще сме си само двенките?
|
| Съб Мар 01, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: :D да бе събота вечер.....Пак ли ще сме си само двенките?
Ами аз днес изхарчих парите за мартеници и не ми се полага да пръскам кинти по кръчмите 
|
| Съб Мар 01, 2008 8:40 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: :D да бе събота вечер.....Пак ли ще сме си само двенките? Ами аз днес изхарчих парите за мартеници и не ми се полага да пръскам кинти по кръчмите  E a щяхме да пускаме въдици  явно и днес ще пропуснем 
|
| Съб Мар 01, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: E a щяхме да пускаме въдици  явно и днес ще пропуснем 
Требе да издебнем момент кога имат кинти...около празниците са ошушкани 
|
| Съб Мар 01, 2008 8:47 pm |
|