|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
Това виждаш ти...а колко още скрити неща има  На срещата Тузарка е обсадена от 1 момък, който прогони всичките й ухажори.....та за това сега замятам с въдицата...
Мацка, ти смени ли си доставчика?
|
| Сря Фев 27, 2008 11:31 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
срещата в Търново ??? 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:37 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Като прочета Чилиев и все те свързам с това ->  , а сега вече и с това призраче....Само весели картинки ръсиш 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:41 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Като прочета Чилиев и все те свързам с това ->  , а сега вече и с това призраче....Само весели картинки ръсиш 
весел човек съм аз ... само за кръстник виждам че един го отписахте че сега е свободно мястото
а това -->  ми е нормалното агрегатно състояние
|
| Сря Фев 27, 2008 11:44 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
"Въъъъъъъх, какъв студ!- казал вълкът и нахлузил Червената шапка до ушите " 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:46 am |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Това виждаш ти...а колко още скрити неща има  На срещата Тузарка е обсадена от 1 момък, който прогони всичките й ухажори.....та за това сега замятам с въдицата...
Ами така я, после на входа пред блока нали те издавам с приемно предавателен протокол, и в него се пише "Чиста и непокътната" 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:49 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: "Въъъъъъъх, какъв студ!- казал вълкът и нахлузил Червената шапка до ушите " 
Тук има нещо за подсъзнанието.....
Аз точно за това ->  ти казвам, че си те представям все ухилен
ОК, имам кум, кръстник....ама мъж няма 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:50 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
ебати чак сега виждам че предното ми мнение е 999 и викам да направя едно велико изказване по случай 1000-ния пост и се прецаках ...
защоооо не ми се броят мненията .. като гледам и на Tuzarka също .. явно е заразно... 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:50 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Това виждаш ти...а колко още скрити неща има  На срещата Тузарка е обсадена от 1 момък, който прогони всичките й ухажори.....та за това сега замятам с въдицата... Ами така я, после на входа пред блока нали те издавам с приемно предавателен протокол, и в него се пише "Чиста и непокътната" 
И печат за срок на годност 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:51 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: ебати чак сега виждам че предното ми мнение е 999 и викам да направя едно велико изказване по случай 1000-ния пост и се прецаках ... защоооо не ми се броят мненията .. като гледам и на Tuzarka също .. явно е заразно... 
Как да не ти се броят мненията? И кое е заразно...лудостта? 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:52 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: Ами така я, после на входа пред блока нали те издавам с приемно предавателен протокол, и в него се пише "Чиста и непокътната" 

|
| Сря Фев 27, 2008 11:52 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
 обърках се .. смейте ми се 
Последна промяна CHILIEV на Сря Фев 27, 2008 11:58 am, променена общо 1 път
|
| Сря Фев 27, 2008 11:55 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
|
| Сря Фев 27, 2008 11:57 am |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: И печат за срок на годност 
Тук вече е много относително. Зависи от моментното състояние, износеноста от дълга употреба на някои важни елементи по окачването, като заден диференциал, маншони, тампони, полусоски и др. Важно е също как върти стартера, и дали парното духа добре. Състоянието на кожения салон, и въздушните възглавници също трябва добре да се огледат, преди да бъде поставен краен срок за експлоатация. 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:59 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: :haha: обърках се .. смейте ми се 
Така ли да се смея --->
Хохохо колко ми е смешно 
|
| Сря Фев 27, 2008 12:00 pm |