Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:05 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:
И печат за срок на годност Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Тук вече е много относително. Зависи от моментното състояние, износеноста от дълга употреба на някои важни елементи по окачването, като заден диференциал, маншони, тампони, полусоски и др. Важно е също как върти стартера, и дали парното духа добре. Състоянието на кожения салон, и въздушните възглавници също трябва добре да се огледат, преди да бъде поставен краен срок за експлоатация. :36_2_33:

Мръсник Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Коженият салон е запазен....екстра качество. Въздушните възглавници - средна хубост. Парното духа, та духа :P . И да не ми бараш диференциала Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Един път годишно минавам на технически преглед :sex5:

Сря Фев 27, 2008 12:03 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
CHILIEV написа:
:haha: обърках се .. смейте ми се Yellow_Flash_Colorz_PDT_35

Така ли да се смея ---> :36_2_33:

Хохохо колко ми е смешно Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

хахахахах ... точно така .. седни си и си дай бележника Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 12:05 pm
Мнение 
В този форум сме се събрали най-много веселяци на глава от модове/админи

Сря Фев 27, 2008 12:09 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:
И печат за срок на годност Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Тук вече е много относително. Зависи от моментното състояние, износеноста от дълга употреба на някои важни елементи по окачването, като заден диференциал, маншони, тампони, полусоски и др. Важно е също как върти стартера, и дали парното духа добре. Състоянието на кожения салон, и въздушните възглавници също трябва добре да се огледат, преди да бъде поставен краен срок за експлоатация. :36_2_33:

Мръсник Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Коженият салон е запазен....екстра качество. Въздушните възглавници - средна хубост. Парното духа, та духа :P . И да не ми бараш диференциала Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Един път годишно минавам на технически преглед :sex5:

Забравих да добавя, че е от изключително значение, скоростния лост да влиза плавно и меко, ако е автоматик най добре, в този случай изключваме вероятноста за наличие на долен ляв педал. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Рядкото употребяване на ръчната спирачка, също е за предпочитане. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 12:14 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Забравих да добавя, че е от изключително значение, скоростния лост да влиза плавно и меко, ако е автоматик най добре, в този случай изключваме вероятноста за наличие на долен ляв педал. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Рядкото употребяване на ръчната спирачка, също е за предпочитане. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ох, продължавай да ми говориш и .....
Туй за скоростния лост важи за мъжете :P Понякога е хубаво да се използва и ръчната, ако нещо скоростния лост заяде Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 12:16 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
...Понякога е хубаво да се използва и ръчната, ако нещо скоростния лост заяде Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

.. или има тампони за смяна Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 12:26 pm
Мнение 
CHILIEV написа:
Tuzarka написа:
...Понякога е хубаво да се използва и ръчната, ако нещо скоростния лост заяде Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

.. или има тампони за смяна Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

За този месец вече ги сменихме Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ама съм цапната в устата :-D

Сря Фев 27, 2008 12:27 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
За този месец вече ги сменихме Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ама съм цапната в устата :-D

То е ясно, че след смяната само в устата :yahoo lol:
Хайде оставям ви да си простеете на воля, поне докато се добера до офиса, че днес нещо ми е особено мързеливо, пък и поповата лъжчика не се появи, но не може да се скрие от могъщата ми ръка. :paddle:

Сря Фев 27, 2008 12:46 pm
Мнение 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Хайде оставям ви да си простеете на воля, поне докато се добера до офиса, че днес нещо ми е особено мързеливо, пък и поповата лъжчика не се появи, но не може да се скрие от могъщата ми ръка. :paddle:

А ръката от какво е станала могъща...от ръчната спирачка ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Фев 27, 2008 12:49 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

А ръката от какво е станала могъща...от ръчната спирачка ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Дали от ръчната, дали от скоростния лост...знае ли човек??? :shock: Прекомерна употреба......да не се повреди нещо на края.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Сря Фев 27, 2008 1:16 pm
Мнение 
Eli's BRAVO...нищо не каза...смени ли интернет доставчика....
...ние с теб сме почти комшийки.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Сря Фев 27, 2008 1:22 pm
Мнение 
Божеее пак съм изпуснал разврата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 27, 2008 1:24 pm
Мнение 
m1t3t0 написа:

Ми така ще е като си спал до сега...след бурен нощен живот :P

Сря Фев 27, 2008 1:26 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO...нищо не каза...смени ли интернет доставчика....
...ние с теб сме почти комшийки.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Не съм!!В stand by- режим съм! Времено обитам друго жилище в друг квартал (по нещастно стечение на обстоятелствата) :-(
И сега чакам в другото място да ми дойде реда за нет :36_2_52:
ма като знам колко време чаках за булсатком..............и почвам да давам заето...тит-тит-тит

Последна промяна Eli's BRAVO на Сря Фев 27, 2008 3:03 pm, променена общо 1 път

Сря Фев 27, 2008 1:33 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
m1t3t0 написа:

Ми така ще е като си спал до сега...след бурен нощен живот :P

Какъв разврат.....тепърва ще се разгорещяваме.....Пролет пуква, птичките.......пеят, тревичките никнат... :siffle: :gaga:

Сря Фев 27, 2008 1:36 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 637  Следваща