|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 10:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
CHILIEV
|
шит 
Последна промяна CHILIEV на Чет Фев 28, 2008 11:01 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Фев 28, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: това пък от къде го измъкна ?  Ами като цъкна на линка "гимнастиката"
Потвърджавам, Чилиев, разкрит си 
|
| Чет Фев 28, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: според вас .. "ако спрем да храним баба, колко тоалетна хартия ще спестим за една година ?" 
Под баба мен ли визираш?
Аз да не съм манекенка да ръфам хартия?! 
|
| Чет Фев 28, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Потвърджавам, Чилиев, разкрит си 
Спри да ми четеш мислите, ей... 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:00 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: според вас .. "ако спрем да храним баба, колко тоалетна хартия ще спестим за една година ?"  Под баба мен ли визираш? Аз да не съм манекенка да ръфам хартия?! 
то като спре да яде едно същество спира да харчи и тоалетна хартия така че нещата са взаимно свързани
Папарак... зашити ме малко бре ... малко мъжка солидарност, нищо че не ми се виждат нещата 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: шит 
Къв щит, кви 5 лв?....верно е, че от такъв тип сайтове идват разни гадинки на компа....дали така и аз съм си набабанила 30 и кусур вируса на домашния комп? 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Потвърджавам, Чилиев, разкрит си  Спри да ми четеш мислите, ей... 
Аз не ти чета мислите, а те карам да мислиш това, което мислиш
Бетер гуру съм 
Последна промяна Paparac на Чет Фев 28, 2008 11:07 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Фев 28, 2008 11:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: то като спре да яде едно същество спира да харчи и тоалетна хартия така че нещата са взаимно свързани
Ей, ни мъ взимай за мИзе...аз съм десерт...черешката на тортата 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Описание на Мъжката Солидарност:
Прибира се след тридневно отсъствие Пешо - целият в червило, миришещ на дамски парфюм, полупиян. Жена му го започва още от вратата:
- Край! Омръзна ми вече! Взимам си децата и се развеждам! Къде беше?
- Спокойно бе жена. Бях с Кольо - играхме карти, пихме, после мача... не съм усетил как е минало времето. Обади му се ако не вярваш.
Жената звъни на Кольо:
- Здрасти, съпругата на Пешо е. Да знаеш къде е?
А приятеля отговорил:
- ААА - ето го пред мен, играем на карти. Да ти го дам ли да говориш с него?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Описание на Женската Солидарност:
Прибира се Мария след неколкодневно отсъствие - миришеща на мъжка пот, със скъсано бельо. Съпругът й я хваща за шията:
- Къде ходиш, мамка ти, пропаднала. Искам развод. Ще си прибера децата.
- Успокой се скъпи. Нищо не е станало. Вярвай ми. Бях с Нина и пазарувахме повечко, после се заговорихме за рецепти и дрехи. Не съм усетила как е минало. Ако не ми вярваш, обади й се.
Мъжът звъни на Нина:
- Ало Нина, здравей! Аз съм съпругът на Мария. Да знаеш къде е?
А Нина най-невъзмутимо, дори загрижено казала:
- Ееее, тази пък откога не съм я виждала. Кажи й да ми се обади, когато се освободи...

|
| Чет Фев 28, 2008 11:07 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: [ Аз не ти чета мислите, а те карам да мислиш това, което мислиш 
Ааа, ще спра пенето тази вечер и след един час пак ще прочета написаното от теб...барем схвана нещо 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Чет Фев 28, 2008 11:10 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: [ Аз не ти чета мислите, а те карам да мислиш това, което мислиш  Ааа, ще спра пенето тази вечер и след един час пак ще прочета написаното от теб...барем схвана нещо 
Пиенето или пеенето, не разбра какво ще спреш? 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:11 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Ти гледай да не ти отрежа палеца 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:12 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Пиенето или пеенето, не разбра какво ще спреш? 
Още един сигурен знак, че трябва да спра пиЕнето 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:13 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Още един сигурен знак, че трябва да спра пиЕнето 
какво ти е мезето ? 
|
| Чет Фев 28, 2008 11:17 pm |