Дата и час: Пон Дек 29, 2025 12:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Истината е че ние мъжете сме малтретирани сексуално...

Пет Фев 29, 2008 10:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:

Ти си първия мъж, който си признава Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 А подаде ли оплакване в полицията :36_2_33:

Истината е, че има мъже и мъже....същото се отнася и за жените :cool:

Пет Фев 29, 2008 10:22 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Kimi_Raikonen написа:

Ти си първия мъж, който си признава Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 А подаде ли оплакване в полицията :36_2_33:

Истината е, че има мъже и мъже....същото се отнася и за жените :cool:

Имам една колежка, която пред всички ме кара да отидем в склада за да ми покажела нова и нова стойка от кама- сутрата- това на какво ви прилича? Пред всички ко предлага...

Пет Фев 29, 2008 10:27 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Така ли ми се струва или дискусията по темата върви тегаво :-( А пък и в крайна сметка всеки си има живот и си го живее както на него му е добре :)

Пет Фев 29, 2008 10:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Имам една колежка, която пред всички ме кара да отидем в склада за да ми покажела нова и нова стойка от кама- сутрата- това на какво ви прилича? Пред всички ко предлага...

Прилича ми на това, че яко й се иска някой да я почеше Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Казах, че има всякакви жени....верно е, че напоследък са се нароили много :siffle:
Но пък и в последно време мъжете са станали много податливи... :neutral:

Пет Фев 29, 2008 10:31 pm
UNREAD_POST 
tiamariaa написа:
Така ли ми се струва или дискусията по темата върви тегаво :-( А пък и в крайна сметка всеки си има живот и си го живее както на него му е добре :)

Мацка...дискусията е вечна....пък ми се струва, че тука мъжете са повече и бързо ще ни хапнат за десерт Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ..ще видим що е то мъжка солидарност :P

Пет Фев 29, 2008 10:32 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
tiamariaa написа:

Мацка...дискусията е вечна....пък ми се струва, че тука мъжете са повече и бързо ще ни хапнат за десерт Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ..ще видим що е то мъжка солидарност :P
Да нещо като кое е първо кокошката или яйцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Е ние ще им покажем женска солидарност Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Пет Фев 29, 2008 10:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
tiamariaa написа:
Да нещо като кое е първо кокошката или яйцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Е ние ще им покажем женска солидарност Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Че сме солидарни...солидарни сме...но те са многобройни и ще ни схрускат като захарно петленце Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Викам да си ги коткаме :P

Пет Фев 29, 2008 10:42 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
tiamariaa написа:

Че сме солидарни...солидарни сме...но те са многобройни и ще ни схрускат като захарно петленце Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Викам да си ги коткаме :P
Да си ги коткаме,ама тях ги няма,сигурно ги коткат други Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 29, 2008 10:49 pm
Профил
UNREAD_POST 
tiamariaa написа:
Да си ги коткаме,ама тях ги няма,сигурно ги коткат други Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сега като ми го каза взех, че се замислих ....наистина ги няма....Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...сигурно ги коткат другИ, а не другА :P

Пет Фев 29, 2008 10:52 pm
UNREAD_POST 
tiamariaa написа:
ама тях ги няма,сигурно ги коткат други Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Мислиш ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

И какво сте питали за изневерите? За или против, а? Аз съм раздвоен при така зададен въпрос Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Фев 29, 2008 10:53 pm
UNREAD_POST 
Arnold написа:
И какво сте питали за изневерите? За или против, а? Аз съм раздвоен при така зададен въпрос Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Раздвоен...може би разтроен, разчетворен Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ....сичко ще си кажеш

Пет Фев 29, 2008 10:56 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
tiamariaa написа:

Сега като ми го каза взех, че се замислих ....наистина ги няма....Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...сигурно ги коткат другИ, а не другА :P
Знам ли,може пък и вече да са :drunk: все пак е петък вечер Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Пет Фев 29, 2008 10:59 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ако връзката страда от непредотвратими различия в ценностите- значи изневярата е едно от решенията...

Пет Фев 29, 2008 11:00 pm
Профил
UNREAD_POST 
tiamariaa написа:
Знам ли,може пък и вече да са :drunk: все пак е петък вечер Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Уравнението е такова:
:36_2_48: + :drunk: + The_Eye = kiss1 .... :P .... :sex5: ...с една дума :sex:

Пет Фев 29, 2008 11:03 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 637  Следваща