|
|
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 11:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
| Автор |
Съобщение |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Ами при заформилите се теми днес, за име ти предлагам следното: "Кой кум, кой сват, кой на булката отзад"  Идеално....ти си гении...само трябва да включим и младоженеца някъде в заглавието  Последна корекция по заглавието, че става много дълго, от тук натам, вие я мислете: Кой кум, кой сват, кой на булката изотзад, а младоженеца на инат, дъни шаферката в своя фиат.  Образ безподобен 
И едно последно предложение, ама о ще е за късо сериалче:
А някой тарикат качил е две, в синьото Купе

|
| Вто Фев 26, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Окт 12, 2007 8:53 pm Мнения: 602 Местоположение: Костинброд
|
Tuzarka написа: Kimi_Raikonen написа: Пръв е кума, после младоженеца, после се пие и червена ракия.  Да му мисли булката  Демек ти 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: Kimi_Raikonen написа: Пръв е кума, после младоженеца, после се пие и червена ракия.  Да му мисли булката  Демек ти 
Ааа не...ти пожела да си булката...сори 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:43 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
А някой тарикат качил е две,
в синьото Купе
И запрашил той в посока незнайна
подвиквайки си "О, густо майна"
|
| Вто Фев 26, 2008 8:45 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: А някой тарикат качил е две, в синьото Купе И запрашил той в посока незнайна подвиквайки си "О, густо майна" Малии тебе те изби и на поезия 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:51 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: А някой тарикат качил е две, в синьото Купе И запрашил той в посока незнайна подвиквайки си "О, густо майна" Малии тебе те изби и на поезия 
Аз съм скрита лимонка  не са ми само мъже в главата
|
| Вто Фев 26, 2008 8:52 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Tuzarka написа: tiamariaa написа: Да му мисли булката  Демек ти  Ааа не...ти пожела да си булката...сори  Tuzarka написа: А някой тарикат качил е две, в синьото Купе И запрашил той в посока незнайна подвиквайки си "О, густо майна"
За какво се карате, коя да е на предната седалка ли? 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:52 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: За какво се карате, коя да е на предната седалка ли? 
Айде по-скромнооо...караме се коя да не е в ролята "на булката отзад"
|
| Вто Фев 26, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: За какво се карате, коя да е на предната седалка ли?  Айде по-скромнооо...караме се коя да не е в ролята "на булката отзад"
Карайте си се  Аз заключвам офиса, и заминавам на Царско село, като се прибера вкъщи по някое време, да сте решили коя ще се прежали, няма да сменяме заглавието заради вас, пък ако с еналожи, и за шаферката ще добавим някоя по цветна фраза. 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:58 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: За какво се карате, коя да е на предната седалка ли?  Айде по-скромнооо...караме се коя да не е в ролята "на булката отзад" Карайте си се  Аз заключвам офиса, и заминавам на Царско село, като се прибера вкъщи по някое време, да сте решили коя ще се прежали, няма да сменяме заглавието заради вас, пък ако с еналожи, и за шаферката ще добавим някоя по цветна фраза. 
Блазе ти за ресторанта...най-много докато се върнеш да сме преоткрили женската любов 
|
| Вто Фев 26, 2008 9:00 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: За какво се карате, коя да е на предната седалка ли?  Айде по-скромнооо...караме се коя да не е в ролята "на булката отзад" Карайте си се  Аз заключвам офиса, и заминавам на Царско село, като се прибера вкъщи по някое време, да сте решили коя ще се прежали, няма да сменяме заглавието заради вас, пък ако с еналожи, и за шаферката ще добавим някоя по цветна фраза.  Блазе ти за ресторанта...най-много докато се върнеш да сме преоткрили женската любов  А,че тя си е много хубава  ,примирие 
|
| Вто Фев 26, 2008 9:06 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: LEVSKI написа: За какво се карате, коя да е на предната седалка ли?  Айде по-скромнооо...караме се коя да не е в ролята "на булката отзад" Карайте си се  Аз заключвам офиса, и заминавам на Царско село, като се прибера вкъщи по някое време, да сте решили коя ще се прежали, няма да сменяме заглавието заради вас, пък ако с еналожи, и за шаферката ще добавим някоя по цветна фраза.  Блазе ти за ресторанта...най-много докато се върнеш да сме преоткрили женската любов  А,че тя си е много хубава  ,примирие 
Мацка...излезе ни име 
|
| Вто Фев 26, 2008 9:08 pm |
|
 |
|
tiamariaa
Фиат маниак
|
Пука ли ти,то и без това настъпва матриархат,така,че.... 
|
| Вто Фев 26, 2008 9:11 pm |
|
 |
|
Tuzarka
|
tiamariaa написа: Пука ли ти,то и без това настъпва матриархат,така,че.... 
Ич не ми пука...даже ей сега ще си извадя камшика из под леглото 
|
| Вто Фев 26, 2008 9:13 pm |
|
 |
|
LEVSKI
|
Tuzarka написа: tiamariaa написа: Пука ли ти,то и без това настъпва матриархат,така,че....  Ич не ми пука...даже ей сега ще си извадя камшика из под леглото 
За един час ви оставих. А вие с камшиците се подпукахте. 
|
| Вто Фев 26, 2008 10:14 pm |
|
|