|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 4:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Гарантираш ли, че нема да ги изпуснем?...ми подпри седалката с.....само в това време аз да не съм седнала на нея  Абе няма да ги изпуснем, кой ще си тръггне, като знае че предстой твоята поява  Аз ще ти дам подпирачката на теб, сама да си подпираш 
Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:28 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя 
Верваме ти всички вкупом 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:35 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя  Верваме ти всички вкупом 
Мълчи бре...нали сме от една партия?...или да обръщам страницата 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: ...такива неща не мога да правя 
С най подходящия емотикон се изрази. 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:38 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Ни ти я ща подпирачката...такива неща не мога да правя  Верваме ти всички вкупом  Мълчи бре...нали сме от една партия?...или да обръщам страницата 
Тузарка да взема аз да дойда да те взема....ама нямам подпирачка....ама ако излезе бравото от ремонт до тогава ще имаш/ме на разположение ръчната и скоростния 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: ...такива неща не мога да правя  С най подходящия емотикон се изрази. 
Мръсникооо....става в 14.30ч...ако има някаква промяна ми пусни пощенски гълъб
|
| Чет Фев 28, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Тузарка да взема аз да дойда да те взема....ама нямам подпирачка....ама ако излезе бравото от ремонт до тогава ще имаш/ме на разположение ръчната и скоростния 
Оххх, говори ми  ...ще счупиш мерака на Левски...може друг път да ме возиш.....гати Тузарката съм...но се надявам да започна да идвам с моята количка
|
| Чет Фев 28, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Тузарка да взема аз да дойда да те взема....ама нямам подпирачка....ама ако излезе бравото от ремонт до тогава ще имаш/ме на разположение ръчната и скоростния  Оххх, говори ми  ...ще счупиш мерака на Левски...може друг път да ме возиш.....гати Тузарката съм...но се надявам да започна да идвам с моята количка
Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае 
Само да не вземеш да се заиграеш 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Папарак...плътно зад теб съм...внимавай...долу в списъка на активните потребители 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае  Само да не вземеш да се заиграеш 
Хм, знае ли човек....не не аз не ги разбирам тия работи.... 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:50 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Хм, знае ли човек....не не аз не ги разбирам тия работи....
Да, да , айде сега с моите приказки....нашите мъже тук се изучиха и хич не ни вярват вече 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:51 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае 
Мога да ти услужа с една на заем 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:51 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Хм, знае ли човек....не не аз не ги разбирам тия работи.... Да, да , айде сега с моите приказки....нашите мъже тук се изучиха и хич не ни вярват вече 
еее трябваше да пробвам де 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: Е да! Не бива да му подливам водица. Сори колега, неволно беше....Все пак не мога да съм конкуренция, а и подпирачки нямам......  продават ли се...да си взема една за колата за всеки случай....Никога не се знае  Мога да ти услужа с една на заем 
Аууу ма ти си даваш назаем подпирачка...? или нещо не разбрах добре 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:53 pm |
|
|