| Автор |
Съобщение |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Истината е че ние мъжете сме малтретирани сексуално...
|
| Пет Фев 29, 2008 10:16 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Истината е че ние мъжете сме малтретирани сексуално...
Ти си първия мъж, който си признава  А подаде ли оплакване в полицията
Истината е, че има мъже и мъже....същото се отнася и за жените 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:22 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Kimi_Raikonen написа: Истината е че ние мъжете сме малтретирани сексуално... Ти си първия мъж, който си признава  А подаде ли оплакване в полицията Истината е, че има мъже и мъже....същото се отнася и за жените 
Имам една колежка, която пред всички ме кара да отидем в склада за да ми покажела нова и нова стойка от кама- сутрата- това на какво ви прилича? Пред всички ко предлага...
|
| Пет Фев 29, 2008 10:27 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Така ли ми се струва или дискусията по темата върви тегаво  А пък и в крайна сметка всеки си има живот и си го живее както на него му е добре 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:30 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Имам една колежка, която пред всички ме кара да отидем в склада за да ми покажела нова и нова стойка от кама- сутрата- това на какво ви прилича? Пред всички ко предлага...
Прилича ми на това, че яко й се иска някой да я почеше
Казах, че има всякакви жени....верно е, че напоследък са се нароили много
Но пък и в последно време мъжете са станали много податливи... 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Така ли ми се струва или дискусията по темата върви тегаво  А пък и в крайна сметка всеки си има живот и си го живее както на него му е добре 
Мацка...дискусията е вечна....пък ми се струва, че тука мъжете са повече и бързо ще ни хапнат за десерт  ..ще видим що е то мъжка солидарност 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:32 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Така ли ми се струва или дискусията по темата върви тегаво  А пък и в крайна сметка всеки си има живот и си го живее както на него му е добре  Мацка...дискусията е вечна....пък ми се струва, че тука мъжете са повече и бързо ще ни хапнат за десерт  ..ще видим що е то мъжка солидарност  Да нещо като кое е първо кокошката или яйцето  Е ние ще им покажем женска солидарност 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Да нещо като кое е първо кокошката или яйцето  Е ние ще им покажем женска солидарност 
Че сме солидарни...солидарни сме...но те са многобройни и ще ни схрускат като захарно петленце  Викам да си ги коткаме 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:42 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Да нещо като кое е първо кокошката или яйцето  Е ние ще им покажем женска солидарност  Че сме солидарни...солидарни сме...но те са многобройни и ще ни схрускат като захарно петленце  Викам да си ги коткаме  Да си ги коткаме,ама тях ги няма,сигурно ги коткат други 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:49 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Да си ги коткаме,ама тях ги няма,сигурно ги коткат други 
Сега като ми го каза взех, че се замислих ....наистина ги няма....  ...сигурно ги коткат другИ, а не другА 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:52 pm |
|
 |
|
Arnold
|
tiamariaa написа: ама тях ги няма,сигурно ги коткат други 
Мислиш ли?
И какво сте питали за изневерите? За или против, а? Аз съм раздвоен при така зададен въпрос 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Arnold написа: И какво сте питали за изневерите? За или против, а? Аз съм раздвоен при така зададен въпрос 
Раздвоен...може би разтроен, разчетворен  ....сичко ще си кажеш
|
| Пет Фев 29, 2008 10:56 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Да си ги коткаме,ама тях ги няма,сигурно ги коткат други  Сега като ми го каза взех, че се замислих ....наистина ги няма....  ...сигурно ги коткат другИ, а не другА  Знам ли,може пък и вече да са  все пак е петък вечер 
|
| Пет Фев 29, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
|
Ако връзката страда от непредотвратими различия в ценностите- значи изневярата е едно от решенията...
|
| Пет Фев 29, 2008 11:00 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Знам ли,може пък и вече да са  все пак е петък вечер 
Уравнението е такова:
 +  +  =  ....  ....  ...с една дума 
|
| Пет Фев 29, 2008 11:03 pm |