|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 9:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
CHILIEV написа: дамите са уморени, може би от хвърляне на въдици по странно почерпени обекти по нощните увеселителни заведения 
Най вероятно да, ние сега можем да си плуваме на воля, без да сме застрашени от нечии харпун във врата 
|
| Сря Фев 27, 2008 10:44 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: Най вероятно да, ние сега можем да си плуваме на воля, без да сме застрашени от нечии харпун във врата 
само дебнат да те изненадат ... изодзадзе
да не ме чуе ТУЗАРКАТА че снощи при подобно изказване ме прати да спя .. и аз отидох ..
то с модератор може ли да се спори ... 
|
| Сря Фев 27, 2008 10:48 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Жива съм 
|
| Сря Фев 27, 2008 10:54 am |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Жива съм 
Аууууу пробуди се  Бързо под камъните на дъното. 
|
| Сря Фев 27, 2008 10:58 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Жива съм  Аууууу пробуди се  Бързо под камъните на дъното. 
Навивам крачолите и влизам в реката да те намеря
Та какво викаш...колата ми си щял да миеш 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:02 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: ...Та какво викаш...колата ми си щял да миеш 
така ли му викате вече "колата да ми измиеш" младежи .. 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:11 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: ...Та какво викаш...колата ми си щял да миеш  така ли му викате вече "колата да ми измиеш" младежи .. 
Не знам кой е младеж, но аз май съм ти кака 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:12 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Не знам кой е младеж, но аз май съм ти кака 
добре де , пропуснах кавичките - "младежи" 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:16 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
Левски верно се покри под някой камък....или в някое вирче се закача с други рибки 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:17 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Левски верно се покри под някой камък....или в някое вирче се закача с други рибки 
признай си какво си направила на колегата снощи че така избега,
а може да те чака нейде да отидеш с въдицата 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:19 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: Левски верно се покри под някой камък....или в някое вирче се закача с други рибки  признай си какво си направила на колегата снощи че така избега, а може да те чака нейде да отидеш с въдицата 
А може и той да си е купил въдица
Какво мога да му направя на Левски...аз такава скромна и слаба девойка...най-много вчера да не е влязъл в правилния гардероб исега да го е срам 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:22 am |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Левски верно се покри под някой камък....или в някое вирче се закача с други рибки 
При такава мряна като теб, разните скумрии не са интересни  На една попова лъчжичка съм се нагледал да я думна след малко. 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:23 am |
|
 |
|
CHILIEV
|
рубрика "неприлично предложение" част втора 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:25 am |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Левски верно се покри под някой камък....или в някое вирче се закача с други рибки  При такава мряна като теб, разните скумрии не са интересни  На една попова лъчжичка съм се нагледал да я думна след малко. 
Попова лъжичка ...това е жива педофилия 
|
| Сря Фев 27, 2008 11:25 am |
|
 |
|
Eli's BRAVO
|
|
| Сря Фев 27, 2008 11:26 am |
|
|