|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 7:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Пука ли ти,то и без това настъпва матриархат,така,че....  Ич не ми пука...даже ей сега ще си извадя камшика из под леглото  За един час ви оставих. А вие с камшиците се подпукахте. 
Па ти за 1 час ква си я свършил...кво Царско село...кви 5 лв
|
| Вто Фев 26, 2008 10:15 pm |
|
 |
|
CHILIEV
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Пука ли ти,то и без това настъпва матриархат,така,че....  Ич не ми пука...даже ей сега ще си извадя камшика из под леглото  За един час ви оставих. А вие с камшиците се подпукахте. 
те са мръсници .. само чакат да им обърнеш гръб 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:18 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Аааа до колкото разбрахме, е опасно Тузарка да ти е зад гърба, особено в тъмното. 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
CHILIEV написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Пука ли ти,то и без това настъпва матриархат,така,че....  Ич не ми пука...даже ей сега ще си извадя камшика из под леглото  За един час ви оставих. А вие с камшиците се подпукахте.  те са мръсници .. само чакат да им обърнеш гръб 
А, бе, я оди си легай 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Па ти за 1 час ква си я свършил...кво Царско село...кви 5 лв
Аз у хотела, почасово 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:30 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Па ти за 1 час ква си я свършил...кво Царско село...кви 5 лв Аз у хотела, почасово 
До колкото схванах ти стигат 5 минути...искаш да кажеш, че един час делен на 5 минути прави 12 мадами в час...уаааау 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:33 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: До колкото схванах ти стигат 5 минути...искаш да кажеш, че един час делен на 5 минути прави 12 мадами в час...уаааау 
Когато плащам в скъп хотел, свалям до три минути и половина. 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:42 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: До колкото схванах ти стигат 5 минути...искаш да кажеш, че един час делен на 5 минути прави 12 мадами в час...уаааау  Когато плащам в скъп хотел, свалям до три минути и половина. 
Гати и текучеството  пич, после как възвръщаш жизнените сили?
|
| Вто Фев 26, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Тайната е в дъъългата любовна игра и после секса и да е за 5 минути-
пак се брои един час мачкане на чаршафите.
|
| Вто Фев 26, 2008 10:52 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: До колкото схванах ти стигат 5 минути...искаш да кажеш, че един час делен на 5 минути прави 12 мадами в час...уаааау  Когато плащам в скъп хотел, свалям до три минути и половина.  Гати и текучеството  пич, после как възвръщаш жизнените сили?
Всеки път е различно, ако евентуално свършат мадамите, и карам и няколко пъти на ръчна  , си оставям още петнайсетина минути за почивкаи рум сървиз-а носи някакви сладки нещица. 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Тайната е в дъъългата любовна игра и после секса и да е за 5 минути- пак се брои един час мачкане на чаршафите.
Куме, ама мноо си напред с материала...то и един час игра на карти в леглото пак е мачкане на чаршафи...ама не е толкова сладко 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
|
Най- важното е да разчустваш мадамата да не знае къде е горе и къде долу,
после и трябва само още малко и...
сънува че в облаците плува...
|
| Вто Фев 26, 2008 10:59 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Най- важното е да разчустваш мадамата да не знае къде е горе и къде долу, после и трябва само още малко и... сънува че в облаците плува...
Ти си опасен кум...като гледам какви хватки знаеш...пък и на кум не се отказвало...верно ще си търсим друг кум 
|
| Вто Фев 26, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
КИМИ
Фиат маниак
|
Добре- аз ще съм шофьора с униформата,
дето кара лимузината и на никоя нищо не отказва.
|
| Вто Фев 26, 2008 11:13 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
Kimi_Raikonen написа: Добре- аз ще съм шофьора с униформата, дето кара лимузината и на никоя нищо не отказва.
И току виж стане "булката беглец" 
|
| Вто Фев 26, 2008 11:14 pm |
|
|