|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 4:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Хахаха, уби ме! За пръв път ми се случва дама да си го признае....аз не признавам....никога.....не и без бой и малко пари.....но усссссссещам че ще сссссе разбираме чудесссссно....  Аз много обичам да казвам истината...особено там където не се очаква да бъде чута или пък се знае, но никой не смее да я каже...с 2 думи - джаста праста  Та кога ще идем да се препичаме на някой камък под ссссслънцето 
само да се появи слънчицето.....и...сссссссссссс
|
| Чет Фев 28, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Аз докато се наканя да напиша нещо за чувството за хумор и лафа тръгнал в змийска посока. Приятно ми е, snake  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: само да се появи слънчицето.....и...сссссссссссс
При липса на слънце мисля вече да пролазя до някой солариум 
|
| Чет Фев 28, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Аз докато се наканя да напиша нещо за чувството за хумор и лафа тръгнал в змийска посока. Приятно ми е, snake  .
Може би си някой наш брат? ...пак залитаме към латино сериалите...в змийски вариант 
|
| Чет Фев 28, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Скоро ще ви разкрия тази загадка на загадките , бих казал (с ударение на второто "а"). Само да намеря клипчето и ще раберете всичко .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
 чакаме със затаен дъх
|
| Чет Фев 28, 2008 3:00 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Май ще трябва да се снабдя с един наморник за неделя.... 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Ето я истината за моя ник  : http://zazz.bg/play:334a40d1 Гледайте клипчето след 55-та секунда...
|
| Чет Фев 28, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Май ще трябва да се снабдя с един наморник за неделя.... 
Фор ю или фор ми 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
|
| Чет Фев 28, 2008 3:04 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Yes ! Беше страхотно преживяване, всеки път като го гледам, се вълнувам.
|
| Чет Фев 28, 2008 3:05 pm |
|
 |
|
Paparac
|
Хммм....тук разни теми за змии сте подхванали...Че даже и Тузарката взела, та се представила за такава.
Май ще трябват змиеукротители за срещата в неделя. 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Yes ! Беше страхотно преживяване, всеки път като го гледам, се вълнувам.
Ами кръв от кръвта ти е...как няма да се вълнуваш 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:07 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Paparac написа: Хммм....тук разни теми за змии сте подхванали...Че даже и Тузарката взела, та се представила за такава. Май ще трябват змиеукротители за срещата в неделя. 
Имаш ли идея кой би посмял да излезе насреща ми 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:08 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Май ще трябва да се снабдя с един наморник за неделя....  Фор ю или фор ми 
Смятам че един ще е достатъчен, който и да го сложи, другия ще е в безопасност. 
|
| Чет Фев 28, 2008 3:09 pm |
|
|