Дата и час: Нед Дек 28, 2025 1:18 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Monk

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Фев 27, 2008 4:45 pm
Мнение 
ili Monk

Сря Фев 27, 2008 4:46 pm
Мнение 
На първия постер на жълтото листче да пише ФИАТ :cool:

Сря Фев 27, 2008 4:47 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
И това ми беше много познато ...когато бях малка работничка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
НА тебе актьорът ли ти харесва или образа на Монк?

Ще се сетиш, че тук в Кафенето можеш да си запълниш малко от времето и то по приятен начин :cool:

Ти пък, актьорът да ми харесва, от известно време не си падам по актьори Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Образът е много готин, аз харесвам такива интелигентно-идиотски образи .

Сря Фев 27, 2008 4:48 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
Ти пък, актьорът да ми харесва, от известно време не си падам по актьори Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Образът е много готин, аз харесвам такива интелигентно-идиотски образи .

Което ще рече, че преди известно време си си падал по актьори Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Наистина Монк е един нестандартен образ...от каквито има нужда напоследък...сред всичките еднотипни сериали

Сря Фев 27, 2008 4:50 pm
Мнение 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Фев 27, 2008 4:51 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Tuzarka написа:
Което ще рече, че преди известно време си си падал по актьори Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Бях сигурен, че нещо такова ще отговориш Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Чувството ми за хумор е за интелигентни хора, както и твоето между другото и мисля, че всички пишещи в "Кафенето" са такива и го разбират. Няма по-тъпо нещо от това да кажеш смешка в чат или форум и после да започнеш да я обясняваш.

Сря Фев 27, 2008 4:56 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
@CHILIEV, с тази картинка Monk-Snake ме разби. Недей така, че ще я видят децата ми, те и без това ме бъзикат заради маниакалната ми склонност към подреденост и заради дразнещия ми навик по 10 пъти да се уверявам, че нещо, което вече съм го направил, наистина съм го направил Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Сря Фев 27, 2008 5:01 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
А единия Монк от картинката Monk2 на Eli's BRAVO е точно този от аватара ми. Аз често съм с парцала около колата и търкам въображаеми или действителни петна или прашинки от нея. Затова си избрах точно него.

Сря Фев 27, 2008 5:05 pm
Профил
Мнение 
snake написа:
@CHILIEV, с тази картинка Monk-Snake ме разби. Недей така, че ще я видят децата ми, те и без това ме бъзикат заради маниакалната ми склонност към подреденост и заради дразнещия ми навик по 10 пъти да се уверявам, че нещо, което вече съм го направил, наистина съм го направил Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

нищо лично, просто съм я направил готова за аватар :P
аз редовно слизам от колата, правя 5 крачки и се връщам да проверя дали съм заключил...
естествено винаги е заключена - правя го по инерция и не му обръщам внимание Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 5:05 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Хм, май останах сам в кафенето. Установявам, че е доста интересно да разговарям само със себе си :36_2_49: .

Сря Фев 27, 2008 5:08 pm
Профил
Мнение 
а картинката от аватара ти е супер готина, сякаш ей сега ще ми пръснеш в очите и ще ме забършеш
честно казано отначало доста ме е развеселявала Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сря Фев 27, 2008 5:11 pm
Мнение 
Тук съм......аз пък съм маниакално разхвърлена...творчески хаос му се викало ;-) Но иначе и аз проверявам дали съм заключила апартамента, колата, дали съм изключила някой домакински уред.....защото често го правя механично

Сря Фев 27, 2008 5:13 pm
Мнение 
snake написа:
Tuzarka написа:

Бях сигурен, че нещо такова ще отговориш Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

След толкова писаници тук вече започнахте да разгадавате ходовете ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 5:16 pm
Мнение 
Ееее в тва кафене лафа си тече ли тече а митето пак му се... ходи за риба. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пп: Върнах се отново

Сря Фев 27, 2008 5:17 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 637  Следваща