|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Eli's BRAVO..ех, значи не сме съседки....много бавни са тия Булстаком явно...не знаят как се прави бизнес...на мен една друга фирма за 2-3 дни ми включи нет...не е нормално 21 век да чакаш за такава масово разспространена услуга 
|
| Сря Фев 27, 2008 1:37 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: m1t3t0 написа: Божеее пак съм изпуснал разврата  Ми така ще е като си спал до сега...след бурен нощен живот  Какъв разврат.....тепърва ще се разгорещяваме.....Пролет пуква, птичките.......пеят, тревичките никнат... 
Я, я  Тука започнало да става весело. Колежке избирай си роля, булка или шаферка. 
|
| Сря Фев 27, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Избирам да съм на булката брата 
|
| Сря Фев 27, 2008 2:39 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Избирам да съм на булката брата 
Да бе, в тем нямам и капка съмнение. Сега ако кажеш и че ще надъниш кумицата... 
|
| Сря Фев 27, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Избирам да съм на булката брата  Да бе, в тем нямам и капка съмнение. Сега ако кажеш и че ще надъниш кумицата... 
Кумицата е първата в списъка  за кума още се чудя 
|
| Сря Фев 27, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Аз за каква д се цаня???
Нема значение! Тъкмо ми се ходи на сватба....Кой излъга момата?
|
| Сря Фев 27, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Eli's BRAVO написа: ....Кой излъга момата?
Още нямаме излъгана мома, но която и да е, ще бъде буквално излъгана, с оглед предходните дискусий по темата 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:09 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: ....Кой излъга момата? Още нямаме излъгана мома, но която и да е, ще бъде буквално излъгана, с оглед предходните дискусий по темата 
никакво лъгане, само ще си губиме времето .. ще крадеме момата...  аз ще дойда за респект и тя сама ще се предаде... само младоженец да намерим 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:14 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: LEVSKI написа: Eli's BRAVO написа: ....Кой излъга момата? Още нямаме излъгана мома, но която и да е, ще бъде буквално излъгана, с оглед предходните дискусий по темата  никакво лъгане, само ще си губиме времето .. ще крадеме момата...  аз ще дойда за респект и тя сама ще се предаде... само младоженец да намерим 
Кой кого ще лъже тогава???!
то вече май не момите се крадат бре младежо....нали статистиката сочи че на 1 мъж му се падат по 2 жени (ще става мелето). А до 20 години- ще са по пет дами на един (горкия) мъж!
|
| Сря Фев 27, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Пак изпуснах...давам заявка....за вас момата, а за мен гсм-а
Поради липса на много моми във форума може да префасонираме някой момък в булка 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:34 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: ...нали статистиката сочи че на 1 мъж му се падат по 2 жени (ще става мелето). А до 20 години- ще са по пет дами на един (горкия) мъж!
горкият ли ... де са тея жени .. може да съм бил в командировка когато са ги раздавали 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:35 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: ... да префасонираме някой момък в булка 
а не може ли всяка булка да вземе по двама - трима мъже .. така пак ще се реши проблема 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: ... да префасонираме някой момък в булка  а не може ли всяка булка да вземе по двама - трима мъже .. така пак ще се реши проблема 
Предвид колко мъже има във форума едва ли ще се паднат по двама на една девойка...струва ми се, че броя мъже на девойка клони към безкрайност....и дори секс труженичките ще ни завидят на бройката 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:38 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Предвид колко мъже има във форума едва ли ще се паднат по двама на една девойка...струва ми се, че броя мъже на девойка клони към безкрайност....и дори секс труженичките ще ни завидят на бройката 
доведете си приятелки
едит: кой ти гледа бройката ... то да не е сапун че да се изтърка 
|
| Сря Фев 27, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: ... да префасонираме някой момък в булка  а не може ли всяка булка да вземе по двама - трима мъже .. така пак ще се реши проблема  Предвид колко мъже има във форума едва ли ще се паднат по двама на една девойка...струва ми се, че броя мъже на девойка клони към безкрайност....и дори секс труженичките ще ни завидят на бройката 
Хм, ще се иска голяма издръжливост...  Добре че няма брояч 
Последна промяна Eli's BRAVO на Сря Фев 27, 2008 3:45 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Фев 27, 2008 3:44 pm |
|
|