|
|
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 10:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Ти пък пърцуца..искай нещо по-квалитетно...ъъъъ барманката не се включва в менюто 
Не ща барманка, нали се разбрахме че ти си сервитьорка  Все огнена вода да е, и нещо за мезенце да има.
п.п. В неделя ще ходиш ли?
|
| Чет Фев 28, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: А защо бях изплюта от сайта? Me too....  Ти сменяш доста често аватарите...ако и с мъжете си така 
Обичам разнообразието....ъъъ.... в картинките! С мъжете процедирам по друг начин! Все ги заформям едни дълги връзки.....

Последна промяна Eli's BRAVO на Чет Фев 28, 2008 12:28 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Фев 28, 2008 12:13 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Не ща барманка, нали се разбрахме че ти си сервитьорка  Все огнена вода да е, и нещо за мезенце да има. п.п. В неделя ще ходиш ли?
Поради липса на барманка съвместявам всичките длъжности по кафенето....колкото до мезето..требе да направя кастинг за 18 годишно крехко месце
По-клоня да не ходя в неделя...що питаш?
|
| Чет Фев 28, 2008 12:14 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Ти пък пърцуца..искай нещо по-квалитетно...ъъъъ барманката не се включва в менюто  Не ща барманка, нали се разбрахме че ти си сервитьорка  Все огнена вода да е, и нещо за мезенце да има. п.п. В неделя ще ходиш ли?
Пак се заигравате нещо, а мушмуроци???  Оставям ви тогава да помърсувате 
|
| Чет Фев 28, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Обичам разнообразието....ъъъ.... в картинките! С мъжете процедирам по друг начин! Все ги заформям едни дълги връзки-2,5 год, 7 год., сега соло.
Олеле..каза кодовата дума "Соло"...ей сега я втаса  ....тъй като смятам 2,5 +7+....да не си на 50 години? 
|
| Чет Фев 28, 2008 12:16 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Обичам разнообразието....ъъъ.... в картинките! С мъжете процедирам по друг начин! Все ги заформям едни дълги връзки-2,5 год, 7 год., сега соло. Олеле..каза кодовата дума "Соло"...ей сега я втаса  ....тъй като смятам 2,5 +7+....да не си на 50 години? 
Нееее! Ама ги гоня упорито..
|
| Чет Фев 28, 2008 12:17 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Пак се заигравате нещо, а мушмуроци???  Оставям ви тогава да помърсувате 
Обява....двама модератори търсят млада девойка за тройка  .....тройка за лаф 
|
| Чет Фев 28, 2008 12:18 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Tuzarka, не знам какво работиш, но явно не се скъсваш от работа, доста време за чат ти остава  . А за продължителните връзки и годините на колежката и аз бях започнал да смятам.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
snake написа: Tuzarka, не знам какво работиш, но явно не се скъсваш от работа, доста време за чат ти остава  . А за продължителните връзки и годините на колежката и аз бях започнал да смятам.

|
| Чет Фев 28, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Tuzarka, не знам какво работиш, но явно не се скъсваш от работа, доста време за чат ти остава  . А за продължителните връзки и годините на колежката и аз бях започнал да смятам.
Работата ми е на комп в 80 % от случаите...сама съм в стая...в момента на Аутокад бачкам и чат-пат давам рефреш на сайта.
КАто ме четете такава откачалка едва ли ще се сетите какво работя 
|
| Чет Фев 28, 2008 12:24 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: snake написа: Tuzarka, не знам какво работиш, но явно не се скъсваш от работа, доста време за чат ти остава  . А за продължителните връзки и годините на колежката и аз бях започнал да смятам. Работата ми е на комп в 80 % от случаите...сама съм в стая...в момента на Аутокад бачкам и чат-пат давам рефреш на сайта. КАто ме четете такава откачалка едва ли ще се сетите какво работя 
Моля Ви колежке! Знаем се! Надушвам че сме от една 'порода'! Оффф и аз бачкам на същото в момента...
|
| Чет Фев 28, 2008 12:26 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Моля Ви колежке! Знаем се! Надушвам че сме от една 'порода'! Оффф и аз бачкам на същото в момента...
Аутокада не ми е основна програма.....даже и не я знам цялата...но ми върши работа за доста неща
|
| Чет Фев 28, 2008 12:28 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
Tuzarka написа: Работата ми е на комп в 80 % от случаите...сама съм в стая...в момента на Аутокад бачкам и чат-пат давам рефреш на сайта. КАто ме четете такава откачалка едва ли ще се сетите какво работя 
Точно какво работиш няма как да се сетим. А моята работа е 100 % на компютър. По-рано, когато бях наистина добър, програмирах яко и бях в крак с всичко ново, казвах, че минавам за компютърен специалист  . Сега съм просто чиновник, администратор, началник  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
| Чет Фев 28, 2008 12:29 pm |
|
 |
|
snake
Фиат фанатик
|
И тъй като компютрите никога не са ми били хоби, сега съвсем съм ги за..ал. От известно време си търся нова работа, пиша и изпращам CV-та, явявам се тук-там на конкурси...
|
| Чет Фев 28, 2008 12:32 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
snake написа: Точно какво работиш няма как да се сетим. А моята работа е 100 % на компютър. По-рано, когато бях наистина добър, програмирах яко и бях в крак с всичко ново, казвах, че минавам за компютърен специалист  . Сега съм просто чиновник, администратор, началник  .
А сега си изостанал с програмирането?....до това води чиновническото ежедневие...забелязвала съм го на собствен гръб...преди
|
| Чет Фев 28, 2008 12:32 pm |
|
|