|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 4:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Хммм....тук разни теми за змии сте подхванали...Че даже и Тузарката взела, та се представила за такава. Май ще трябват змиеукротители за срещата в неделя.  Имаш ли идея кой би посмял да излезе насреща ми 
Освен мен ли? 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:09 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Смятам че един ще е достатъчен, който и да го сложи, другия ще е в безопасност. 
Предполагам, че ще го наденеш на моята муцунка, за да не те ухапя докато ми налиташ 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Имаш ли идея кой би посмял да излезе насреща ми  Освен мен ли? 
Още си млад и зелен...не рискувай 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
snake написа: Yes ! Беше страхотно преживяване, всеки път като го гледам, се вълнувам.
Браво на момчето! Умно дете! Поздравявам те.Няма как да не се вълнуваш! 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:13 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Eli's BRAVO написа: snake написа: Yes ! Беше страхотно преживяване, всеки път като го гледам, се вълнувам. Браво на момчето! Умно дете! Поздравявам те.Няма как да не се вълнуваш! 
Благодаря  ! А преживяването наистина беше невероятно. Още повече, че роднини вътре не пускат и стоях и нервничех отвън. Добре че по едно време дочух (имам много остър слух, даже мисли чувам  ) шума в слушалките на една мадама от екипа и разбрах, че хваща сигнал от самото предаване. И веднага се долепих за нея  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 3:18 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Предполагам, че ще го наденеш на моята муцунка, за да не те ухапя докато ми налиташ 
И от белезници ще има нужда, и да подпра седалката с нещо  В неделя разбираме ли се за 14.30?
|
| Чет Фев 28, 2008 3:19 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Eli's BRAVO написа: Добре че по едно време дочух (имам много остър слух, даже мисли чувам  ) шума в слушалките на една мадама от екипа и разбрах, че хваща сигнал от самото предаване. И веднага се долепих за нея  .
Аааа...значи си гепил някаква мадама 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Предполагам, че ще го наденеш на моята муцунка, за да не те ухапя докато ми налиташ  И от белезници ще има нужда, и да подпра седалката с нещо  В неделя разбираме ли се за 14.30?
Гарантираш ли, че нема да ги изпуснем?...ми подпри седалката с.....само в това време аз да не съм седнала на нея 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: Още си млад и зелен...не рискувай 
Доколкото ми е известно съм с няколко годинки по-дърт от твоята НЕскромна персона. Не виждам никакъв риск, той е по-скоро за теб 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:23 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka написа: Аааа...значи си гепил някаква мадама 
Ахам  . Не, не съм я гепил, гепих й слушалките само .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 3:23 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Още си млад и зелен...не рискувай  Доколкото ми е известно съм с няколко годинки по-дърт от твоята НЕскромна персона. Не виждам никакъв риск, той е по-скоро за теб 
ей, не плаши куче (кучка) със салам 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:24 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Tuzarka написа: Аааа...значи си гепил някаква мадама  Ахам  . Не, не съм я гепил, гепих й слушалките само .
А е можело да гепиш и двете и сега да ни се похвалиш и с още нещо 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:25 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Tuzarka написа: ей, не плаши куче (кучка) със салам 
Не плаша, ама ти нали за змия се представяше допреди малко, сега пък кучка. Нали знаеш как се нарича раздвоението на личността 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Гарантираш ли, че нема да ги изпуснем?...ми подпри седалката с.....само в това време аз да не съм седнала на нея 
Абе няма да ги изпуснем, кой ще си тръггне, като знае че предстой твоята поява  Аз ще ти дам подпирачката на теб, сама да си подпираш 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:27 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Не плаша, ама ти нали за змия се представяше допреди малко, сега пък кучка. Нали знаеш как се нарича раздвоението на личността 
Ми чи кък съ наричъ? 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:27 pm |
|
|